ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот petko.h.markov » 27 май 2013 13:05

vaskonti написа:
danko_sot написа:
vaskonti написа:
danko_sot написа:За мен хора като Стоянов, Бандата и Платини 100 % трябва да си ходят това лято. Но те държат един фигурант като Станко Йовчев вече три години в отбора по роднинска линия така че какво може да коментираме ;)
Относно Апостол не знам. Сега видях че е 82 набор, т.е. не е първа младост, но все пак е най-стабилният ни и опитен защитник от тези които имаме в момента. Ако го пускат без пари е тъпо, но от друга страна той си е родом от нашия край, много ясно че ще предпочете да играе в нормален, финансово обезпечен клуб като Ботев, отколкото в Пернишкия ЦСКА. Поне да бяха взели Вальо със сигурност и тогава да го пускат Попов.

Вальо Илиев и евентуално ако някак вземем Гулдан и в центъра на защитата сме перфектни, а ако не стане с Гулдан, Грънчов си има достатъчно талант.
Но е все тая кой ще дойде и кой ще напусне, ако не се осъществи най-важния трансфер... :|

Дойде ли и ти най-после на мойта

Чета сега в спортала , че искали да махат 9 човека. Сред тях ме изненадват имената най-вече на Черни, Венков и донякъде Камбуров, но за последния да кажем, че сигурно е заради заплатата и че не оправдава очакванията спрямо нея, въпреки че с една стабилна подготовка и ако влезне в кондиция можеше да го пробваме още малко Мартин да видим дали става от него нещо още. Черни не е лош вратар за мен, примерен е, изппълнява си задълженията професионално. За Венков не виждам как ще намерим по-добър ляв бек от него на тоя етап, още повече че Бандата се надявам да го продадем и тогава ще трябва ад търсим наведнъж двама бека

Абсолютно винаги съм бил на "твойта". Само че ти изобщо не можеш да разбереш, че Титан не могат просто да станат и да се махнат ако няма кандидат да купи клуба. Абсолютно невъзможно е първо да се махнат, пък "после все ще се намери кой да ни вземе". И когато казвам това, ти някак решаваш, че защитавам Титан, което очевидно не е така.

Черни, Венков и Камбуров не трябва да бъдат освобождавани, особено на фона на факта, че Станко ще продължи да си седи. И тримата са достатъчно класни и могат да дадат много на отбора.

Не казвай хоп преди да си скочил.Пресен пример е събитието от събота на герена.Аз лично не виждам достатъчно
богати хора в България които да купят и издържат ЦСКА.Не вярвайте на всичко което се пише за нас-партенки.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2013 13:09

Ботев могат само да гледат на снимка Анисе.

Друг е въпроса, че тия обират най-големите некадърници.. :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 май 2013 13:34

Васко, то не става въпрос да ги защитаваш чак, но е имало моменти и по-критични за боклуците от сега, когато голяма част от публиката е била на нож с тях и тогава въпроса не е бил дали да ги защитиш или не, а дали да изразиш силна, ясна и аргументирана позиция срещу тях, в смисъл да кажеш ясно и категорично " вън боклуците от ЦСКА" или да заемеш една по-примиренческа позиция, че уж искаш да се махнат, че са глупаци, ама нямало кой и т.н. В смисъл ако вме разбра това са лбили двете позиции- или ставаш и казваш "Баста" или примиринчески сочиш с пръст, но нямаш сили да станеш и да изразиш ясно и категорично мнение. Като въстанието 1876, нали си чел книгата "Чичовци" на Вазов. Те всички българи са говорили против турците и са им се канели на маса и на приказки, но малко са били тези които наистина са участвали в Априлското въстание. Примерът е малко силен, тук не става въпрос за Свобода или смърт, но просто ми се стори удачен да го дам за да изразя позицията си. Тук не искам да се изтъквам, че аз едва ли не съм войвода, Бенковски и т.н. Не аз съм от плд и дори не ходя на мачове, просто изразявам мнение.
По въпроса за собствеността също не съм много съгласен. Значи ако Титан е готов да даде ЦСКА за сравнително малка сума и с що-годе изчистени дългове ще се намерят купувачи. Дали ще е Ганчев, дали Домусчиев или синът на Божков, но богати хора в тая държава има ако не сте го разбрали. Гадното е, че бедните са много-много повече. Титан обаче се ослушват. За какво им е ЦСКА, самите те са казвали че отборът им носи само негативи??? Но не продават. Дали са пари за отбора и явно ще искат и достатъчно голяма сума за да го продадат на някой. Ако си запознат с собстевника на Ман Юн фамилията Глейзър. Те ас собственици на много отбори по света. Имат по американски футбол, хокей и т.н. Това тяхното е бизнес. Купуват един отбор и след 5-6 или дори 10 години го продават за значително по-висока цена. Далеч съм от мисълта че Титан правят същото като Глейзър :) но със сигурност чакат удобен момент ако могат да вземат възможно повече пари за ЦСКА. Единствения друг вариант е да бъдат подложени на натиск от държавата. Но при Герб и Бйко това беше практически невъзможно. Те бяха комбина с Герб и Борисов, даже ходеха на митинги да го подкрепят. Той им даде сметопочистването и т.н. Дано изгрее слънце и на нашта улица в скоро време
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 май 2013 13:44

danko_sot написа:Васко, то не става въпрос да ги защитаваш чак, но е имало моменти и по-критични за боклуците от сега, когато голяма част от публиката е била на нож с тях и тогава въпроса не е бил дали да ги защитиш или не, а дали да изразиш силна, ясна и аргументирана позиция срещу тях, в смисъл да кажеш ясно и категорично " вън боклуците от ЦСКА" или да заемеш една по-примиренческа позиция, че уж искаш да се махнат, че са глупаци, ама нямало кой и т.н. В смисъл ако вме разбра това са лбили двете позиции- или ставаш и казваш "Баста" или примиринчески сочиш с пръст, но нямаш сили да станеш и да изразиш ясно и категорично мнение. Като въстанието 1876, нали си чел книгата "Чичовци" на Вазов. Те всички българи са говорили против турците и са им се канели на маса и на приказки, но малко са били тези които наистина са участвали в Априлското въстание. Примерът е малко силен, тук не става въпрос за Свобода или смърт, но просто ми се стори удачен да го дам за да изразя позицията си. Тук не искам да се изтъквам, че аз едва ли не съм войвода, Бенковски и т.н. Не аз съм от плд и дори не ходя на мачове, просто изразявам мнение.
По въпроса за собствеността също не съм много съгласен. Значи ако Титан е готов да даде ЦСКА за сравнително малка сума и с що-годе изчистени дългове ще се намерят купувачи. Дали ще е Ганчев, дали Домусчиев или синът на Божков, но богати хора в тая държава има ако не сте го разбрали. Гадното е, че бедните са много-много повече. Титан обаче се ослушват. За какво им е ЦСКА, самите те са казвали че отборът им носи само негативи??? Но не продават. Дали са пари за отбора и явно ще искат и достатъчно голяма сума за да го продадат на някой. Ако си запознат с собстевника на Ман Юн фамилията Глейзър. Те ас собственици на много отбори по света. Имат по американски футбол, хокей и т.н. Това тяхното е бизнес. Купуват един отбор и след 5-6 или дори 10 години го продават за значително по-висока цена. Далеч съм от мисълта че Титан правят същото като Глейзър :) но със сигурност чакат удобен момент ако могат да вземат възможно повече пари за ЦСКА. Единствения друг вариант е да бъдат подложени на натиск от държавата. Но при Герб и Бйко това беше практически невъзможно. Те бяха комбина с Герб и Борисов, даже ходеха на митинги да го подкрепят. Той им даде сметопочистването и т.н. Дано изгрее слънце и на нашта улица в скоро време

Много "дали" в цялото писание.Посочи едно конкретно и сигурно име.Не може феновете да избират собственик - това е все едно работниците да си избират директор.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 май 2013 14:05

Дано Спортал пак да си съчиняват, както правят обикновено. Много ще бъде тъпо да не се даде шанс на младоците, които няколко пъти попадаха в групата и влизаха да играят по малко. От онези 9 изброени пък съм напълно съгласен горе-долу само за половината. И най-лошото е, че никъде не видях, че Станко ще напуска. Кириакидис може би също е пътник, макар че не го споменават. За Присо, който също не е споменат, макар че много хора не го искат в отбора, съм 50:50 - тази пролет подобри играта си преди контузията и ако Варела го махнат, камерунецът поне като резерва може да остане.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2013 14:10

Гайтански е в много, наистина много близки отношения със Станишев и по негово управление боклука се чистеше именно от Кумчо Вълчо. Скоро се очаква Волф пак да поемат сметопочистването.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 май 2013 14:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и как ще вземем гулдан че нещо не се сещам

На Гулдан му свършва договора това лято и явно няма да бъде подновен. Левски имаха амбиции да го взимат, когато все още си мислеха, че са шампиони.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 май 2013 14:34

Янис Зику написа:Гайтански е в много, наистина много близки отношения със Станишев и по негово управление боклука се чистеше именно от Кумчо Вълчо. Скоро се очаква Волф пак да поемат сметопочистването.

Цялата държава е заспала.Икономиката също.За да издържаш ЦСКА ти трябват сигурно около 10млн. лв. годишно
за заплати и евентуално за терени и ДЮШ.Това означава обороти от порядъка на 200млн. годишно за да отделиш
от печалбата тези пари.Колко фирми имат такъв оборот? Аз се чудя с каква лекота спрягате разни имена ей така.
Как си представяте Г.Г или Домусчиев да си зарежат отборите и да дойдат в ЦСКА.Да ги псуват след първия слаб
мач и издигат лозунги против тях.Те тези пари да не ги копаят около Разград или Ловеч.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2013 14:36

danko_sot написа:Васко, то не става въпрос да ги защитаваш чак, но е имало моменти и по-критични за боклуците от сега, когато голяма част от публиката е била на нож с тях и тогава въпроса не е бил дали да ги защитиш или не, а дали да изразиш силна, ясна и аргументирана позиция срещу тях, в смисъл да кажеш ясно и категорично " вън боклуците от ЦСКА" или да заемеш една по-примиренческа позиция, че уж искаш да се махнат, че са глупаци, ама нямало кой и т.н. В смисъл ако вме разбра това са лбили двете позиции- или ставаш и казваш "Баста" или примиринчески сочиш с пръст, но нямаш сили да станеш и да изразиш ясно и категорично мнение. Като въстанието 1876, нали си чел книгата "Чичовци" на Вазов. Те всички българи са говорили против турците и са им се канели на маса и на приказки, но малко са били тези които наистина са участвали в Априлското въстание. Примерът е малко силен, тук не става въпрос за Свобода или смърт, но просто ми се стори удачен да го дам за да изразя позицията си. Тук не искам да се изтъквам, че аз едва ли не съм войвода, Бенковски и т.н. Не аз съм от плд и дори не ходя на мачове, просто изразявам мнение.

[offtopic]Ти на това ли му викаш категорична позиция - да викам "вън боклуците"? Дали викам или не е все тая. Аз ти казвам, че няма абсолютно никакъв физически, виртуален, юридически или фееричен начин Титан да се махнат преди да има купувач! Дали има купувач в момента или няма, аз не знам. Но истината е, че ако има, нищо не му пречи да излезе публично и да заяви интереса си. След като не го прави, значи просто няма до доказване на противното.
До тук съм по тоя въпрос в тая тема...[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Redvolution
Контакти:

Мнениеот Redvolution » 27 май 2013 14:36

Как изобщо може да има истински фенове на ЦСКА, които защитават Черни?! Слуховете, че бил "купен" от говедата едва ли са верни и може би наистина е свестно момче, но за бога, хора, това е изключително тактически и технически неграмотен и посредствен футболист, може би най-слабият вратар в ЦСКА в последните 10 години, даже ако броим и резервите! Този човек няма едно излизане като хората и превръща всяко центриране в наказателното поле на ЦСКА в голова опасност за противника, няма едно добро избиване през 2-рия полусезон (сигурно си пази маникюра :lol: ), а при дузпи и опасни далечни удари дори не се хвърля и само чака да види къде ще отиде топката с поглед на влюбена девойка. Несериозно е интелигентни футболни привърженици като армейските да искат в отбора такова трагикомично футболно недоразумение ...

Върни се в “Архив”