Да бъдем обективни спрямо Мицова.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да бъдем обективни спрямо Мицова.
Браво! Аз също имам апел към госпожата просто да не пише повече за футбол и да не закача двата фенски сектора че всичко се случва ... Нали Томе ? ... Оставете ни на мира не се оглеждайте в нас! Жена да пише за хулиганите е меко казано СМЕШНО ! Още повече че и понятие си няма за какво пише...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
- INZAGHI_99
- Контакти:
бях на мача и то точно в сектор А от страната на Г, където бяха феновете на Италия и тяхната агитка в Г сектор, НЕ СЪМ ХУЛИГАН И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА, дори в една друга тема тук във форума споменах че ми харесва футболат им, НО НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА КОЙТО И ДА Е ДА ГОРИ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ДОРИ ДА Е ЧОВЕК ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ, за това и аз бях един от първите опитали се да прескочат оградата и да смачкат онзи голия до кръста жабар(за тези които са били около този сектор знаят за кой жабар говоря), МНОГО НЕПРИЯТНО ОБАЧЕ МИ СТАНА когато всички медии обвиниха НАС феновете на България, че ние сме били подстрекателите и лумпените, че ние сме предизвикали всичко - ТОВА ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ Е ЕДНА ДОЛНА ИНСИНУАЦИЯ И ЛЪЖА , А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ ПОДЛОГИ СЛУЖЕЩИ НА едни идиоти които управляват тази държава. ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЕ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Колега,вероятно никога не си бил на голими мероприятия и събития,където се събират повече от 10 000 души.Тълпата има свои закони и правила.ТЯ ИСКА ЗРЕЛИЩЕ.Това са го разбрали някои хора преди хиляди години и са и го осигурили.Не си мисли,че се опитвам да ти покажа топлата вода-просто искам да ти припомня,че когато хиляди биват провокирани няма как да бъде овладяна тълпата.Италианците са добри провокатори.Ни отричам и за хулиганството по стадионите.И мен ме дразни.Но те моля вместо да се правиш на апостол да се вгледаш в архивните записи на футболните мачове и да ми покажеш на кой мач не се освирква химна на гостите.Не го удобрявам-просто е факт.Кажи ми честно имаше ли други инциденти по време на мача и след това?Къде отидоха тези 40 000 хулигани по време на мача и след това.Някой ги подмени.Ако на теб не ти пречи да те наричат фашист или нацист,то аз се дразня.Имал съм хулигански прояви-каквото повикало-то и отговорило.Не свиря на химна-бил съм когато са свирили на нашия.НЕ МОЖЕ МИШКА ДА СЛАГА В КЮПА 40 000 БЪЛГАРИ И ДА ГИ НАПРАВИ ХУЛИГАНИ,ФАШИСТИ И НАЦИСТИ.мицова НЯМА ПРАВО ДА НИ СЪДИ.ИМА СИ ПОЛИЦИЯ,ИМА СИ ПРОКУРОРИ,ИМА СИ СЪДИЛИЩА.Щом като не са задяржали много фенове значи всичко е било нормално след инцидента.Или и на теб като на мицова ти е мъчно за италианците?Чете ли вестниците?Защо спират феновете си от гостувания?Това ние ли го провокирахме?ЩЕ СИ ПРИЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ НЯМАШЕ НУЖДА?ПЪК ДА СИ ХОДИ мицова КЪДЕТО СИ ПОИСКА.НА НИКОГО НЯМЯ ДА ЛИПСВА.НО ТАМ ДАЛИ ЩЕ И ПОЗВОЛЯТ ДА ПУБЛИКУВА ТАКИВА ГЛУПОСТИ?
- INZAGHI_99
- Контакти:
СТАМБЕРК. то проблема не е само в Мицова, всички медии не само на този мач са ни обявявали за какви ли не, на фона на тези 100тина лумпени, но това ни е държавата. Оскар Уайлд е казал ОБИЧАМ родината си, мразя държавата си. таче тук в БГ 95% от журналистите пишат простотии и глупости за да покажат че вършат нещо и не се замислят, че вредят и манипулират хората
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- ndrangheta
- Контакти:
stramberk написа:Колега,вероятно никога не си бил на голими мероприятия и събития,където се събират повече от 10 000 души.Тълпата има свои закони и правила.ТЯ ИСКА ЗРЕЛИЩЕ.Това са го разбрали някои хора преди хиляди години и са и го осигурили.Не си мисли,че се опитвам да ти покажа топлата вода-просто искам да ти припомня,че когато хиляди биват провокирани няма как да бъде овладяна тълпата.Италианците са добри провокатори.Ни отричам и за хулиганството по стадионите.И мен ме дразни.Но те моля вместо да се правиш на апостол да се вгледаш в архивните записи на футболните мачове и да ми покажеш на кой мач не се освирква химна на гостите.Не го удобрявам-просто е факт.Кажи ми честно имаше ли други инциденти по време на мача и след това?Къде отидоха тези 40 000 хулигани по време на мача и след това.Някой ги подмени.Ако на теб не ти пречи да те наричат фашист или нацист,то аз се дразня.Имал съм хулигански прояви-каквото повикало-то и отговорило.Не свиря на химна-бил съм когато са свирили на нашия.НЕ МОЖЕ МИШКА ДА СЛАГА В КЮПА 40 000 БЪЛГАРИ И ДА ГИ НАПРАВИ ХУЛИГАНИ,ФАШИСТИ И НАЦИСТИ.мицова НЯМА ПРАВО ДА НИ СЪДИ.ИМА СИ ПОЛИЦИЯ,ИМА СИ ПРОКУРОРИ,ИМА СИ СЪДИЛИЩА.Щом като не са задяржали много фенове значи всичко е било нормално след инцидента.Или и на теб като на мицова ти е мъчно за италианците?Чете ли вестниците?Защо спират феновете си от гостувания?Това ние ли го провокирахме?ЩЕ СИ ПРИЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ НЯМАШЕ НУЖДА?ПЪК ДА СИ ХОДИ мицова КЪДЕТО СИ ПОИСКА.НА НИКОГО НЯМЯ ДА ЛИПСВА.НО ТАМ ДАЛИ ЩЕ И ПОЗВОЛЯТ ДА ПУБЛИКУВА ТАКИВА ГЛУПОСТИ?
Бе не се ли пише "Одобрявам"?
П.С.Журналистиката има право да осъжда.В крайна сметка това са само думи.Кой се страхува от думи?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
stramberk написа:..... и да ми покажеш на кой мач не се освирква химна на гостите.Не го удобрявам-просто е факт.Кажи ми честно имаше ли други инциденти по време на мача и след това?Къде отидо
И?
Италия и Черна Гора - нали искаш пример - ето ти пример. Прочети днес какво е станало онази вечер, когато няколко олигофрена са почнали да освиркват химна на Монтенегрото.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Върни се в “Футбол - България”