the_blue_fan написа:Лудогорец бяха по-силни преди година. Сега не са толкова стабилен отбор. Може би футболистите се радват, че са шампиони, но кой би искал да живее в малък град, предимно с турско население ? Парите свършват рано или късно, а колкото до мачовете ви в ШЛ не знам кое е по-жалко, това, че не премиите няма да ви вършат работа или това, че мачовете ще се играят пред около 5 000 семкаджии ..

Айде стига с тези клишета! Колко живеят футболистите в Разград? Извади ваканциите, гостуванията и лагерите. И половината време литна. А за човек с пари не е никакъв проблем да живее в Разград, дори и да е пристрастен към забавленията на големия град. Букурещ е на около час и половина път и в някои аспекти предлага много повече от София. В София в задръстването пак може да ти трябва час за да стигнеш до центъра, но и много повече нерви. Варна е и тя на същата отдалеченост. В Разград природата е на една ръка разстояние и с велосипед за 5-10 минути си на 5 километрова извънградска велоалея, откъдето стигаш на толкова чисто и спокойно място, каквото от София може да достигнеш след поне час и пак няма да е същото.
Въобще не е вярно, че населението на Разград е предимно турско. То е предимно българско. 70-80% сме българи в Разград, има си официални данни от преброяванеята. Има турски села наоколо, но това не е Разград.
По-добре мачовете да се играят пред 5000 семкаджии в 30 000 град, отколкото пред 1000 лумпена в 2 млн. град. Аз поне съм на това мнение, без да съм семкаджия и познавайки двата града еднакво добре.