Според мен задължително в ЦСКА трябва да останат следните футболисти:Черни,Венци Василев,Грънчов,Михаил Венков,Саша,Анисе,Марсиньо,Сержиньо,Делев,Чочев,Карачанаков и НЮАДЖИ
Всичките те показаха добри игри в различни периоди от сезона и заслужават да останат в ЦСКА
Хора който трябва да се разделим само при добра оферта:Иван Бандаловски,Нджонго Присо и Мишел Платини
Задължително трябва да се разделим със следните:
АПОСТОЛ ПОПОВ-задължително..най-слабият защитник на ЦСКА през пролетта според мен..тази година навършва 30 г.?? вместо да налагаме Грънчов който лично според мен е с класи над ПОПОВ..Вкара си безумен автогол срещу Монтана ,носи вина за гола на Жоао Силва във вечното дерби..въобще е трагичен през пролетта..
КОСТАДИН СТОЯНОВ-същата работа като при ПОПОВ..трагичен е меко казано! Това е футболист който трудно ще се наложи в отборите от долната половина на таблицата..!
Пламен Крачунов-Има качества и ги разкри при Стойчо Младенов ,но след това..никакъв го няма..не ми харесва това че неможе да изнася топката и само я изритва напред..когато е пресиран и много разколеблив..затова мисля че трябва да го махнем!
КИРИАКИДИС-Този мисля че избяга...това момче без да ми се сърди

просто няма нищо общо с футбола!
Игнасио Варела- Показа качества в 2 мача (Литекс и Миньор)..в ЦСКА с 2 мача не се остава..така че мисля че трябва задължително да го махнем!
Станко Йовчев- Този сезон игра 2 мача като титуляр ако не се лъжа и вкара 2 гола на Миньор..но ясно е доказал че нестава за ЦСКА
МАРТИН КАМБУРОВ-Това е човек на който лично възлагах големи надежди че ще вкара 8-9 гола за пролетта ,че ще спечели дербитата с Левски и Лудогорец..но уви..нищо общо с мойте очаквания..Мартин е голмайстор и го е доказал ,но ми се струва че вече няма качествата да играе в ЦСКА!
ЗА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ: В България има няколко който стават ,но ние от тук трудно ще вземем играч..защото кой би искал да прави сделки с ТИТАН?..Иначе от България за ЦСКА ми харесват - Лоузейро и Каядо от Берое , Сашо Цветков и Ваюши от Литекс...От чужбина ще е добре да си върнем Мартин Петров,Янис Зику и Валентин Илиев...
Как трябва да изглежда ЦСКА през новият сезон според мен:
--------------------------Черни------------------------------
-бандаловски---грънчов-----илиев-------венков-------
---------------Лоузейро(Анисе)-----Саша-----------------
-Карачанаков---------Марсиньо--------Мартин Петров----
---------------------Зику(Платини)----------------------------
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТРАНСФЕР В КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В ЦСКА Е НОВ СОБСТВЕНИК..1 Кирил Домусчиев или Гриша Ганчев биха сваршили работа..!!