Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 23 май 2013 12:57

Вилиян Бижев ще подсили разградчани в предни позиции

Лудогорец е напът да направи сериозен трансферен удар. „Ор­лите" обмислят да привлекат нападателя на Ливърпул Вилян Бижев. Младежът тренира с тима от Разград от ня­колко дни. Роденият в САЩ играч ще дойде под на­ем от английския гранд и ще играе в Лудогорец през след­ващия сезон.

Той все още няма право да се състезава за тима на Ливърпул, тъй като ня­ма работна виза. Именно заради това вече бе даван под на­ем в германския Фор­туна Дюселдорф и в норвежкия Старт. Сега на ред е Лудогорец.

"Орлите" спешно тър­сят попълнения в предни позиции, тъй като капитанът Емил Гъргоров напуска, а Жуниор Кишада най-вероятно ще бъде ос­вободен.

Източник: sportline.bg

Тъкмо щях да кажа съчинения и прочетох, че тренирал с отбора. Дано не дойде при нас момчето, а да се развива някъде. Тук игрови минути няма да види. От друга страна е 1,86 централен нападател тип таран. Никак не ми се връзва тази новина.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2013 13:07

D.Georgiev написа:
Вилиян Бижев ще подсили разградчани в предни позиции

Лудогорец е напът да направи сериозен трансферен удар. „Ор­лите" обмислят да привлекат нападателя на Ливърпул Вилян Бижев. Младежът тренира с тима от Разград от ня­колко дни. Роденият в САЩ играч ще дойде под на­ем от английския гранд и ще играе в Лудогорец през след­ващия сезон.

Той все още няма право да се състезава за тима на Ливърпул, тъй като ня­ма работна виза. Именно заради това вече бе даван под на­ем в германския Фор­туна Дюселдорф и в норвежкия Старт. Сега на ред е Лудогорец.

"Орлите" спешно тър­сят попълнения в предни позиции, тъй като капитанът Емил Гъргоров напуска, а Жуниор Кишада най-вероятно ще бъде ос­вободен.

Източник: sportline.bg

Тъкмо щях да кажа съчинения и прочетох, че тренирал с отбора. Дано не дойде при нас момчето, а да се развива някъде. Тук игрови минути няма да види. От друга страна е 1,86 централен нападател тип таран. Никак не ми се връзва тази новина.

Някъде бях чел, че просто поддържа форма с отбора, но може и да има още нещо.
Добре дошъл е, аз смятам, че това е добра възможност за него да се състезава в реални условия в най-добре организирания отбор в България и на място където се мисли основно за футбол и качествена игра, където има отлични условия. Трудно се пробива за титуляр, но ето Безяк след почти година несполуки накрая успя. Други пък успяха веднага, като Кейсара. А ако наистина напуснат играчи, ще има повече възможности и през следващият сезон ще се формира новият титулярен състав.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2013 14:34

Лудогорец е напът да направи сериозен трансферен удар, твърди "Меридиан мач". „Ор­лите" обмислят да привлекат нападателя на Ливърпул Вилян Бижев.

Младежът тренира с тима от Разград от ня­колко дни. Роденият в САЩ играч ще дойде под на­ем от английския гранд и ще играе за Лудогорец през след­ващия сезон.

„Орлите" спешно тър­сят попълнения в предни позиции, тъй като капитанът Емил Гъргоров напуска, а Жуниор Кишада най-вероятно ще бъде ос­вободен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 23 май 2013 15:48

Вилианчо не е зле.. има миналата година 3 гола срещу връсниците му от Дортмунд, а това вообще не е зле! :) като се има в предвид че там почети всички са младежки национали на германия.. друг е въпроса, че има 7 мача с 5 гола за националния на сащ до 2о, трето, че щом е в ливърпул 1оо% не е случаен.. :) другото е че това което видях във ютуб доста ми хареса.. ако не се лъжа е от мача с дортмунд точно.. мина 4-5 чавета като колчета.. :) пича има талант! аз съм за!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 07:57

Думи на Кирил Домусчиев

"Доста теми имахме за обсъждане, а сега с очертаващите се квалификации за Шампионската лига трябва да видим и какво ще правим като селекция. Предстои ни много работа. Не знам какво е казал Ивайло Петев след края на мача с Монтана и дали е било на шега, но Лудогорец си има треньор. Може би не е сигурен дали ще ни класира в групите на Лигата."
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 май 2013 09:35

Parmalat написа:Думи на Кирил Домусчиев

"Доста теми имахме за обсъждане, а сега с очертаващите се квалификации за Шампионската лига трябва да видим и какво ще правим като селекция. Предстои ни много работа. Не знам какво е казал Ивайло Петев след края на мача с Монтана и дали е било на шега, но Лудогорец си има треньор. Може би не е сигурен дали ще ни класира в групите на Лигата."

А какво е казал?
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 19:54

Домусчиев каза преди минути,че се събират във вторник за да решават много въпроси.С това ниво и тази игра отборът няма шансове за Шампионската Лига и за 1 месец ще се опитат да го поправят.Не му харесва спада от миналия сезон както и лошата форма на определени футболисти.Ще се вземат спешни мерки Лудогорец да се опита влезе в групите на Шампионската Лига.Тук си мисля че скоро може да очакваме привличането на нови играчи.Също така не му харесва сбърканата тактика на Лудогорец в определени мачове.Мисля си че става въпрос най-вече за мача с Левски.Ще има сериозен разговор с Ивайло Петев и ще искат да видят виждането му за развитието на Лудогорец.Домусчиев каза,че не печеленето на титли е целта на отбора,а следването на определена стратегия и постоянното надграждане на отбора.Явно Ивайло Петев се е отклонил от този план.Домусчиев си остави една вратичка,че вторник може да бъде освободен и Петев.Също така намекна и за грешката си миналата година като не направи нужната селекция за участието на отбора в Шампионската Лига.
[center]R.I.P[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 26 май 2013 22:27

Мм, ще поживеем ще видим. Вярвам на шефа, че ще предприеме адекватни мерки за да заиграем както преди, а дори и по-добре :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 май 2013 00:22

За Гъргоров пари ще вземат ли ? Всмисъл като свободен ли си тръгва или ...?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 май 2013 04:27

Ивайло Лудогорец написа:За Гъргоров пари ще вземат ли ? Всмисъл като свободен ли си тръгва или ...?

Да като свободен агент.Той така дойде и при вас.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Архив”