Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот White Fang » 28 май 2013 19:16

blue avalanche написа:
White Fang написа:Тонев вече го няма, ако може да се вярва на статиите тука. Това значи, че малко или много Левски ще заприлича на отбора, който помня.

Тонев го има:председател на УС.Ще се занимава със стадиона.
Няма го като изп.директор...

Важното е да няма нищо общо със състава. Нека си гради стадиона, а да остави състава на други хора.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 май 2013 21:02

Sardukar написа:
Laetitia написа:
Sardukar написа:Нищо против и дамите на стадиона, но точно тези около мен (във "В" вход 9, блок 19) един път не извикаха нещо (може би само при гола).
Имам добро предчувствие за Европа!
Не обобщавай за всички дами, защото аз бях на мача и виках през цялото време, дори накрая, когато вече сълзите ми напираха. ;) Но пък една дама до мен възкликна изненадано: "Защо сектор "А" е празен", така че...

ае ти ташак ли си правиш? С коя дума точно съм обобщил, че всички жени на стадиона са мълчали? :shock:
Айде без такива обръщения, не си на полето. ;)
Фактът, че заговори какво правели или не правели жените, показва някакво сексистко отношение. Няма мъже и жени, има фенове на Левски.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 28 май 2013 21:08

Искам да кажа няколко неща:
1.Не съм съгласен да се трият неудобните мнения в нашия форум,по-добре да си кажем истината в очите брутално,отколкото да се заблуждаваме като Тонев и ко.
2.Още като дойде Тонев въобще не бях оптимист за нашия клуб.Станалото го потвърждава.
3.4 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЛЕВСКИ СОФИЯ СИ ОСТАВА ЧИСТО СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ!ЛИПСАТА НА КАЧЕСТВЕН ТРЕНЬОР ДОКАРА ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДНЕС В ЛЕВСКИ.

Спирам да говоря,че съм много афектиран 3 дена по-късно.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 май 2013 21:34

Без име написа:
tevez написа:Утре Тонев каза, че ще говори пред Томислав от 17:00 за всичко в ЛЕВСКИ.

Да каже, защо вече не се говори за ремонт на Сектор Б!!!

Какъв ремонт на Сектор Б очакваш бе ,братле? :lol: Аз отдавна вече не вярвам на това. В момента просто се надявам да се построи сектор А за 100 годишнината. Ако и това не стане ,ще е много голям резил. Така ,че Тонев да си наляга парцалите и да се захваща със стадиона! В момената това е най-важната задача пред него!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 май 2013 21:40

момчета, Тонев е поставено лице на "някои хора" за да направят стадиона и после да го стопанисват. Това със отбора беше малко за "парлама"...Сега, като се изгради сектор А, отдадат се за ползване помещения за ресторанти и други заведения и търговски обекти, ще има лапачка...Не случайно бяха тези бързи наливания на пари в терени, база и пр. В което всъщност няма нищо лошо. Но Холивуд Тонев си даде сметка, че да ръководиш делата в Левски не е лъжица за устата на всеки.Затова, като умен мъж (а той е такъв) овреме се оттегля и ще движи само оперативните дейности по новия стадион...Наско няма да се върне никога вече, за мое голямо съжаление. А трябваше, защото само човек като него можеше да свърши това, което нито Гонзо, нито Боримиров, нито Тонев- можеха. Но на Фу- "Големия мустак" не му трябват кадърни хора. На него му трябват поредните жертви, които да оберат негативите от неговата алчна некадърност в управлението на футболния клуб...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 май 2013 22:31

turbogena написа:
Без име написа:
tevez написа:Утре Тонев каза, че ще говори пред Томислав от 17:00 за всичко в ЛЕВСКИ.

Да каже, защо вече не се говори за ремонт на Сектор Б!!!

Какъв ремонт на Сектор Б очакваш бе ,братле? :lol: Аз отдавна вече не вярвам на това. В момента просто се надявам да се построи сектор А за 100 годишнината. Ако и това не стане ,ще е много голям резил. Така ,че Тонев да си наляга парцалите и да се захваща със стадиона! В момената това е най-важната задача пред него!

Тъпото е, че и аз не вярвам! А си беше заложено в проекта Сектори А и Б готово до 2014!!! Тихомълком стана само Сектор А, накрая да не се окажем и без него...
[center]1914[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 май 2013 12:18

Херо отряза Левски

Преговорите между Левски и старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров се провалиха, научи ексклузивно db.
Херо не се е разбрал със сините, заради лични причини, които самият специалист изтъкна на няколко пъти.
През последните два дни ръководството на 26-кратните шампиони водеше усилени разговори с 53-годишния наставник.
Очакваше се Иво Тонев да успее да се разбере с опитния спец, но това така и не се случи.
При това положение настоящият треньор на столичани Николай Митов ще продължи да работи на "Герена" и ще получи втори шанс, след като изгуби титлата по изключително нелеп начин.
Българският Ди Матео все още няма договор със сините, но се очаква той да стане факт до старта на подготовката за новия сезон.
Левски се събира на първа тренировка на 10-и юни.

:) :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 май 2013 13:29

Изображение :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2013 13:34

Ivo-Chernomoretz написа:Херо отряза Левски

Преговорите между Левски и старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров се провалиха, научи ексклузивно db.
Херо не се е разбрал със сините, заради лични причини, които самият специалист изтъкна на няколко пъти.
През последните два дни ръководството на 26-кратните шампиони водеше усилени разговори с 53-годишния наставник.
Очакваше се Иво Тонев да успее да се разбере с опитния спец, но това така и не се случи.
При това положение настоящият треньор на столичани Николай Митов ще продължи да работи на "Герена" и ще получи втори шанс, след като изгуби титлата по изключително нелеп начин.
Българският Ди Матео все още няма договор със сините, но се очаква той да стане факт до старта на подготовката за новия сезон.
Левски се събира на първа тренировка на 10-и юни.

:) :)

А,всъщност,не е имало никакви преговори... :mrgreen:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 май 2013 14:24

Отдавна чаках тоньо да се разкара и това е на път да се случи , Радвам се и му пожелавам да напусне и УС на Левски . Що се отнася до "малките хора" , то по -"малък човек" от него няма . Всички знаем кога и как си тръгна от Локомотив .

ПП: Чао тоньо и след края на строежа на сектор А никога повече не стъпвай на "герена" даже и в парка не те искаме .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”