Само не разбрах в две мнения защо мрънкате срещу фаровете на колите през светлата част на деня?!?Електромера ли натоварвате,по-високи сметки за ток ли ви идват,мързи ви да пуснете светлините ли,що ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Vils написа:Отново прегледах всички по сериозни медии, но такава новина там не видях. В сайта на Народното събрание също няма нищо по темата. Поредната партенка на непопулярен сайт.
Така че, темата може спокойно да бъде закрита.
haha написа:Да си пушат навънка тютюнджиите, не съм длъжен да им дишам дима в кафетата.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
joring написа:Vils написа:Отново прегледах всички по сериозни медии, но такава новина там не видях. В сайта на Народното събрание също няма нищо по темата. Поредната партенка на непопулярен сайт.
Не гласувано още, просто това е една от мерките на проекто правителство за "съживяване" на бизнеса.![]()
http://tv7.bg/news/9756473.html
Parmalat написа:haha написа:Да си пушат навънка тютюнджиите, не съм длъжен да им дишам дима в кафетата.
И аз съм нма това мнение.Трябват да се съобразяват с нас непушачите,защото само ни тровят с дима си.
Daniel Levski написа:joring написа:Vils написа:Отново прегледах всички по сериозни медии, но такава новина там не видях. В сайта на Народното събрание също няма нищо по темата. Поредната партенка на непопулярен сайт.
Не гласувано още, просто това е една от мерките на проекто правителство за "съживяване" на бизнеса.![]()
http://tv7.bg/news/9756473.html
С това щели да съживяват бизнеса. Това са пълни боклуци. Хаха
CTAHKO написа:Ако приемат това решение,ме печелят като гласоподавател
Parmalat написа:haha написа:Да си пушат навънка тютюнджиите, не съм длъжен да им дишам дима в кафетата.
И аз съм нма това мнение.Трябват да се съобразяват с нас непушачите,защото само ни тровят с дима си.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith, tiamat и 3 госта