Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Иво Тонев -официална тема.

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 18:37

onegavon написа:Майтапа на страна,ама това ,че Тонев напуска потъващия кораб е доста по- лоша новина за привържениците на Левски отколкото загубените Купа и Титла.Те са обръгнали на калъфки нито са първите още по- малко последните. С Иво си отива и финансирането .Досега той следеше разходването на средствата осигурени от някои богати фенове на Левски приближени на ГРОБ и лично на Бинокио.Баждеков да не мислите ,че припадна заради резултата? Нищо подобно , той най- добре знае какво ще доведе тръгването на Тонев.

Толкова ли си наивен, че смяташ за възможно точно Левски да остане без финансиране?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 26 май 2013 18:53

santiliana написа:Най-недостойното е сега да си вземеш шапката и да се пръждосаш. Когато кораба потъва, първо мишките и плъховете го напускат. Този ербап, който е "станал мъж на 16 години" доказа с поведението си, че Левски просто беше поставена задача за изпълнение от "Хората". И той просто се провали, още по-грандиозно от миналата година. Не може да му се отрече- в провалянето на футболни клубове е бог.
Жив и здрав да е!

Не е така! Иво Тонев е един от малкото мъжкари, но той е човек на котариците и ББ, а сега след като БСП-ДПС са на власт, няма нищо по-нормално да се върне Батков, който е човек, на Пеевски, и като цяло на кръга около БСП-ДПС. Няма нужда за изпълнителен директор да е човек от опозицията.. нали така? И все пак Иво Тонев ще осигурви парите за А сектор, което е много, ама много повече от 10 титли!!!!!!!

Потребителски аватар
ravasholata
Контакти:

Мнениеот ravasholata » 26 май 2013 18:58

Ето и още от думите на Тонев:
„Мисля, че освен, че е първа, ще има много поредни титли. Аз ви казах и преди, че от 16 годишен съм мъж, не се срамувам да плача, когато съм щастлив или ядосан.“
А аз винаги съм си мислил, че Иво Тонев не разбира от футбол, а с това си изказване го доказа.
"ИДВАМ ОТ ДРЕВНОСТТА, ОТИВАМ В БЪДЕЩЕТО!"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 27 май 2013 11:55

Оказа се нагаждаческо леке.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 май 2013 15:11

loko1 написа:Оказа се нагаждаческо леке.

Той повече няма да стъпи на стадиона.И как ще помага при строежа-като заварчик или монтажник?Като не е
директор как ще следи хода на строежа или подписва фактури.Глупости.Няма ги парите и той изчезна.Ще стане
доста интересно.А и срока догодина ми се вижда нереален.Обема на работата е огромен и не виждам фирма която
може да я свърши за една година.Такова съоръжение се строи за първи път и няма опит.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 май 2013 18:12

Темата е за ключ! Повече никога това лице на "Георги Аспарухов" :|

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2013 18:59

MuFc1878 написа:Темата е за ключ! Повече никога това лице на "Георги Аспарухов" :|

Лицето още е на "Г. Аспарухов" и ще седи там до направата на Сектор А.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 май 2013 19:09

ralka_levskarka написа:
MuFc1878 написа:Темата е за ключ! Повече никога това лице на "Георги Аспарухов" :|

Лицето още е на "Г. Аспарухов" и ще седи там до направата на Сектор А.

Кога ще започне строежа на Сектора А :| Месеците си летят......

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 28 май 2013 21:46

1242 написа:
santiliana написа:Най-недостойното е сега да си вземеш шапката и да се пръждосаш. Когато кораба потъва, първо мишките и плъховете го напускат. Този ербап, който е "станал мъж на 16 години" доказа с поведението си, че Левски просто беше поставена задача за изпълнение от "Хората". И той просто се провали, още по-грандиозно от миналата година. Не може да му се отрече- в провалянето на футболни клубове е бог.
Жив и здрав да е!

Не е така! Иво Тонев е един от малкото мъжкари, но той е човек на котариците и ББ, а сега след като БСП-ДПС са на власт, няма нищо по-нормално да се върне Батков, който е човек, на Пеевски, и като цяло на кръга около БСП-ДПС. Няма нужда за изпълнителен директор да е човек от опозицията.. нали така? И все пак Иво Тонев ще осигурви парите за А сектор, което е много, ама много повече от 10 титли!!!!!!!

Добре де, питам до кога ще ни сочат с пръст и ще сме еди какво си на всички власти ?! Къде отиде лозунга и преди и сега Левски значи свобода? Според мен в този си вид Левски значи айде да седнем пак на народната софра и да лапаме благинки и аванти

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 май 2013 14:21

Тонев,Тонев,сега вече и да приказваш файда няма,разруши стадиона,за малко да станеш и шампион,фактите какви са от управлението титла няма, купа няма,и което е по лошо, игра и футбол няма,с какво друго ще се похвалиш.

Върни се в “Архив”