Държавата ме дискриминира
Не ми дава да сера! Безобразие. Отивам на ресторант и искам да се изсера на съседната маса. Не ми дават. Трябвало съм да отида до тоалетната и там да сера. Е добре, но аз искам да си сера на масата. Може и на пода в краен случай. Що за дискриминационен закон са приели?
За разлика от тютюневият дим, който е опасен за здравето, моето лайно не е опасно за никого. Но, не ми дават. Даже и отвън не мога да се изсера. И на улицата не мога. И в парка не мога. Само в кенефа мога. А пушачите дето тровят здравето на хората могат. Що за закони?
Трябва ли да обяснявам колко важно за здравето е редовното сране? Чрез него тялото ви се освобождава от отпадъците. Но законодателите не го разбират. И ни дискриминират. Безобразие. После тютюнджиите се оплакват, че били дискриминирани. Дискриминирани дръжки. Аз съм в пъти по-дискриминиран от тях. Егати и държавата, егати и Европейският съюз. Аз искам да мога да си сера!!!
Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bai Momchil
- Контакти:
Re: Отпада законът за тютюнопушенето
Едно нормално правило беше прието в България в последните години и то е на път да бъде премахнато. Отново нашенският манталитет надделя. Само изключително умопомрачен тип може да смята, че е нарушаване на правата да не ти е позволено да тровиш хората наоколо, а не това да те тровят. А това с помещенията за пушачи и непушачи е пълен смях, много малък процент от заведенията имат обособени такива.
Последна промяна от acmilan на 28 май 2013 15:42, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?
САЩ са глобален замърсител номер 2, кофти пример са.
Пафкам като комин, но не смятам, че някой е длъжен да ми диша дима. Той си е само мой

bai Momchil написа:Държавата ме дискриминира
Не ми дава да сера! Безобразие. Отивам на ресторант и искам да се изсера на съседната маса. Не ми дават. Трябвало съм да отида до тоалетната и там да сера. Е добре, но аз искам да си сера на масата. Може и на пода в краен случай. Що за дискриминационен закон са приели?
За разлика от тютюневият дим, който е опасен за здравето, моето лайно не е опасно за никого. Но, не ми дават. Даже и отвън не мога да се изсера. И на улицата не мога. И в парка не мога. Само в кенефа мога. А пушачите дето тровят здравето на хората могат. Що за закони?
Трябва ли да обяснявам колко важно за здравето е редовното сране? Чрез него тялото ви се освобождава от отпадъците. Но законодателите не го разбират. И ни дискриминират. Безобразие. После тютюнджиите се оплакват, че били дискриминирани. Дискриминирани дръжки. Аз съм в пъти по-дискриминиран от тях. Егати и държавата, егати и Европейският съюз. Аз искам да мога да си сера!!!
Акай си на воля пич

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Boza написа:dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?
Да не говорим,че заедно с Китай са единствените държави в света неподписали протокола от Киото за въглеродните емисии

CTAHKO написа:dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?
В тези държави и ГМО-то е на модаДай по техния приимер и тук да го наложим,а
Пукат тези храни пълни с ГМО,ама иначе цигарите са им проблема
Уж за цигарите говорим,какви ГМО,какви 5 лв...Темата може да се измести накрая "ЗА" или "Против" Гей браковете в щата Илинойс....
Boza написа:dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?
Пафкам като комин, но не смятам, че някой е длъжен да ми диша дима. Той си е само мойСъгласен съм с мнението, че забраната е единственото хубаво нещо, което герберастите свършиха.
Пич,явно и на теб,трябва да ти обяснявам....Какво общо има сега , какъв замърсител е САЩ със забраната за пушенето ? Ако някой ми каже,че цигарите имат особена вина за глобалното затопляне,ще си прережа вените....
- Daniel Levski
- Контакти:
we are the champions написа:Daniel Levski написа:we are the champions написа:Daniel Levski написа:Това ако е вярно е престъпление към хората. Цял свят върви към забрана на тютюнопушенето на обществени места, тези се връщат към Азия. Мога само да кажа, че забраната за тютюнопушене не пречеше на добрите ресторанти и те станаха едно цивилизовано място. Сега пак ще стане лисичарник. Единствено съм съгласен за нощните клубове след 23 часа да пушат колкото си искат. Новите депутати ако са гласували такова нещо са пълни боклуци.
Моляте не пиши глупости в събота вечерта... направо ми идваше да им тегля по една майна в един ''ресторант'' значи сервитьорките и сервитьорите могат да си пушат вътре ама ние трябва да излизаме през 5 минути навънка така ли ?! е ние с какво сме по различни от тях ?!
В Пазарджик, или в някой долно пробен ресторант може да е така. Аз в тези ресторанти където ходя, а претендирам, че ходя често - няма проблеми със спазването на закона. Единствено един път в гръцкият ресторант зад Шератон на Шарлопов се опитаха да запалят във вътрешната част и веднага имаше 3 маси от които хората се възмутиха и опита беше усоетен.
В Пловдив не е ли същата работа ,бе човек ?!?!?! и там е същата пародия !айде стига глупости като е закон,нека да е за всички !
За Пловдив немога да кажа, единствено за последните 6 месеца там съм ходил в Хемингуей на центъра и там не се пушеше. А съм съгласен след като е закон трябва да се спазва и да има големи глоби, за това ти правя евала.
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?
В тези държави и ГМО-то е на модаДай по техния приимер и тук да го наложим,а
Пукат тези храни пълни с ГМО,ама иначе цигарите са им проблема
Уж за цигарите говорим,какви ГМО,какви 5 лв...Темата може да се измести накрая "ЗА" или "Против" Гей браковете в щата Илинойс....
Опитвам се да да обясня на закърнелия ти мозък,че това тяхното е лицемерие и няма нищо общо със здравето на хората

- Daniel Levski
- Контакти:
Daniel Levski написа:CTAHKO написа:Ако приемат това решение,ме печелят като гласоподавател
Тебе те знаем, първосигнален си.
Е извинявам се Станко, не трябваше толкова грубо.