ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот Червени_шампиони » 28 май 2013 11:39

[wrapimg=]http://fanface.bg/media/k2/items/cache/52a1aeac907269e849ed27788c53e4b6_XL.jpg[/wrapimg]

"Здравей, казвам се..." Всъщност, няма значение как се казвам. Не е важна нито възрастта ми, нито полът ми, нито етносът. Важно е само сърцето ми, а то е "червено".

Тук не мога да бъда личност, а и не искам. В сектора важи само едно - "всички заедно", защото "колкото повече, толкова повече", както е казал добрият стар Мечо Пух.
Ето, влизам – задъхан, с бодра крачка, трептящо сърце и мокри очи. В главата ми преминават толкова много спомени. И ти се сещаш, нали?
Чувството е страхотно всеки път, когато дойда на гости тук. Съжалявам, сбърках – тук съм у дома си. Сред семейството си.
Онези, които не ме разбират, ли? Много са. Едва ли могат да си представят колко безгранично и истински обичам и колко неистово мразя. И братята ми са така.

Студено ми е, топло ми е, вали... Северът никога не е като предния - винаги е различен, красив и в същото време толкова еднакъв. Вярва в идеята, че всеки, който споделя неговата религия, е добре дошъл, и му предлага невероятен празник. Грижи се за децата си, пази ги. И те му се отплащат, като се връщат всеки път повече и повече. Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – той е вечен.
Тук изживях най-прекрасните си моменти, но и най-тъжните. Плача, но не ме е срам, защото тук, на власт са емоциите и страстта. Срещнах голямата си любов, гледам я и я обиквам все повече и повече на всеки мач.
Много хора си отидоха в името на каузата. Няма ги, но винаги ще живеят в сърцето на Сектор Г. "Heroes never die", нали?
Един ден някой ще ме запита има ли смисъл. Преди да отговоря ,пред очите ми ще минат хиляди спомени, хиляди песни и хиляди сълзи, ще се усмихна и ще кажа: "Да, за отбора!"
Сигурно отново няма да ме разберат, но тук е важно само сърцето ми. А то ще остане завинаги.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 май 2013 12:46

няма как да не те жегне. радостно е че описаната равносметка отразява случващото се в момента, а то е че няма сред нас по-голям от ЦСКА. всеки е добре дошъл да изкаже идея и предложение за бъдещо развитието, всеки е добре дошъл с нас и няма да бъде оставен или предаден. онзи ден примерно на излизане от колодрума господата офицери поискаха от няма занчение кой да "даде" пожелание десет човека които да арестуват ?! нито едно момче или момиче не бе оставено без значение познато или непознато. нищо общо няма в твърденията колко разидинени сме били и какви воини царили в сектора ни. тези които насаждат подобни глупости са вече далеч, затова всеки е добре дошъл тук , защото сектор Г - това си ти !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 12:57

Много добре казано.Истинските хора са на север!Респект!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 28 май 2013 21:33

В сектор "Г" пеем от първата до последната секунда, независимо дали любимците ни губят или побеждават!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 31 май 2013 13:09

Изображение

"Армейци, завърши поредният сезон изпълнен с разочарование и болка. Ако липсата на успехи се дължеше на лош късмет, явно превъзходство на противниците или други нормални за спорта неща, то бихме могли да я превъзмогнем. Когато обаче, това се дължи на престъпно управление, което умишлено унищожава ЦСКА, ние не можем да търпим и да стоим безучастно. Вече почти 5 години ни представят един и същ сценарий - неадекватните решения на ръководството са ежедневие, в клуба идват и си отиват толкова много футболисти, че вече никой не си прави труда да ги запомни, а скоро същото ще можем да кажем и за треньорите. Отборът ни записа срамни страници в историята си - провалите на терена спряха да бъдат изненади и се превърнаха в нещо нормално. Само преди два дни видяхме поредният ни мач, изигран "феърплей" и завършил с "правилен" резултат. Стадионът ни е руина - вече никой не се надява, че ще видим скоро европейски мач там - остана ни да се молим за лиценз за родното първенство, за да не обикаляме по софийските(и не само) стадиони. Ремонтните дейности и скоростта, с която се извършват, дори не заслужават коментар. "Легенди" на клуба се превърнаха в изтривалки на това престъпно ръководство, като поради наивност или за жълти стотинки, станаха съучастници в съсипването на ЦСКА.
Именно една от тези "легенди", Георги Илиев - Майкъла, си позволи преди седмица да коментира публиката на ЦСКА и да величае феновете на един друг отбор. Той, като част от ръководството, също носи вина за обезверяването и прогонването на Армейските привърженици. Освен всички други безумия в клуба, трябва да добавим и най-скъпите билети в българския футбол, несъответстващи нито на продукцията на терена, нито на условията на стадиона. Но това е само един от неговите "бисери". Явно този човек не осъзнава, че когато работиш в клуб като ЦСКА, е недопустимо да се държиш и говориш като селски тарикат пред медиите . Но... каквито шефовете - такива и работниците. Не на последно място, искаме да му припомним и обещанието, което даде относно терените за ДЮШ. Разчитаме, че му е останала поне малко чест и ще удържи на думите си и ще напусне клуба. Това няма да реши проблемите, нито пък този, който го замести, ще е по-добър, но поне няма да се налага да четем "умните" му изказвания всеки ден.
Преди три години, част от нас започнаха първите организирани протести срещу управлението на "Титан". От тогава до сега,
независимо дали под формата на бойкот, или като протести на стадиона, ние винаги сме изразявали нашата позиция против
унищожаването на любимия ни клуб. Убедени сме, че три години по-късно вече няма Армеец, който да не вижда, че тези хора водят ЦСКА към дъното. Не позволявайте да ви замазват очите със "звездни" селекции, треньорски смени, назначения на "легенди" и да ви убеждават, че следващият сезон ще бъде "нашият сезон". И така всяка година... Спасението на ЦСКА зависи от нас. Стоенето вкъщи, пред телевизора, в чакане на "месията с парите" и на по-добри дни, за да дойдеш на стадиона, няма да спаси ЦСКА. Затова през следващия сезон, всеки, който твърди, че обича този клуб, трябва да е винаги там, където мнението му има значение и гласът му ще бъде чут. Само когато сме заедно и много, можем да променим съдбата си."

От Офанзива
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 юни 2013 21:07

[wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2012-03-31/5db02c9713efb05c9ee7eb02411481fe_727x159.jpg[/wrapimg]

много стабилен тапет [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юни 2013 20:34

както за клуба така и за сектора утрешния ден се очерата да бъде доста важен ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 юни 2013 22:11

Армейци, искаме да Ви съобщим, че в най-скоро време, "Фен клуб Сектор Г" ще започне да върши своята работа с новооткрит офис на ст."Българска армия". Така с общи усилия, ще правим това, което го можем само ние, Армейците... да сме най-добри на трибуните!
Всички заедно... в името на ЦСКА!

Очаквайте и информация относно предстоящият годишен турнир... този път посветен на нашия незабравим приятел, Дени!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юни 2013 10:01

вчера се проведе среща на организацията на която беше обсъдено случващото се в момента както около отбора така и представянето на сектора миналия и предстоящия сезон. най-вече дискутирахме бъдещото влизане на гриша ганчев в клуба ни. общо взето невидението е около всички и дори ние незнаем какво да очакваме от всичко случващо се тези дни. наши представители вчера са правили цял ден опит да се свържат с гриша ганчев за среща с нас, да представим нашите очаквания както да разберем от първоизточника намеренията му за ръководене на ЦСКА. уви до такъв разговор не се стигна защото господина не си вдигна телефона. все пак, достигнахме до ясната и твърда позиция, че ние ще бъдем до край против обединението на клуба ни с когото и да било, умишленото му фалиране или изпращането му в долните нива на дивизиите, било то от гриша ганчев или който и да е друг кандидат. тези позиции ще бъдат заявени при първа възможност и пред него . наистина се надяваме бъдещото преминаване на ЦСКА в ръцете на нов собственик да премине по нормалния си ред и най-после да се радваме на адекватно управление. това е, надяваме се всеки трезвомислещ армеец да изрази подобна позиция. САМО ТИ..
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Член на "Офанзива": Идват добри дни за ЦСКА

Мнениеот sectorX » 07 юни 2013 21:45

Стефан Хаджийски от "Офанзива": Идват добри дни за ЦСКА

През последните години, откакто Титан е на власт в ЦСКА, феновете на червените се сблъскаха с много трудности.
Офанзива е истински пример за това, как едно ултра-движение може да бъде сред най-добрите не само в България, но и на Балканите...въпреки неразбориите в любимия си клуб!
Повечето ръководства на футболни отбори в Европа, работят заедно с привържениците в името на това, което обичат.
На Армията обаче, отдавна не е така.Не веднъж ръководни органи в управата на червените издействаха забрани за най-крайните фенове.Целта на ''пернишките боклуци'' не е постигната.Даже напротив - червените ултраси са по-обединени от всякога и са готови да защитават цветовете на своята религия.

http://www.zapalqnkovci.com/articles/id/260

Върни се в “ЦСКА”