Parmalat написа:Ей не го оставиха на мира човека.Ние ще вземем лиценз.Ясни са трите отбора с висящи такива-Локо Сф,Пирин и Нефтохимик.Точка.
а любимец бе смешко.точка
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:Ей не го оставиха на мира човека.Ние ще вземем лиценз.Ясни са трите отбора с висящи такива-Локо Сф,Пирин и Нефтохимик.Точка.
bigbonusprize написа:Айде сега Херо.... Нали уж Митов оставаше?
balef написа:Херо винаги гони резултати и този път 99% ще е новия старши треньор на ФК Левски и не на последно място по-душа си е Левскар !
THE G.A.M.E написа:В мен лично, няма горчилка или болка от това, че не успяхме да станем Шампиони.
Реално, ние въобще можеше да не стигнем до решителните срещи с Разград и Славия !
Това по-щеше да е трагедия.
Но отборът се вдигна от едно много ниско - морално и психологическо ниво.
Да, в спортно-технически аспект нямаше съществена промяна ( имаше съвсем минимална, но положителна ) ... Но в България не е нужно да си чак толкова добър в този компонент, че да станеш 1-ви.
Аз няма как да забравя емоциите подарени ни от момчетата и треньорският щаб в последните близо 2 месеца !
Играчите ни показаха, че имат дух ... И могат да го показват за Левски.
Показаха и качества ( повечето от тях ) ... Плюс - желание и себераздаване на ръба на силите си.
Да, срещу Славия неможахме да спечелим ( немога да коментирам играта и самият мач, щото не съм го гледал ) ... Но неможе винаги да се печели, при това, във всички важни мачове.
А и е страшно трудно да се играе в подобен - решителен двубой, срещу съперник известен и постоянен ... Със своето непостоянство и непредвидимост.
За мен ( и на още няколко човека тук ) ... Беше пределно ясно, че Славия няма да легне.
И е глупаво някои да се сърдят на Славия, Гошо Петков ... И на останалите играли в бели екипи.
Снощи и Томислав го каза ... "По-добре с калъфка, от колкото с титла, спечелена след симулативна игра от съперника".
Или беше нещо от този сорт ...
Истината е, че ако от есеният полусезон бяхме играли така, както през последният месец и половина, щяхме да сме Шампиони 3-4 кръга преди края.
Не съм чел мнения назад, нито в тази тема, нито в темата за мача ...
Но предполагам, че мнозина са се нахвърлили върху играчите, трен. ръководство и т.н.
Ще е глупаво да бутнем това, което постигнахме в последните 2 месеца !
Пак посочвам - то не е в спортно-технически аспект !
Напредакът ни беше в духовен и психологически план.
За 1-ви път от 2 години Клуб/отбор и публика, отново бяха едно цяло.
Това трябва да се запази и за новият сезон.
Това, че сме пропуснали да добавим 1 титла в богатата ни история, не е причина да почваме ( за пореден път ) ... От нулата.
Левски ще спечели още много титли и Купи.
Много повече, от който и да било друг в България.
Но това ще стане само с отношението и желанието, което демонстрираха отбор и публика в последните 2 месеца !
bilyaletdinov написа:Не може да я караме само с дух и воля, трябва си и игра. Митов е добър мотиватор, като треньор има още хляб да изяде. Босовете да умуват какво ще правят
THE G.A.M.E написа:bilyaletdinov написа:Не може да я караме само с дух и воля, трябва си и игра. Митов е добър мотиватор, като треньор има още хляб да изяде. Босовете да умуват какво ще правят
Абсолютно вярно.
Но трябва да се запазят нещата, които за малко не ни направиха Шампиони ( както съм посочил - спортно-техническите аспекти не бяха с основе принос, за съжаление ) ... Като трябва просто да вдигнем нивото в тактически и игрови план.
Но това ще стане много по-трудно, ако сега се разделим с половината играчи и ги заменим с нови.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG и 13 госта