Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот 1palq4o1 » 28 май 2013 15:24

CTAHKO написа:Ако приемат това решение,ме печелят като гласоподавател 8-)

Ще се продадеш за една цигара ли?
Нали знаеш каква е следващата стъпка-в училищата да се преподава "...на майчин език..."
И едното и другото обслужват интересите на Доган,още от първите дни с хубавото ни ново правителство!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 май 2013 15:25

Мен ме притеснява, ако е вярна новината, че ако си с деца, особено в студените дни, няма къде да влезеш. Последно преди забраната даже беше забранено деца да посещават заведенията. Или трябва да обиколя половин София за да намеря такова за непушачи, вместо да седна в това което ми е най-наблизо.
От друга гледна точка, за мен като цяло тютюнопушенето трябва да бъде забранено изцяло, както и производството на цигари. Не може да се одобрява нещо което е вредно за здравето. Я си представете на някой хранителен продукт да пише "консумацията на този продукт вреди сериозно на вашето здраве". Ще стане невероятен скандал и продукта ще бъде забранен.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 15:26

Станко ти отнове мега неадекватен,как е възможно всеки божи ден да ставате все по малоумни ? Каква е рецептата ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:27

dunavfc написа:Ако половината от потребители са реални хора с реални мнения,по-добре за всички ни да се самоубием на момента и да се отървем от тази мъка....
До 10 год. в целият нормален демократичен свят,тази забрана ще бъде факт,ние направихме нещо уникално,като се наредихме до първите държави приели тази забрана,а сега има индикации,че ще осерем едно от малкото хубави неща,които са се случвали тук напоследък.
Било дискриминация към пушачите ? Аз също се чувствам дискриминиран,защото не ми позволяват да се исера на сепарето си в дискотеката на кого преча ? Аз искам просто да се исера в чашата/чинията си и да си го мириша,на никого не преча,то си е мойто.Дали ще е дим от цигара или лайно няма голяма разлика...
Искам и да мога да си бия чикии на обществени места,също на никого не преча,то си е за мен,защо не ми е позволено ? Чувствам се дискриминиран....
БСП не са баш толкова глупави и сигурно тоя закон няма да отпадне,ако обаче го приемат ги чака голям,здрав и остър курец...

Я спри да пишеш глупости ;) По-умни ли сме от швейцарците :?

Швейцарците отхвърлиха на референдум пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места. По предварителни данни 55% от гласувалите са се обявили против.

От 2010 г. в Швейцария действа забрана за пушенето на обществени места с изключение на баровете и кафенета с площ до 80 квадратни метра. Законът позволява и в по-големите ресторанти да се обособят отделни зали за пушачи, стига помещението да е добре проветрено и персоналът да е съгласен да работи в него.

На референдума бяха внесени поправки, предложени от Асоциацията за борба със заболяванията на белите дробове.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 28 май 2013 15:27

we are the champions написа:
Daniel Levski написа:Това ако е вярно е престъпление към хората. Цял свят върви към забрана на тютюнопушенето на обществени места, тези се връщат към Азия. Мога само да кажа, че забраната за тютюнопушене не пречеше на добрите ресторанти и те станаха едно цивилизовано място. Сега пак ще стане лисичарник. Единствено съм съгласен за нощните клубове след 23 часа да пушат колкото си искат. Новите депутати ако са гласували такова нещо са пълни боклуци.

Моляте не пиши глупости в събота вечерта... направо ми идваше да им тегля по една майна в един ''ресторант'' значи сервитьорките и сервитьорите могат да си пушат вътре ама ние трябва да излизаме през 5 минути навънка така ли ?! е ние с какво сме по различни от тях ?!

В Пазарджик, или в някой долно пробен ресторант може да е така. Аз в тези ресторанти където ходя, а претендирам, че ходя често - няма проблеми със спазването на закона. Единствено един път в гръцкият ресторант зад Шератон на Шарлопов се опитаха да запалят във вътрешната част и веднага имаше 3 маси от които хората се възмутиха и опита беше усоетен.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:28

1palq4o1 написа:
CTAHKO написа:Ако приемат това решение,ме печелят като гласоподавател 8-)

Ще се продадеш за една цигара ли?
Нали знаеш каква е следващата стъпка-в училищата да се преподава "...на майчин език..."
И едното и другото обслужват интересите на Доган,още от първите дни с хубавото ни ново правителство!

Не 8-) За отнетите ми от предното правителство права :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 15:28

we are the champions написа:
Parmalat написа:
haha написа:Да си пушат навънка тютюнджиите, не съм длъжен да им дишам дима в кафетата.

И аз съм нма това мнение.Трябват да се съобразяват с нас непушачите,защото само ни тровят с дима си. :evil:

Добре правим така.... забранява се пушенето ама се забранява и карането на колите ,защото и те са вредни КАПИШ ?!?!?!?!?!

Ти си много неадекватно същество бе приятел....Толкова ли плиткият ти мозък не може да осъзнае,че и двете неща са вредни и,че и двете неща трябва да се забранят ? Първо са цигарите,след време ще бъдат и колите,толкова ли е трудно да е му еба майката,вашите празни мозъчета да асимилират нещо толкова елементарно ?

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 28 май 2013 15:29

plamenst7 написа:Мен ме притеснява, ако е вярна новината, че ако си с деца, особено в студените дни, няма къде да влезеш. Последно преди забраната даже беше забранено деца да посещават заведенията. Или трябва да обиколя половин София за да намеря такова за непушачи, вместо да седна в това което ми е най-наблизо.
От друга гледна точка, за мен като цяло тютюнопушенето трябва да бъде забранено изцяло, както и производството на цигари. Не може да се одобрява нещо което е вредно за здравето. Я си представете на някой хранителен продукт да пише "консумацията на този продукт вреди сериозно на вашето здраве". Ще стане невероятен скандал и продукта ще бъде забранен.

Напълно подкрепям това, което си написал.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 28 май 2013 15:29

plamenst7 написа:Мен ме притеснява, ако е вярна новината, че ако си с деца, особено в студените дни, няма къде да влезеш. Последно преди забраната даже беше забранено деца да посещават заведенията. Или трябва да обиколя половин София за да намеря такова за непушачи, вместо да седна в това което ми е най-наблизо.

Да преди действително имаше дискриминация - в малките ресторанти не разрешаваха с деца да се влиза защото се пушило. Това е истинска дискриминация, дано да не се повтаря.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:29

dunavfc написа:Станко ти отнове мега неадекватен,как е възможно всеки божи ден да ставате все по малоумни ? Каква е рецептата ?

Рецептата е да си от Русе и да си симпатизант на ГЕРБ 8-)

Върни се в “Свободна зона”