Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
patron написа::lol:![]()
едно си баба знае...
Кашчей написа:Въпросът ми изобщо не е безсмислен, за тези, които мислят.Как сте станали двата най-популярни отбора в България, вие и Левски, ако не с дългогодишна пропаганда и държавна подкрепа на най-високо равнище?
dreben23 написа:Кашчей написа:Въпросът ми изобщо не е безсмислен, за тези, които мислят.Как сте станали двата най-популярни отбора в България, вие и Левски, ако не с дългогодишна пропаганда и държавна подкрепа на най-високо равнище?
Всички отбори по света са станали така известни.Ако имаш фирма, нали ти трябва и реклама, за да просперира, иначе си остава малка фирмичка.
Същата работа е и с футбола, макар че едно време се е играело само за слава, ти го знаеш поне, а днес се играе за пълен джоб, всички го знаем.
dreben23 написа:[offtopic]При мен лошото е, че не съм още родител. Имаме 3 котки новоизлюпени, ама трудно ще ги науча на да обичат любимия отбор колкото мен. Майтап.[/offtopic]
dreben23 написа:Определено малко ще намалее, спор няма. Но работа е на родителите да завещаят на децата си своя завет, аз поне така бих направил! То е същото като рода, ако не се облагородяват хората, намалява и аудиторията.[offtopic]При мен лошото е, че не съм още родител. Имаме 3 котки новоизлюпени, ама трудно ще ги науча на да обичат любимия отбор колкото мен. Майтап.
[/offtopic]
Ето ви и пример, одеве в една от темите се обсъжда, че Монако не бил кой знае какъв отбор. Напротив, винаги е бил сред топ отборите, но младите няма как да го знаят това, нямало е кой да им го каже.Ами нормално, последните 10 години почти няма успехи този отбор и какво от това. Сега прави грандиозна селекция и феновете ще се върнат отново.
donDiego написа:dreben23 написа:Кога Монако е бил топ отбор![]()
![]()
,не те разбрах
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта