vaskonti написа:danko_sot написа:vaskonti написа:danko_sot написа:За мен хора като Стоянов, Бандата и Платини 100 % трябва да си ходят това лято. Но те държат един фигурант като Станко Йовчев вече три години в отбора по роднинска линия така че какво може да коментираме![]()
Относно Апостол не знам. Сега видях че е 82 набор, т.е. не е първа младост, но все пак е най-стабилният ни и опитен защитник от тези които имаме в момента. Ако го пускат без пари е тъпо, но от друга страна той си е родом от нашия край, много ясно че ще предпочете да играе в нормален, финансово обезпечен клуб като Ботев, отколкото в Пернишкия ЦСКА. Поне да бяха взели Вальо със сигурност и тогава да го пускат Попов.
Вальо Илиев и евентуално ако някак вземем Гулдан и в центъра на защитата сме перфектни, а ако не стане с Гулдан, Грънчов си има достатъчно талант.
Но е все тая кой ще дойде и кой ще напусне, ако не се осъществи най-важния трансфер...
Дойде ли и ти най-после на мойта
Чета сега в спортала , че искали да махат 9 човека. Сред тях ме изненадват имената най-вече на Черни, Венков и донякъде Камбуров, но за последния да кажем, че сигурно е заради заплатата и че не оправдава очакванията спрямо нея, въпреки че с една стабилна подготовка и ако влезне в кондиция можеше да го пробваме още малко Мартин да видим дали става от него нещо още. Черни не е лош вратар за мен, примерен е, изппълнява си задълженията професионално. За Венков не виждам как ще намерим по-добър ляв бек от него на тоя етап, още повече че Бандата се надявам да го продадем и тогава ще трябва ад търсим наведнъж двама бека
Абсолютно винаги съм бил на "твойта". Само че ти изобщо не можеш да разбереш, че Титан не могат просто да станат и да се махнат ако няма кандидат да купи клуба. Абсолютно невъзможно е първо да се махнат, пък "после все ще се намери кой да ни вземе". И когато казвам това, ти някак решаваш, че защитавам Титан, което очевидно не е така.
Черни, Венков и Камбуров не трябва да бъдат освобождавани, особено на фона на факта, че Станко ще продължи да си седи. И тримата са достатъчно класни и могат да дадат много на отбора.
Не казвай хоп преди да си скочил.Пресен пример е събитието от събота на герена.Аз лично не виждам достатъчно
богати хора в България които да купят и издържат ЦСКА.Не вярвайте на всичко което се пише за нас-партенки.