Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samocskasamo написа:Волен излъга-така е.На първо четене и аз съм бесен,но ако погледнем по-трезво какво виждаме.Ако не беше подкрепил днес правителството,щеше да има касиране на изборите,още месеци губене на време и 30 000 000лв хвърлени на вятъра.Резултатите пак щяха да са същите и пак да има разни игрички.ДПС си имат близо 1млн избиратели и винаги ще са в парламента.За мен Орешарки не е комунист,тои не членува в БСП а е десен,така че ще го подкрепя на този етап.Ако успеят да ни извадят от кризата има ли значение кои ще е-дали БСП,ГЕРБ или коалиция.Като гледам,те всички са комунисти.Нека го оставим да работи и ако не стане нищо,ще излезем на улицата да ги свалим.Разберете България в момента няма нужда от нови избори,нов хаос,нови 30млн хвърлени на вятъра.Ако не се земат мерки и за раждаемостт,която последните 3г достигна дъното в БГ,то след 20г,ще ни управлява ДПС и то еднолично,защото турци и цигани ще са повече от нас
pumpo написа:Сидеров е баси ****ия турски гъз![]()
![]()
Monteso2 написа:samocskasamo написа:Волен излъга-така е.На първо четене и аз съм бесен,но ако погледнем по-трезво какво виждаме.Ако не беше подкрепил днес правителството,щеше да има касиране на изборите,още месеци губене на време и 30 000 000лв хвърлени на вятъра.Резултатите пак щяха да са същите и пак да има разни игрички.ДПС си имат близо 1млн избиратели и винаги ще са в парламента.За мен Орешарки не е комунист,тои не членува в БСП а е десен,така че ще го подкрепя на този етап.Ако успеят да ни извадят от кризата има ли значение кои ще е-дали БСП,ГЕРБ или коалиция.Като гледам,те всички са комунисти.Нека го оставим да работи и ако не стане нищо,ще излезем на улицата да ги свалим.Разберете България в момента няма нужда от нови избори,нов хаос,нови 30млн хвърлени на вятъра.Ако не се земат мерки и за раждаемостт,която последните 3г достигна дъното в БГ,то след 20г,ще ни управлява ДПС и то еднолично,защото турци и цигани ще са повече от нас
Ако ще смяташ заедно с Волен, първо сметни това, че ТОЙ ЧОВЕКЪТ КОЙТО ГОВОРИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ, ДНЕС ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ЩЕ ВЪВЕДЕ ТУРСКИЯТ ЕЗИК В УЧИЛИЩАТА! ЗАКРИВАЙ ТАЯ СМЕШНА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!
ss1914 написа:Какво нападате само избирателите на атака, ами кой глупак гласува за герб и бсп, за дпс е ясно.
Потребители, разглеждащи този форум: Soulen и 5 госта