Гонзо и Галя уреждат Локо (Пд) – Левски?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ADJ
Контакти:

Re: Гонзо и Галя уреждат Локо (Пд) – Левски?

Мнениеот ADJ » 03 окт 2009 11:07

Чорбарите да кажат как взеха мача в Монтана.Добре ,че им свири Пастата иначе са гола вода

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 03 окт 2009 11:12

batmanlevski написа:Гонзо няма потенциала на тия от титан-БКС да орежда мачове ,това си е тяхна запазена марка която никой не може да им отнеме.

Той Гонзо няма въобще никакъв потенциал. Като директор, имам предвид. А Титан уредиха не само нашите срещи, но даже и мачовете ви с Дебрецен и Лацио, Черноморец и Локо Сф, като междувременно, с мним трансфер, ви направиха за смях пред цяла Европа. А бе, `що не си гледате Борат и това, как ще се превърнете във втория Ботев, а все ЦСКА ви виновни? Поучете се от това, какво стана с нас при Лупи, направете си изводите и не допускайте това да се случи и с вашия любим отбор. Аз, лично, никога не съм обвинявал Батков за това, че сезира "компетентните" органи за далаверите на Лупи. Само Томав и ние, заспалите фенове, сме си виновни за резила. Същото сега е и при вас.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 03 окт 2009 11:13

ADJ написа:Чорбарите да кажат как взеха мача в Монтана.Добре ,че им свири Пастата иначе са гола вода

Е то Монтана ако не бием - кого? Но нали такива отбори вече са ви трудни...

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 окт 2009 11:18

Аз не знам дали ще е уреден мача или не,затова приканвам корифеят на обективната журналистика Грънчаров да пита Гонзо ще има ли среща ,няма ли да има.Да го пита също ще гонят ли Йовов и Топчо,защото и такава информация се яви,на колко години е Ортега на 23 или 36 и т.н.Нали Грънчаров мрънка срещу Сашо Диков ,нека покаже че е по-добър от него, а не само да е наведен пред Батков и Гонзо.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2009 11:18

Явно г-жа Топалова е недолюбвана от някои в Пловдив, които изразяват мнението си за нея с глупости по стените на собствения стадион или по форумите :evil:
Интересно ми е, как Вальо Грънчаров ще направи разследване, ако такава среща изобщо е уговорена и се проведе? Явно г-н Pelinat гледа много криминалета :mrgreen:
Още по-интересно ми е, каква песен ще запеят под тепетата, ако двата отбора се прекарат взаимно с равен резултат, или Локо победи, което на настоящия етап никак няма да изглежда странно. Все пак, бегъл поглед в таблицата за класиране, показва, че именно той е отборът, който в момента има крещяща нужда от точки. Да не говорим, че до края на полусезона му предстоят тежки гостувания на Монтана, Литекс и софийския съименник, без да броим кървавото градско дерби с „джиалонерите” (жълточерните), както вече ги наричат. Така че, не е изключено при неуспех утре Локо Пд да се запъти уверено към „Б” група още на средата на първенството :mrgreen:
Иначе и аз съм роден в Пловдив ...... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ADJ
Контакти:

Мнениеот ADJ » 03 окт 2009 11:31

ivo1964 написа:
ADJ написа:Чорбарите да кажат как взеха мача в Монтана.Добре ,че им свири Пастата иначе са гола вода

Е то Монтана ако не бием - кого? Но нали такива отбори вече са ви трудни...
Е трудни са ви :) затова и садя си доведохте....какви засади не ви вдигаше :twisted: Нямам думи така европеийци се нестава,само титанични боклуци

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 окт 2009 11:37

Гонзо и Галя [offtopic]- може да си уреждат среща за да се клецат :) :) :)[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 03 окт 2009 11:45

modor написа:Гонзо и Галя [offtopic]- може да си уреждат среща за да се клецат :) :) :)[/offtopic]

Пише се "съдия" глупоко!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 окт 2009 11:48

mile_bg7 написа:
modor написа:Гонзо и Галя [offtopic]- може да си уреждат среща за да се клецат :) :) :)[/offtopic]

Пише се "съдия" глупоко!

[offtopic]Къде по точно трябва да се напише "съдия"?[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 окт 2009 12:03

ЕМИЛ написа:
mile_bg7 написа:

Пише се "съдия" глупоко!

[offtopic]Къде по точно трябва да се напише "съдия"?[/offtopic]

Знае ли човек.Сигурно е някакъв феномен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Локо Пловдив”