Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Мнениеот viali69 » 28 май 2013 22:18

Проектокабинетът "Орешарски" е скандален !
Той слага кръст на всички предизборни обещания и показва гнусно междупартийно съглашателство между партиите за сметка на обикновените хора в България.
Ако утре този кабинет мине министър на МВР ще бъде Цветлин Йовчев от ГЕРБ !!! :shock:
Някой може ли да ми обясни смислено защо след като Станишев скачаше 4 години срещу милиционерщината на ГЕРБ, сега назначава техен човек за МВР шеф ?!?
Обяснението е едно - правят ни на идиоти и се договарят зад гърба ни.
Имаме нова тройна коалиция между БСП, ДПС и ГЕРБ, към която утре може да се присъедини и АТАКА. :evil:
ДПС има цели 5 кандидат-министри приближени до движението. Въпросната кандидат-министърка Марияна Георгиева е супер неадекватно предложение ! Антибългарка в едно от най-националистичните министерства - това на спорта ! Що за идея е това, другарю Станишев ?!?
А какво да кажем за кандидатурата на Хасан Адемов за социален министър ?!
БСП обещаваше да води социална политика, а дава социалното министерство на ДПС :? Сега към многодетните ромски фамилии ще потекат реки от държавни пари и помощи ! :evil:
Дано това правителство на междупартийното съглашателство утре да НЕ бъде гласувано !!!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 28 май 2013 22:24

Модератор ЛокоПД написа:
КНДР написа:Аз съм участник във ''Възродителния процес'' и се гордея с това....

Така ли ? През коя година и в кой поред - първия,втория или третия ? Къде по-точно и по какъв начин /т.е. какъв точно си го играл по време на т.нар. "Възродителен процес"/ ?

Мога да ти кажа годината когато аз се включих 1986, друга информация няма как да кажа. Бяхме национални герои, за българите, пазихме българищината. Докато сега псевдо демократическата върхушка, която пое управлението след 1989-та всеки знае от кого беше подкрепена, от турското правителство и това е вътрешна информация, която малко хора знаят. Половинита от тия по улиците бяха помаци и турци, които веднага след промените си върнаха имената, а останалите бяха платени. Затова от 1989-а България постепенно се потурчва и обезличава. Само връщането на социализма може да спаси родината ни.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 28 май 2013 22:27

DANS написа:Смешника КНДР пак не е ориентиран,

БСП69ДПС както и АТАКА са креатури на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДПС беше легитимирано от "кръглата маса" с цел СДС да не вземе гласовете на репресираните български турци!

Утре ще лъсне голия задник на БСП69ДПС и АТАКА, хората ще видят че те са си едно и също!

Абе, приятел, ти, наистина ли си толкова заблуден или само се правиш на такъв ?
А ГЕРБ чия креатура е ?! Не е ли пак със същия произход като изброените от теб партии ?
Ако не е , обясни ми моля те, защо сега БСП и ДПС предлагат за министър на МВР човек на ГЕРБ ?! Само не ми казвай, че това е предателя в редиците на ГЕРБ, който е изнасял информация от ДАНС ... Ако е така защо после ГЕРБ го взеха като началник на кабинета на герберския президент Росен Плевнелиев, когато Йовчев напусна ДАНС ?!?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 май 2013 22:28

КНДР написа:Аз съм участник във ''Възродителния процес'' и се гордея с това, като гледам сините национални предатели и десните боклуци, докъде ни докараха, легализирайки престъпната партия ДПС, ми става жал. Ако има нов Възродителен процес, аз ще съм първи доброволец.

Ти си пръв доброволец за лудницата! Какви сини, какви десни те гонят, бе ******? С кого управлява твоята болшевишка партия в предпоследния парламент и с кого ще управляват сега? То бива на човек малко да му хлопа дъската, ама на 3-4 тук хлопа та се къса. И прави течение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 май 2013 22:30

КНДР написа:
Мога да ти кажа годината когато аз се включих 1986, друга информация няма как да кажа. Бяхме национални герои, за българите, пазихме българищината......

Аз също и по онова време беше така.Само че не се гордея особено,с нещата които тогава съм правил.За това питам - къде точно беше и като какъв ? Може пък и да се познаваме...[offtopic]Жокер -72350[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 28 май 2013 22:32

viali69 написа:Проектокабинетът "Орешарски" е скандален !
Той слага кръст на всички предизборни обещания и показва гнусно междупартийно съглашателство между партиите за сметка на обикновените хора в България.
Ако утре този кабинет мине министър на МВР ще бъде Цветлин Йовчев от ГЕРБ !!! :shock:
Някой може ли да ми обясни смислено защо след като Станишев скачаше 4 години срещу милиционерщината на ГЕРБ, сега назначава техен човек за МВР шеф ?!?
Обяснението е едно - правят ни на идиоти и се договарят зад гърба ни.
Имаме нова тройна коалиция между БСП, ДПС и ГЕРБ, към която утре може да се присъедини и АТАКА. :evil:
ДПС има цели 5 кандидат-министри приближени до движението. Въпросната кандидат-министърка Марияна Георгиева е супер неадекватно предложение ! Антибългарка в едно от най-националистичните министерства - това на спорта ! Що за идея е това, другарю Станишев ?!?
А какво да кажем за кандидатурата на Хасан Адемов за социален министър ?!
БСП обещаваше да води социална политика, а дава социалното министерство на ДПС :? Сега към многодетните ромски фамилии ще потекат реки от държавни пари и помощи ! :evil:
Дано това правителство на междупартийното съглашателство утре да НЕ бъде гласувано !!!

Че е скандален...скандален е,обаче си объркал тройната коалиция.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 28 май 2013 22:38

Излизайте на протест! ТИЯ СЕ ГАВРАТ С НАС !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 28 май 2013 22:40

КОЙТО ПРИЕМЕ ТАКОВА НЕЩО , ТАКАВА ПУМИЯ , ДАНО ИСЪХНЕ С НЕЯ !!! ЗА ТОВА ТРЯБВА ПРОТЕСТ НЕ КАТО ТЕ ПИТАТ ЗАЩО ПРОТЕСТИРАШ ДА КАЗВАШ ЕРП-тата ЧЕЗ ЕОН и тн като НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ ДОРИ КАКВО Е ТОВА :!: :!: :!: :!:
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 28 май 2013 22:43

favaca8888 написа:Излизайте на протест! ТИЯ СЕ ГАВРАТ С НАС !

Този път ще е кораво,не като платените комунистически "протести".Как не разбраха тея боклуци,че няма как да има турско-комунистическо правителство повече.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 28 май 2013 22:47

dzhambov написа:Че е скандален...скандален е,обаче си объркал тройната коалиция.

Нищо не съм объркал. ГЕРБ са в тайна уйдорма с БСП и ДПС. Те държат най-много на МВР и затова техен човек става вътрешен министър. Има още 1-2 министри близки до ГЕРБ. Най-фрапиращ е случаят с МВР обаче, защото това е важно министерство. Бих казал дори ключово министерство.
АТАКА и те са в кюпа и утре ще подкрепят индиректно правителството на Орешарски.

Върни се в “Свободна зона”