ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот dreben23 » 27 май 2013 00:39

Оферта към Емил Гъргоров-Бадема е отправил лично босът на ЦСКА Димитър Борисов, научи „Стандарт". "

„Ще извадя пари, правим супер отбор и печелим титлата", заявил пред дребосъка съсобственикът на „Титан".

Бадема, който твърдо напуска Лудогорец, поискал време за размисъл. Той се пазари за двугодишен договор в Китай или Южна Корея срещу луди пари. Освен това Гъргоров не вярвал на обещанията за редовно плащане в ЦСКА предвид славата на „Титан".

„Червените" се интересуват и от друг напускащ Лудогорец - защитника Любо Гулдан. Отборът се нуждае от нова централна двойка, тъй като Апостол Попов май се връща в Ботев. С оферта от ЦСКА е и Вальо Илиев.

„Отчаян съм", призна след полягването срещу Локо (Сф) треньорът Радуканов, който твърдо напуска ЦСКА. Емил Костадинов се е заел да търси треньор, но 10 дни преди началото на подготовката такъв няма. Въртят се имената на Стойчо Младенов, Сашо Станков, Рудолфо Ваньоли.

Дали? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2013 00:47

На тия журналисти също трябва да им изземат наркотиците, че ония поне нямат поле за изява..

Redvolution
Контакти:

Мнениеот Redvolution » 27 май 2013 01:05

Няма лошо да даваме на Ботев играчи като Спрокел и Апостол Попов, лошото е, че им дадохме и Галчев и Костов. Всеки път, когато топката отива към Апата, изтръпвам, за мен този футболист вече няма място в ЦСКА. Коце Стоянов поне като ляв бек игра силно последните мачове и става за резерва на Венков. Следващия сезон като централна двойка защитници трябва да се налагат Грънчов и Крачунов, дано и Милен да го е осъзнал най-после.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 май 2013 01:20

Тези боклуци докато не пребием един насред центъра на София няма да спрат да "серат" по клуба и да тровят и без това умрялата обстановка. Тъпото е, че застават само с имената си, ако им напишеш името в Гугъл ти излизат хиляди снимки, затова предлагам всеки път, когато някой псевдо журналист пусне статия уронваща престижа на ЦСКА и целяща само да съсипе обстановката или разделение между феновете, както с лъжите преди около месец да слагаме негова снимка заедно с името и статията, но ако е на сто процента сигурно, че на мен вече ми писна на дедовия от малоумници с купени дипломи и дупедавци, които за 50 лева ще напишат каквото им кажеш.
САМО ЦСКА!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 май 2013 08:30

Аз съм против Апостол Попов да си тръгне!
Вярно е, че имаше слаби мачове, но кой футболист няма?
Иначе ми се иска Гулдан да дойде при нас, защото има качества.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 май 2013 09:09

Единственото сигурно е , че Паро беше в Словения да гледа футболисти от Марибор

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 май 2013 09:13

onegavon написа:Единственото сигурно е , че Паро беше в Словения да гледа футболисти от Марибор

На 100 процента ли е сигурно, че ми омръзна от спекулации?
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 май 2013 09:55

Здравейте. Отдавна не бях писал тук, но то и какво ли да напишеш след поредният провален сезон при боклуците. Аз още от 2-3 години поне повтарям, че общо взето при сметосъбирачите нз кой ще вземем, кой ще е треньор, какви контроли играем и т.н., т.е. делничните, всекидневните неща в един отбор като трансфери, контроли и т.н. се обезмислят. Просто всичко е една матрица при тоя собственик, за това мога да кажа смело, че в последните 2-3 сезона дори не следя толкова събитията и нещата около отбора и не им гледам много от мачовете. Много хора, включително и тук, са ме обвинявали, че не съм истински фен, не съм ходил на мачове в Сф и т.н. , но виждате, че в последно време на мачовете ни се събират по има-няма 200-300 човека, което красноречиво говори за МАТРИЦАТА при този собстевник, за която и аз говоря.
Вчера Домусчиев е казал, че го натискат за ЦСКА. От друга страна и за Ганчев имаш6е слухове преди време. Аз лично се надявам това лято най-после да стане нещо, дано и управлямащите партии се намесят и най-после да сменим собственика. Дано някой от Домусчиев или Ганчев вземе отбора, силно се надявам да не дойде някой от сота на спрягания Румен Вълка, защото още 3-4 години така няма да ги изтърпим ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 май 2013 10:35

Единственото сигурно е , че Паро беше в Словения да гледа футболисти от Марибор

Може да е гледал Н.Фаич(бивш играч на Мура сега в Марибор) който ни наказа. Този пич от Мура можехме да го купим
3 пъти по-евтино от Нджонго а е поне 4 пъти повече футболист от камерунеца.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 май 2013 10:39

абе ей , стоянов играл силно последните мачове, крачунов пък требвало да бъде титуляр, смея ви се кви са тея неща къде коментирате. и кога купихте последно некой, че сега купувате света. аре гледайте по-сериозно на нещата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”