Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

venger
Контакти:

Re: Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа

Мнениеот venger » 26 май 2013 16:36

Успех на всички отбори! Пак ще треперим с приятелчетата на по биричка по време на мачовете! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 26 май 2013 16:51

Успех на ЦСКА!Левски ся ясни,падат с 6 гола още в първия мач! 8-)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 май 2013 17:52

Stanislav_Ivanov написа:
bulgaro написа:Абсолютно унижение :lol:
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес :lol:

Такаа .. Вие от къде почвате ? Да не би да сте в групите направо,че не съм запознат ?

Те не са гранд.. и не правиха надпис Шампиони на стадиона си... преди да станат такива 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 26 май 2013 18:58

Кашчей написа:
Stanislav_Ivanov написа:
bulgaro написа:Абсолютно унижение :lol:
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес :lol:

Такаа .. Вие от къде почвате ? Да не би да сте в групите направо,че не съм запознат ?

Те не са гранд.. и не правиха надпис Шампиони на стадиона си... преди да станат такива 8-)

Факт! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 27 май 2013 10:01

тук в коментарите пропускате да споменете най- стоиностният отбор от изброените и падне ли се тои с некои от нашите до там , това е отбора на Челик неизменен участник в вишата лига на бивша Югославия
OFK PIRIN

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 май 2013 13:29

metal1111 написа:тук в коментарите пропускате да споменете най- стоиностният отбор от изброените и падне ли се тои с некои от нашите до там , това е отбора на Челик неизменен участник в вишата лига на бивша Югославия

Нивото в черна гора е много ниско макар че вече нашите отбори не могат да подценяват никой!
Най - коварни на този етап са може би Казашките отбори... (Иртиш и Астана)
На пръв поглед анонимници но всяка година бележат прогрес и са доста коварни за отбори от нашия ранг!

Върни се в “Футбол - България”