До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Batkoto » 27 май 2013 12:21

:lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 май 2013 02:58

Томиславе, гледах теб и онзи мигач Касабов в "Пред банята" и още повече ми паднахте в очите ;) То не бе рев, то не бе чудо, едва ли не как можели Гошо Петков и Вили Вуцов да си позволят да не загубят от богопомазания ви Левски. Кои сте вие да си позволявате да давате акъл и да казвате кой как да играе бе ? Кои сте вие да казвате на Гошо Петков какво да показва и да прави, при условие че човекът с нищо не е обидил или подразнил феновете на Левски, а само и единствено Батков :evil: Или вие отъждествявате Батков с Левски ли, какво ? Кой си ти, Томиславе, да казваш как бил дошъл Вили Вуцов и как си е тръгнал ? Не знам каква ти е личната омраза към този човек, но ако беше връзкар, нямаше Ганьо да го изрита като мръсно коте след само 4 мача ;) При условие, че после Батков търпя такива като Достанич, Гонзо и Илиан Илиев, които не спираха да се осират ... И като ви гледам двамата с Касабов колко сте пристрастни и зомбирани, още повече ми става кеф за това което стана на 25 май :mrgreen: Ами че то тук във форума на Левски има сума ти по-трезвомислещи и реално гледащи левскари от вас двамата с Касабов бе ... Вие се държите като някакви пубертети с акне, нищо чудно че ви псуват хората толкова и сега злорадстват. Ники Александров ме е дразнил много пъти, но снощи се държа най-адекватно от всички. И много удобно не каза нито дума срещу главният проблем на Левски, а и на всеки БГ клуб - собственикът и президент. ;) Ама нали си трябват чартърчета, хотелета, екскурзийки, церемонии, софри, срещу ръжена не се рита, а ?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 май 2013 09:58

Това което сториха снощи Русев и Касабов е срам за журналистиката,та те се накараха на Вили Вуцов,за начина по който се води мача,защо ръкомахал,според тях трябва да е с вързани ръце и лепенка на устата когато е на стадиона на Левски.Ами Вили всички мачове си ги води така,защо до сега това не Ви беше направило впечатление.Да не коментирам изказването че фамилия Вуцови докарали Левски до положението в което се намират в момента,това е долна и гнусна лъжа на Русев.Кои сте Вие че ще държите сметка на Петков как се държи с феновете на Левски,ами той се държа много подобаващо и с нищо не ги обиди,защо когато Г.Петков в други мачове показваше средни пръсти и провокираше феновете на други отбори мълчахте,защо когато на други мачове Г.Петков,лежеше и бавеше времето не се възмущавахте.А това че карахте вашите събеседници да се чувстват виновни и да се извиняват за това че са играли срещу Левски достойно няма аналог в българската журналистика.Това предаване беше едно от малките добри неща по ТВ7,обаче откакто в него влязоха Русев и Касабов нивото драстично падна.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2013 15:35

Томиславе, изложи се зверски много. Изложи се пред цяла България с поведението си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 28 май 2013 16:15

1982 написа:Томиславе, изложи се зверски много. Изложи се пред цяла България с поведението си.

Верно много се изложиха , нека се извинят на един ИСТИНСКИ левскар /какъвто в момента няма в Левски/ че накараха Георги Петков да им се обажда в ефир и да им се извинява. Батков го изгони като куче от Левски и Гошо му го върна подобаващо !
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 28 май 2013 16:17

Томе, имаш ли някоя друга калъфка, че Борето Касабов го е закъсал?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 май 2013 16:22

Аз ако съм на мястото на Вуцови ще те съдя за лъжи.Защото е крайно време някой да те озапти.
И друг път съм ти писал-с лека ръка раздаваш обиди и квалификации за хора без да имаш достоверна
информация.Първото за което се сещам е думите против Стоичков за случая в Чикаго.Оказа се че
въобще не е имало такъв инцидент.Беше безобразно груб.А снощи извъртя дупе като тези от околовръстното.
Може да го изтриете-но от спомена ми не!

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 28 май 2013 16:40

Томе, моля ти се свържи се с Херо и го попитай има ли нещо вярно от появилите се днес информации по сайтовете?Говорил ли е Батков с него?Вярно ли е, че е казал ,,Питайте Иво Тонев дали идвам в Левски"? Благодаря както аз, така и всички левскари , които се интересуват пряко с това инфо.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 28 май 2013 18:24

Томито и "мигача" ми паднаха много в очите. Но защо "нашето" Ники, като обещае нещо не го спазва ? Интересно ми е да разберем, защо Томито ще плаче цял живот от думите на Вили ?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 28 май 2013 18:32

Вие чак сега ли ги разбрахте какви "журналисти" са въпросните двама убавци?
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”