dunavfc написа:Ако половината от потребители са реални хора с реални мнения,по-добре за всички ни да се самоубием на момента и да се отървем от тази мъка....
До 10 год. в целият нормален демократичен свят,тази забрана ще бъде факт,ние направихме нещо уникално,като се наредихме до първите държави приели тази забрана,а сега има индикации,че ще осерем едно от малкото хубави неща,които са се случвали тук напоследък.
Било дискриминация към пушачите ? Аз също се чувствам дискриминиран,защото не ми позволяват да се исера на сепарето си в дискотеката на кого преча ? Аз искам просто да се исера в чашата/чинията си и да си го мириша,на никого не преча,то си е мойто.Дали ще е дим от цигара или лайно няма голяма разлика...
Искам и да мога да си бия чикии на обществени места,също на никого не преча,то си е за мен,защо не ми е позволено ? Чувствам се дискриминиран....
БСП не са баш толкова глупави и сигурно тоя закон няма да отпадне,ако обаче го приемат ги чака голям,здрав и остър курец...
Я спри да пишеш глупости

По-умни ли сме от швейцарците
Швейцарците отхвърлиха на референдум пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места. По предварителни данни 55% от гласувалите са се обявили против.
От 2010 г. в Швейцария действа забрана за пушенето на обществени места с изключение на баровете и кафенета с площ до 80 квадратни метра. Законът позволява и в по-големите ресторанти да се обособят отделни зали за пушачи, стига помещението да е добре проветрено и персоналът да е съгласен да работи в него.
На референдума бяха внесени поправки, предложени от Асоциацията за борба със заболяванията на белите дробове.