Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот DANS » 29 май 2013 10:08

Пламен Орешарски: "движение ГЮргьовден"!!!

този е лингвистичен инвалид, срам ме е че ми е преподавал в УНСС, даже шестица ми е писал, егати неграмотника!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 май 2013 10:08

GOLEADOR написа:
Vincenzo написа:Виали, ходи взимай учебниците по турски, че децата ще наредят двойките, после какво бъдеще ще имат в ДПС ? :lol:

Ми той човека цял ден се опитва да вкара ГЕРБ в тройната коалиция и все не му се получава.Какво да го правиш - съдба!

Откакто се е регистрирал, няма друго мнение. Сега след, като неговите хора встъпиха в длъжност, наистина се надявам да не се налага да пише повече.
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 май 2013 10:10

DANS написа:Пламен Орешарски: "движение ГЮргьовден"!!!

този е лингвистичен инвалид, срам ме е че ми е преподавал в УНСС, даже шестица ми е писал, егати неграмотника!

Колежката му - "специалистката по лингвистика", трябва да го понаучи малко, че явно и не знае каква е разликата, между "камара" и "камера".
Изображение

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 май 2013 10:10

зеления написа:
mtaraduda написа:
nakito18 написа:
mtaraduda написа:Поздравления за всички кретени и идиоти, които гласуваха за помяра сидеров, чиито лъжи бяха по - нагли от тези на 3-ната коалиция, а жалките му опити да се изкара борец за правда могат да минат само пред заблудения му кретенски електорат.

Не наричай хората, гласували изцяло с патриотична мисъл, кретени и идиоти. От 2005 година до днес винаги когато съм имал право на глас, съм го давал за Атака. Не смятам, че съм идиот и кретен и пак бих гласувал за националистическа партия, която има шанс да влезе в парламента, но категорично това вече няма да бъде Атака. Самият лидер се изгаври и изплю на всички национални идеи тази сутрин и все пак не ме е срам, че съм гласувал за чистите национални идеи, а по-скоро съм погнусен от действията на Сидеров и подкрепата му за най-простурското правителство в историята на България!

Каква патриотична мисъл бе? Турци и комунисти да те управляват ли? Ква националистическа партия? Ти да не си на 5 години? За следващите избори и IQ тестове да вземат да направят, че някои на 18+ години нямат мозък и на 2 годишно бебе. Само идиот не би прозрял желанието на сидеров да влезе на всяка цена в парламента, за да си вземе жалките 12лв на глас.

+1. Кеф ми е, че Болен "се доказа". Изплува като лай*о във вода, каквото в същност си е. От години казвам, че това мекере е за лудницата и, че за нищо не става, ама... Всеки народ си заслужава управниците!

Точно така, както винаги много си прав.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 май 2013 10:12

GOLEADOR написа:
Vincenzo написа:Виали, ходи взимай учебниците по турски, че децата ще наредят двойките, после какво бъдеще ще имат в ДПС ? :lol:

Ми той човека цял ден се опитва да вкара ГЕРБ в тройната коалиция и все не му се получава.Какво да го правиш - съдба!

Аааа, моля ви, не ми приписвайте заслуги, каквито нямам ! Не давам МВР аз на ГЕРБ. :mrgreen:
Дали БСП им го дават просто ей така или има някаква договорка, нека всеки сам да помисли, ако има с какво.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2013 10:12

Vincenzo написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Изборът беше комунисти и дпс от едната страна и комунисти, евреи, мутри и дс от другата. Главната цел беше да се отстранят мутрите. Работата на половина е свършена 8-) Предстои още много по отстраняването и на останалата сган. Всичко по реда си :!:

Хахахахаха, така ли се успокояваш, че децата ти утре ще учат турски ? Простите комунисти нямат срам.

Знаеш ли кога децата ще учат турски, ако на власт са истински комунисти? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 май 2013 10:14

DANS написа:Пламен Орешарски: "движение ГЮргьовден"!!!

А на мен през 1994 година ми искаше 1000 марки за изпита при него, не му ги дадох, а и тогава нямах такива пари.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 май 2013 10:14

Сега е момента членовете на Атака да поискат оставката на Сидеров!Волен сам пожела да е ибрикчия на Доган и няма място в редицата на националистите!Срам ме е от този човек.Да ни е честита новата тройна коалиция -БСП,ДПС,Атака!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 май 2013 10:17

Не разбирам защо обсъждате неща, които станаха ясни още от първия ден на новия парламент. Тогава "Атака" не се регистрираха, с което проправиха път на всички предложения на БСП и ДПС. Каква оставка да искат съпартийците на Волен, след като от самото начало са знаели за какво става въпрос? Учудвам се, че и вие не сте го разбрали.

Върни се в “Свободна зона”