Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 27 май 2013 21:49

[/quote]
40 гола за Ливърпул и още сумати асистенции и раздаване от първата до последната минута за тоя клуб. Как пък хората дават 50 млн за ненормалник и циганин ? Не ги ли е срам ?
18 мача ги пропуска заради мангалската ФА ! Мисля ,че ти спокойно можеш да станеш мангал ,щом те е срам от най добрият ни играч и адмирираш едно такова долно наказание . Суарес ще стане легенда на Ливърпул ,така че ,всички ,които не го оценяте и не го понасяте ,просто минете на другия бряг ..мангалския . :)[/quote]
A седемте мача в Холандия пак ли ФА му ги даде,а за юмрука в квалификацията с Чили пак ли ФА е виновна.Никой не отрича,че е страхотен нападател,ама не можеш да отречеш,че си е голямо лекенце и мнг други нападатели са постигнали същите резултати без тези "методи".За раздаването и спортната злоба съм съгласен,трудно ще намерим такъв,но все пак за 40 няма да го дадем,ама ще видиш ако офертите минат 50 мил,как янките ще му намажат ските :lol: За тях това си е бизнес и всеки играч си има цена.А той нека пак да си е легенда на Ливърпул...
Туре е задължителен трансфер,ако стане ще е супер.Може да играе навсякъде в защитата,супер е при центрирания(където ние куцаме) и има титли т.е шампионски манталитет,само с млади не става.А затова,че е бил резерва,сега треньора му е без работа :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2013 22:00

stenmark написа:Спор се води с интелигентен човек,теб не те причислявам към тези.Нямам намерение да ти отговарям на смешните ти постове,за това има една синтенция ,убий простотията с мълчание. :)

Може ли да си на 43 години и да си толкова п...т мъж бе ,бах му майката ? :) Аз му казвам на лични той продължава к.........а. :)
Въпроса е пиленце ,да не вкарваш смешните глупави разбирания от смешното форумче ливърпул-българия.ком в това нормално форумче. Айде моля ти се ,бъди така любезен и напусни терена :) Червен картон пиленце. Няма ли перманентен бан за този объркан чичко ,който вместо кафе пие ракия ? :)
Последна промяна от suareshampion на 27 май 2013 22:16, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2013 22:12

Liverpool_EC написа:

40 гола за Ливърпул и още сумати асистенции и раздаване от първата до последната минута за тоя клуб. Как пък хората дават 50 млн за ненормалник и циганин ? Не ги ли е срам ?
18 мача ги пропуска заради мангалската ФА ! Мисля ,че ти спокойно можеш да станеш мангал ,щом те е срам от най добрият ни играч и адмирираш едно такова долно наказание . Суарес ще стане легенда на Ливърпул ,така че ,всички ,които не го оценяте и не го понасяте ,просто минете на другия бряг ..мангалския . :)[/quote]
A седемте мача в Холандия пак ли ФА му ги даде,а за юмрука в квалификацията с Чили пак ли ФА е виновна.Никой не отрича,че е страхотен нападател,ама не можеш да отречеш,че си е голямо лекенце и мнг други нападатели са постигнали същите резултати без тези "методи".За раздаването и спортната злоба съм съгласен,трудно ще намерим такъв,но все пак за 40 няма да го дадем,ама ще видиш ако офертите минат 50 мил,как янките ще му намажат ските :lol: За тях това си е бизнес и всеки играч си има цена.А той нека пак да си е легенда на Ливърпул...
Туре е задължителен трансфер,ако стане ще е супер.Може да играе навсякъде в защитата,супер е при центрирания(където ние куцаме) и има титли т.е шампионски манталитет,само с млади не става.А затова,че е бил резерва,сега треньора му е без работа :lol:[/quote]
За мен не е лекенце...просто не може да губи ,винаги иска да печели .. прекалено емоционален е ..вживява се прекалено много в играта и в един момент не успява да се контролира . Но застани и от неговата страна ? Играл ли си нападател ? Аз съм играл . Знаеш ли какво е ПОСТОЯННО да те ритат ,настъпват,блъскат и малтретират ? В един момент му писва на човек и прави глупости.
Англичаните го намразиха и искат да го изгонят. Аз си мисля ,че дъртия пес е в основата на всичко ,защото него винаги го е било страх от Ливърпул.И като види някой добър играч при нас и полудява. :)
Мисля ,че през новия сезон Суарес ще се успокои и ще стане още по добър и ефективен..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 27 май 2013 22:26

е как няма да го намразят като ги прави луди :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 май 2013 23:03

Стана ясно, че каквото и да ви кажа, не може да се контролирате да пишете по темата :lol:

Ама моля ви поне внимавайте като цитирате, че ми е адска мъка да чета понякога като 5-6 последователни мнения са с цитати ама не се вижда :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

На линия
Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 май 2013 23:15

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:

За мен не е лекенце...просто не може да губи ,винаги иска да печели .. прекалено емоционален е ..вживява се прекалено много в играта и в един момент не успява да се контролира . Но застани и от неговата страна ? Играл ли си нападател ? Аз съм играл . Знаеш ли какво е ПОСТОЯННО да те ритат ,настъпват,блъскат и малтретират ? В един момент му писва на човек и прави глупости.
Англичаните го намразиха и искат да го изгонят. Аз си мисля ,че дъртия пес е в основата на всичко ,защото него винаги го е било страх от Ливърпул.И като види някой добър играч при нас и полудява. :)
Мисля ,че през новия сезон Суарес ще се успокои и ще стане още по добър и ефективен..

И аз го виждам,че не може да губи,че е прекалено емоционален,че се вживява и не може да се контролира.И аз знам,че дъртия се уплаши,неслучайно в темата за наказанието пуснах видеото,където ги направи смешни Юнайтед в нак им поле.Първи мач с/у тях и дъртия мнг добре осъзна заплахата и му дигна мерника.Обаче,точно там е проблема-той не спира да им дава поводи,направо им се поднася на тепсия с глупоста си.В случая с ухапването-Иванович специалноза мен е един от най-спокойните и честно играещи защитници,виж да беше Тери или Видич.Та за какъв Х** бе Суарез?А и примерите,които ти дадох извън Ливърпул ме карат да го мисля за леке...не е само Англия виновна.Ако не играеше за Ливърпул със сигурност щеше да ми е един от най-противните играчи :!:
Дано наистина се успокои,мисля че всички специално ще поработят в/у това.В началото на сезона Роджърс го натисна за симулациите и видимо ги намали втората половина на сезона...просто си мисля,че ако главата му гръмне за 3ти път и дотам-тогава наказанието ще му е половин сезон,а цената му ще падне двойно.И тогава потърпевшия ще е само Ливърпул!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 май 2013 23:20

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:

И аз го виждам,че не може да губи,че е прекалено емоционален,че се вживява и не може да се контролира.И аз знам,че дъртия се уплаши,неслучайно в темата за наказанието пуснах видеото,където ги направи смешни Юнайтед в нак им поле.Първи мач с/у тях и дъртия мнг добре осъзна заплахата и му дигна мерника.Обаче,точно там е проблема-той не спира да им дава поводи,направо им се поднася на тепсия с глупоста си.В случая с ухапването-Иванович специалноза мен е един от най-спокойните и честно играещи защитници,виж да беше Тери или Видич.Та за какъв Х** бе Суарез?А и примерите,които ти дадох извън Ливърпул ме карат да го мисля за леке...не е само Англия виновна.Ако не играеше за Ливърпул със сигурност щеше да ми е един от най-противните играчи :!:
Дано наистина се успокои,мисля че всички специално ще поработят в/у това.В началото на сезона Роджърс го натисна за симулациите и видимо ги намали втората половина на сезона...просто си мисля,че ако главата му гръмне за 3ти път и дотам-тогава наказанието ще му е половин сезон,а цената му ще падне двойно.И тогава потърпевшия ще е само Ливърпул!

Извинявай, че ти го казвам, но това е абсолютна тъпотия отвсякъде...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2013 23:55

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:

Извинявай ,но от тоя момент нататък и ти ми стана противен . Май гледаш прекалено много диема ми се струва ? Ония нещастници,начело с смешника борко (мангали и артелиристи-най големите врагове на Ливърпул) ,които всички до един мразят Ливърпул и Суарес и го плюят всяка секунда ..и които ви промиват мозъците всяка седмица !
"Лекенце " може да викаш на всеки друг,но не и на Суарес . Виж му биографията .Виж от къде е тръгнал .Виж колко тежко детство е имал. Виж му коментарите за футбола ,за съотборници и за живота като цяло ..и пак ако не те е срам го наречи противно лекенце.
Той е добро момче . А ти наистина имаш всички предпоставки да отидеш при съдийското отборче.
Момчета ,научете се ,да уважавате и подкрепяте малкото добри играчи ,които има в тоя клуб ..и които дават всичко от себе си ..да ви радват с победи за Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 май 2013 00:12

http://gong.bg/view_article.php?article_id=349209
Добра новина ,която ми дава големи надежди ,че ще се отървем от нашето испанско шаранче . :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 май 2013 00:23

във този разгорещен спор,аз вземам страната на тренера-суарес трябва да остане задължително! уж искате топ 4 и титли,а същевременно искате да си продадем единствения читав нападател и звезда от торес насам....няма логика.трябва да надграждаме,а не да разпродаваме.отделен въпрос е,какво мислят янките по въпроса и дали при евентуална оферта от 50 млн. паунда няма да клекнат.избийте си го от главата,че със евентуалните милиони от суарес,лебеда ще купи 4-5 коутиньовци...това няма как да стане! не се водете по глупостите на боби дебелото и другите мърши,които мразят Ливърпул!!! YNWA!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”