Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна
Като знам кой е всъщност автора Христо Василев ,сериозно се съмнявам в истиността на тази информация.
ludiq1913 написа:redex написа:дайте шанс на човека бе.първо да се отървем от патко-ратко и после да гоним христов ако не става при новия тренер
Искате супер некадърника Мърльо, а дано го вземете, тъкмо да биете рекорда и за изпадане
те софийските левскари не знаят какво искат.кокала ги направи шампиони те го изгониха.бил слаб.е избраха радко идиота и ето ни сега.сега сме страшни шматки
chelseabg написа:redex написа:дайте шанс на човека бе.първо да се отървем от патко-ратко и после да гоним христов ако не става при новия тренер
Какъв нападател е Христов бе,Не може да стреля силно,точноне е толква бърз,засуетява се,няма пласиране,не печели първа топка не се бори..
Показателно е,че малкото му голове са срещу Беласица и Ботев например..За толква мачове аз едва ли щях да имам по малко голове съвсем сериозно говоря.Един гол срещу ЦСКА и го боготворите.
Стана голмайстор с 12 дузпи
Гонзо в ЛЕВСКИ червени боклуци не ни трябват по добре да играят Цачев Табаков или Киров.Манолев не е нищо особенно не ни трябва .Ясно ми е какво ще стане зимата в ЛЕВСКИ ще доведат 7-8 смешковци кат Манолев и при провали оправданието ще е че,още не са се сработили.Тръгваите си бе боклуци.
Манолев играе в ПСВ...Личи си, че си много запознат 

gpp1981 написа:Гонзо в ЛЕВСКИ червени боклуци не ни трябват по добре да играят Цачев Табаков или Киров.Манолев не е нищо особенно не ни трябва .Ясно ми е какво ще стане зимата в ЛЕВСКИ ще доведат 7-8 смешковци кат Манолев и при провали оправданието ще е че,още не са се сработили.Тръгваите си бе боклуци.
Първо се научи как се пише Манолов, за смешковци не ми говори, Цачев плебейчето може да носи обувките на МанолОв, а ти по-добре се скрий с разни Табаковци, дано не видите Манолов в Левски, после ще му лижете гъза на Гонзо, че го е взел
За какво да ходи Манолов в Левски да се излага в Европа. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:За какво да ходи Манолов в Левски да се излага в Европа.
Примерно........
Много по-интересно е първенството, когато има слаби ЦСКА и Левски, време е да се сменя обстановката и да се гради нова история, стига с тези комунистически подлоги 

ЕМИЛ написа:more написа:За какво да ходи Манолов в Левски да се излага в Европа.
Примерно........
Примери колкото искаш ти си ги знаеш по-добре.Чакам 1-вия ви гол в групата ви.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?