Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:38

dunavfc написа:
Robbery написа:Както са казали някои хора. "Собствената свобода свършва там, където започва свободата на другите хора." Нека вместо да махат този закон, да направят някои заведения за пушачи. Тогава всеки сам да си преценява къде иска да ходи.

Пич,ама нямам как да сравняваш свободата,която се полага безкористно за всеки с това дали ще има възможност някой да пуши или не....Давам за 250 пример и ще го давам,докато някой не ме опровергае.Аз мога ли да отида в някое заведение и спокойно да си мастурбирам ,без никой да ме притеснява ?

Абе маструбирай си колкосто си искаш.Разбрахме че не можем да те спрем и си неудържим 8-) Доволен ли си вече 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:39

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Честно казано нещо не ви разбирам...уж всички сте върли демократи,гербериантикомунисти и какви ли не,а в същия момент сте против либерализирането на един дискриминационен закон :lol:

Когато ти ми разрешиш да се исера на масата ти или да се изпикая в басейна докато ти си вътре,тогава и аз ще бъда либерален към една такава идея ;)

Разрешавам ти 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:40

Добре,обаче ако ме изгонят от заведението или направо ако ме пребият като куче,ще те потърся за коментар относно демокрацията,свободата и човешките права ;)

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 28 май 2013 17:42

dunavfc написа:
Бате Митко написа:Много глупости се пишат тук,от много прости хора.В заведенията има зали за пушачи и зали за непушачи,който не иска да мирише на цигари влиза в залата за непушачи,на който му се пуши сяда в залата за пушачи,просто е за схващане но не и за прости хора.А колкото до фалиралите заведения и хилядите останали на улицата те са факт и най-сериозната причина е именно тая забрана.ФАКТ.

Понеже си от групата на интелигентните да те попитам нещо.....Как ще се отдели една дискотека или клуб ? Особено за дискотеката ми е много интересно...А може ли да разделим и театрите с една стъклена преграда ? Киното ? Болниците ? Що се борите за една тотално изгубена кауза ? Пушачите или ще се съобразявате или ще го духате,наистина е елементарно за схващане...

В коя дискотека се спазва настоящия закон бе хитрец?Посочи ми една,само една,а иначе говорим за ЗАВЕДЕНИЯ,а не за театри и кина и болници,ама то трябва и малко акъл.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 17:43

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:Честно казано нещо не ви разбирам...уж всички сте върли демократи,гербериантикомунисти и какви ли не,а в същия момент сте против либерализирането на един дискриминационен закон :lol:

Когато ти ми разрешиш да се исера на масата ти или да се изпикая в басейна докато ти си вътре,тогава и аз ще бъда либерален към една такава идея ;)

Разрешавам ти 8-)

Пич,та ти си готов да живееш в л@йна само и само да пушиш.Потърси помощ докато още не е късно.Сега има медикаменти които могат да ти помогнат да спреш цигарите.Пробвай и успех!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 28 май 2013 17:44

dunavfc написа:
Robbery написа:Както са казали някои хора. "Собствената свобода свършва там, където започва свободата на другите хора." Нека вместо да махат този закон, да направят някои заведения за пушачи. Тогава всеки сам да си преценява къде иска да ходи.

Пич,ама нямам как да сравняваш свободата,която се полага безкористно за всеки с това дали ще има възможност някой да пуши или не....Давам за 250 пример и ще го давам,докато някой не ме опровергае.Аз мога ли да отида в някое заведение и спокойно да си мастурбирам ,без никой да ме притеснява ?

По принцип можеш, но няма да се задълбочавам повече във въпроса. Но какво говори против това пушачите да имат собствено заведение/заведения в един град. Тези заведения ще бъдат регулирани със закон (например забрана за малолетни), а всички други сами могат да решат дали искат да влязат или не.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 май 2013 17:47

Трябва да настъпят и промени в ЗДП! Да се отмени забраната за преминаване на червено, както и спирането за да се даде път на пресичащите по пешеходна пътека да се наказва с глоба! Може да се помисли и за насърчаването на живущите в блокове по-често да изхвърлят торбички с боклук през терасите! Едрите песове не само да не са с намордници и на повод до стопанина, ами въобще да си ходят свободно по детски площадки и училищни дворове...! Замислете се господа "управници" и махнете тези "гадни" и "ограничаващи ни" забрани! :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:48

GOLEADOR написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:

Разрешавам ти 8-)

Пич,та ти си готов да живееш в л@йна само и само да пушиш.Потърси помощ докато още не е късно.Сега има медикаменти които могат да ти помогнат да спреш цигарите.Пробвай и успех!

Знаеш ли какво е да гледаш как министри и депутати от управляващата партия,гласували за приемането на този закон си стоят и пушат в заведението,както и цялото тяхно обкръжение 8-)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 май 2013 17:49

dunavfc написа:Добре,обаче ако ме изгонят от заведението или направо ако ме пребият като куче,ще те потърся за коментар относно демокрацията,свободата и човешките права ;)

Какво си тръгнал да обясняваш на хора които мислят само за собствените си нужди и тяхното лично удоволствие,без да се съобразяват с другите около тях.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 май 2013 17:49

CTAHKO написа:
dunavfc написа:СТАНКО в опитата си да се прави на интересен и оригинален,започва да изглежда все по-жалък и смешен във всеки следващ пост...Аргументи - 0,позиция - малоумна...

Давай смело,не се притеснявай 8-) Това да си от Русе и да твърдиш че цигарения дим ти е проблема при наличието на Верахим си е направо смях ;)

Какъв Верахим и какви 5 лева те гонят,не те знам дали си идвал някога в Русе,но той един от най озеленените градове в България
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Свободна зона”