Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят
Голям кеф им е на третите и четвъртите да говорят за големите. Предлагам на нашите фенове да не се принизяват до нивото им и да ги оставят да се радват и без това техните мижави отборчета няма да им доставят удоволствие в близките години. Едните на 65, другите на 3, тръгнали за великите да говорят. 

buenavista написа:onceMORT написа:buenavista написа:onceMORT написа:Интересно ми е, каква утрепка трябва да си за да сложиш на Христо Ботев петолъчка? За вчерашният мач, мога да приема подигравки от фен на Славия, но ги познавам и петимата. Обаче фенове на отбори побеждавани от Левски с 6-0, опитващи се да се докажат като отбор на 98+3 години интересно с какво ви притеснихме в кратката ви три годишна история? Но ще го преживеете, вие преживяхте да играете по родните си села, сега е разбираемо че се наслаждавате на всеки мач в А група.
Добитък, дори не споменавай името на БОТЕВ!
Кои петима фенове на СЛАВИЯ познаваш? Венци, Вили, Гошо Вратаря, Здравко Лазаров и бай Пешо домакина ли? Тези ли ви отнеха тилата? Еб*хти жалката пасмина сте, значи!
Да играем по села и паланки...беше ПЪРВА ГОРДОСТ ЗА НАС!
БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ!
Ако не беше Боко Тиквуня, вие не по паланки щяхте да играете, ами вас милиционерите нямаше да ви има дори!
Защо се гавриш с Христо Ботев и си му сложил петолъчка? Не е важно да му напишеш цялото име с главни букви, а да уважаваш това за което той се е борил и да не го обезценяваш с прикачването на един презрян символ към портрета му. Българинът няма нищо общо с петолъчката в исторически план, преди да се съберат на Бузлуджа комунетата. Така че тия афоризми че си българин ги пиши на някой друг. Нас нямало да ни има? Тракия, ти ли си? Брокера с перачите на пари, ми говори за почтенност?Викаш Ботев но приемаш парите на ДПС и се радваш, това вече е лицемерие.
Нямам намерение да ти изнасям лекции: вкарвам ти в говеждата мутра един простичък цитат: "ИЗПОВЯДВАМ ЕДИННИЙ СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ". И...не ме занимавай повече с глупости, илитерат!
Тези думи са вкарани в текстовете му от една обичана ваша партия. Не съм видял негов портрет с петолъчка от съвремието му разбира се, другото е въпрос на цензура и използване на безспорни исторически личности.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- blue magic
- Контакти:
WeReWoLf написа:Голям кеф им е на третите и четвъртите да говорят за големите. Предлагам на нашите фенове да не се принизяват до нивото им и да ги оставят да се радват и без това техните мижави отборчета няма да им доставят удоволствие в близките години. Едните на 65, другите на 3, тръгнали за великите да говорят.
Прав си. Всяка отрепка-отбор иска да се мери с ЛЕВСКИ.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
onceMORT написа:този сезон гостуването ви на ЦСКА, беше меко казано съмнително, нали. Това е уважението което заслужавате сега и го получавате. Този мач, ще го сънувате дълги години, когато си се продал не можеш да претендираш за уважение.
А това е отношението каквото заслужавате завинаги защото е доказано че сте с вдигнати крака
Наско Сираков: “Левски” “легна” на “Берое” през 1986, за да го направи шампион!
Наско Сираков твърди, че няма футболист в България, който не е участвал в уредени мачове!
Легендата на “Левски” Наско Сираков твърди, че “Левски” е “легнал” на “Берое” преди 26 години, за да го направи за първи и единствен път шампион на България.
Наско Сираков е помогнал на "Берое" да стане шампион на България
Голмайстор номер 1 на “сините” заяви, че няма футболист в България, който да не е участвал в уредени мачове или “задкулисни игри”. Включително и той, обясни пред предаването “Почивна станция” по “Нова ТВ”.
Така даде за пример мача между “Левски” и “Берое” от вече далечната 1986 година. Тогава “Берое” е от водещите отбори, като след победата като гост на друг от тях – “Етър” (ВТ), в Стара Загора все повече почват да мислят за титлата. Стига се дотам, че в последния кръг “сините” падат с 2:3 от “заралии” насред София, с което “Берое” става за първи и единствен път в историята си шампион на България.
Факт е, че той и колегите му умишлено не се натягали, но не получили и пари за това, а от интервютата на “зелените” играчи по-късно разбираме, че някои от тях вероятно не са и разбрали, че от “Левски” са подходили със снизхождение, и са им подарили титлата.
http://www.zasada.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B2 ... %BE%D0%B2/
Гледайте внимателно от 7 минути и 40 секунди видеото !!!
- slash1912
- Контакти:
blue magic написа:Откога среброто стана калъфка? Щото за вас остана май целофана на калъфката!
Откакто всяка година ставате шампиони и взимате купата

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Червени_шампиони
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TS2gVbhWctE&feature=youtu.be[/youtube]
Резервацията отпада.
Резервацията отпада.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
За този резултат трябва да благодарите на съдията единия от близнаците Спасови, че ви измисли две дузпи и ви даде гол от засада за 3;0 и отказа нашите да играят. Бях на този мач, добре знам как ви подпряха мощно тогава, всъщност винаги са ви подпирали бфс ,съдии и всички власти.onceMORT написа:buenavista написа:onceMORT написа:Pupper_ написа:С лумпенско поведение, с безпочвено самочувствие, с неуважение към противника, с жалка игра, със съмнителни мачове, с други начини ... достатъчно ли е?
"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.
Хохохохо, мухъл, чорбата сме ги били, тогава, когато те вас ви пореха анално. Когато ИЦО СТОИЧКОВ ви разпори задниците с 4 гола...НИЕ...НИЕ...и само НИЕ победихме ЦСКА в Пловдив! Единствени ги победихме, чорбата искаха да направят цял сезон без загуба и да ви натикат в на кучето гъза! И тогава НИЕ ги бихме със Стоичков, Пенев, Костадинов и другите...
Кой беше натикан сезон 93-94 със 6-0, къде ти си решаваш. Но каквото и да напишеш за мачове преди години, този сезон гостуването ви на ЦСКА, беше меко казано съмнително, нали. Това е уважението което заслужавате сега и го получавате. Този мач, ще го сънувате дълги години, когато си се продал не можеш да претендираш за уважение.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
onceMORT написа: Но аз се радвам на успехите на моят отбор, а не на неуспехите на другите, това е разликата между нас. Дори ЦСКА ги наричам с името на отбора им, не използвам епитети докато не ме предизвикат.
И аз се радвам, защо така си останал с грешно впечатление? Даже за мача с Челси, карах приятели до София и ги чаках 3 часа. Ама тогава имаше друг Левски. Левски тогава, пак бяха с подкрепа, пак крадяха футболисти, но освен това, Левски тогава играеше футбол! И никога не поставяше каруцата пред коня. А сега сте трагедия, трупа некадърници, които имаха наглостта да се провъзгласят за шампиони. Е, като сте паднали от толкова високо, като сте се превърнали в посмешището на седмицата, ще си търпите критиките. Тъкмо следващия път, ще внимават какви ги говорят от щаба на сините

slash1912 написа:На теб пък кой ти иска уважението,бе калъфко?!Самия факт,че цяла България празнува вторите ви места трябва да ти говори нещо-Господ ви наказа точно заради това,което сте и ще продължава да го прави!
Ти в безсилието си връщаш някакви мачове от 94-празнувай си я онази победа,щом още те топли,а мача,който ти никога няма да забравиш се игра вчера!
Откога селата около Смолян са цяла България. Ти на чужд гроб не реви...Левски е сребърен медалист, можеше повече можеше и по-малко. Аз не съжалявам за мача със Шалке, ще съжалявам за мач със Славия, разлика в ценностите коматевски. Сезонът вече свърши, готвиме се за евротурнирите, правим селекция и очаквам мача от Лига Европа, когато отново привържениците на някои отбори ще гледат мач на Левски и ще се молят на боговете си Левски да отпадне. Ние сме Левски, вие Боталик предполагам има известна разлика.

shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- blue magic
- Контакти:
slash1912 написа:blue magic написа:Откога среброто стана калъфка? Щото за вас остана май целофана на калъфката!
Откакто всяка година ставате шампиони и взимате купата
А вашият последен голям успех бе да излезете от Б група. Нещо критериите са ни много различни май...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!