ЛОКО ПД - "Левски" СФ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛОКО ПД - "Левски" СФ
Няма спор, че Левски е в криза. Обаче и Локо Пд също не се представя добре, до сега в първенството ни. Така, че този двубой в неделя, ще бъде доста непредсказуем, относно това как ще завърши мача. все пак като фенка на сините, ми се иска да спечелим. Надявам се, че ще вземем 3-те точки от Лалута. Прогнозата ми е: 1:0 за гостите от София.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- supershampion2004
''-Баджанак защо Локо Пловдив имат досега само 4 точки?
-Защото още не са играли с Левски"!
А сега сериозно .Колкото и да ми се иска смятам ,че няма да имаме сили да се противопоставим на Левски.
0:2
-Защото още не са играли с Левски"!

А сега сериозно .Колкото и да ми се иска смятам ,че няма да имаме сили да се противопоставим на Левски.
0:2
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

supershampion2004 написа:''-Баджанак защо Локо Пловдив имат досега само 4 точки?
-Защото още не са играли с Левски"!![]()
Това нещо като буферски хумор ли е? Той също като японските вицове, не можеш да разбереш къде е смешното.
ktulu. написа:supershampion2004 написа:''-Баджанак защо Локо Пловдив имат досега само 4 точки?
-Защото още не са играли с Левски"!![]()
Това нещо като буферски хумор ли е? Той също като японските вицове, не можеш да разбереш къде е смешното.
Ктули ето ти бе пич,хапчетата

Хапчетата ще ви ги раздава едо сега като дойде. Той има опит в това 

-
Преглеждайки темата, ми прави впечатление, че локомотивци са доста песимистично настроени......а след вчерашната продукция на Левски......определено няма фаворит в мача ! Левски в момента са сринати.....аз в предното ми мнение за мача посочих, че ако "Сините" загубят от Лацио ( и то каква загуба само ) , то най вероятно няма да победят в Неделя. Сега след евромача, оставам на абсолютно същото мнение.....за съжеление, не виждам как ще спечели Левски в настоящото си положение, форма и психика !
Желана прогноза: Локо Пд. - Левски > 1 : 3 , но реално: 1 : 1 !
Желана прогноза: Локо Пд. - Левски > 1 : 3 , но реално: 1 : 1 !
- Pro-European
- Контакти:
LOKO_PD_FAN написа:Повече от х не може и то 0:0 ,защото имаме такъв "остър" нападател че трябва ние да даваме пари за да се махне, УЖАС![]()
![]()
а то и нашите нападатели не са тръгнали да отбелязват...Може Табаков да вкара ако играе, на Йовов и Христов това не може да им се случи.
шанса за 0:0 е голям
Авторът на темата: Ще спре ли..
Аз мисля,че най-реално е мача да свърши наравно.И двата отбора имат големи проблеми в атака,на Лаута се гостува доста трудно по принцип,сините са в криза,така че хикс 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:по класни сме и ще ви победим 1-2
Кой ще вкара два гола?Христов ли?

- ultra_nafta_svishtov
- Контакти:
Партията изяжда чедата си. Флагмана на БГ футбола бавно и полека сдава багажа. Подобно на другия футболен фалшификат от София си мислят, че с тях нещо се случва, а то от години движение назаааад-назаааад.... И така! Успех Локо!