Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Re: Всичко за Еврофутбол (Прогнози, Статистики тук)

Мнениеот zalozite » 30 сеп 2009 14:08

Байерн М. - Ювентус

Байерн посреща италианския гранд на родна земя с една единствена цел - да спечели 3-те точки и да се приближи още повече към следващата фаза на турнира. Дали обаче ще буде толкова лесно? Смятам, че не. Юве в момента е в много добра форма, като се намира на 2-ро място в Сериа А, на точка след Дженоа. Отбора играе стабилно както у дома, така и като гост. Рядко допуска голове. Байерн въпреки големите надежди за този сезон е в слаба форма и показва пропуски в защита. Поредната загуба тази седмица от Хамбургер ни кара да мислим, че мача няма да е никак лесен за германците. Прогнозата ми е, че Юве няма да загуби.

Прогноза - Х2
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: Всичко за Еврофутбол (Прогнози, Статистики тук)

Мнениеот redrOck » 30 сеп 2009 19:29

ЦСКА Москва - Бешикташ 1
Байерн М - Ювентус 2
Бордо - Макаби 1
Ман Юнайтед - Волсбург 1
Милан - Цюрих 1
Реал М - Марсилия 1
АПОЕЛ - Челси 2
Порто - Атлетико М 2

princa
Контакти:

Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Мнениеот princa » 30 сеп 2009 21:26

Е първия мач го познах - ЦСКА - Бешикташ :lol: 8-) - 1ца - първо 1-0 , второ 2-1 , над 2.5 8-)

Да видим следващите :twisted:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 сеп 2009 23:40

Еххх... бях пуснал ей така джакпота на Еврофутбол с 4 двойни и само мача на Милан ми избяга. ;) 10/11 - така боли, макар че хич не съм го очаквал. ;)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 сеп 2009 23:57

Хванах всички мачове от ШЛ! ;) Точните резултати не ги познах повечето, но никога не залагам на точни резултати... ;)

Ето и прогнозите ми от днес:

Lord VOODOO написа:ЦСКА М - Бешикташ 1
Байерн - Ювентус X
Бордо - Макаби 1
Ман Юн - Волфсбург 1
Милан - Цюрих Х2
Реал М - Марсилия 1
Апоел - Челси 2
Порто - Атлетико М 1

Със залог от 2 кинта заради двойният знак на Цюрих (просто за базика) сега ще взема 116.85 лева. /Сега вече почва да ме хваща яд защо не послушах един приятел, който ми каза да заложа 10-20 кинта.../

[offtopic]Познал съм точните резултати на Реал и ЦСКА М.[/offtopic]
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 01 окт 2009 00:16

Искам да питам SkArY_9 и slavia_forever дали ще имат доблестта да си признаят, че сгрешиха. Темата "Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри" не беше най-походящо продължение на "Прогнози за шампионска лига 30.09.09". Моля конкретно двамата да си кажат мнението ;)

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 01 окт 2009 01:38

Lord VOODOO написа:Хванах всички мачове от ШЛ! ;) Точните резултати не ги познах повечето, но никога не залагам на точни резултати... ;)

Ето и прогнозите ми от днес:

Lord VOODOO написа:ЦСКА М - Бешикташ 1
Байерн - Ювентус X
Бордо - Макаби 1
Ман Юн - Волфсбург 1
Милан - Цюрих Х2
Реал М - Марсилия 1
Апоел - Челси 2
Порто - Атлетико М 1

Със залог от 2 кинта заради двойният знак на Цюрих (просто за базика) сега ще взема 116.85 лева. /Сега вече почва да ме хваща яд защо не послушах един приятел, който ми каза да заложа 10-20 кинта.../

[offtopic]Познал съм точните резултати на Реал и ЦСКА М.[/offtopic]

Колега, какви 10-20 кинта, да беше играл Суперджакпота с тоя знак на Милан където си го познал щеше да си един от малкото а той е 48.000 лева.Щеше да вземеш луди пари. Другите мачове бяха лесни и едва ли щеше да ги сгрешиш

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 01 окт 2009 15:20

lale00 написа:Искам да питам SkArY_9 и slavia_forever дали ще имат доблестта да си признаят, че сгрешиха. Темата "Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри" не беше най-походящо продължение на "Прогнози за шампионска лига 30.09.09". Моля конкретно двамата да си кажат мнението ;)

Добре, хайде кажи ми, защо тази тема да не е най-подходящото продължение ?

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 01 окт 2009 15:53

SkArY_9 написа:
lale00 написа:Искам да питам SkArY_9 и slavia_forever дали ще имат доблестта да си признаят, че сгрешиха. Темата "Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри" не беше най-походящо продължение на "Прогнози за шампионска лига 30.09.09". Моля конкретно двамата да си кажат мнението ;)

Добре, хайде кажи ми, защо тази тема да не е най-подходящото продължение ?

Ами не е..не виждаш ли ,че има недоволни...Това е маркетинг ,пич.... А сега има отлив на потребители :( Смени стратегията :roll:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 03 окт 2009 13:42

Болтон - Тотнъм

Болтън ще имат добри шансове да спечели първия си мач този сезон. Стадионът Reebok stadium не е бил гостоприемен досега за "шпорите". Болтън не са загубили от Тотнъм в Reebok. В предишните 5 игри тук, Болтън спечели 4 и направи един Х. Болтън не е губил от тонтъм от 1996-та година на своя стадион. Питър Крауч може да започне на мястото на контузения Дефоу. Болтън ще бъде без липсващя нападател Елмандер. По отношение на шансовете, мисля, че Тотнъм е надценен този сезон, което се видя от последните му мачове и Болтън има немалък шанс за 1-ва победа у дома.

Птогноза - 1

Върни се в “Игри и забавления”