Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот nikita 333 » 26 май 2013 22:36

onceMORT написа:
nikita 333 написа:
nikita 333 написа:
W84me написа:Левски е българския отбор, спечелил най-много трофеи! Следователно другите отбори няма как да се сравняват с нас. За папагалите е разбираемо, дочух, че вчера при гола на Борусия са изригнали с : "АЙ КАНАРИ!". Това при тях е патологичен случай, лягат на всеки възможен съперник, продават си участието в ЛЕ, но им харесва! Все си мисля, че е по-добре да си втори, с честен футбол, отколкото 3ти или 4ти с надупване...

Хех..това най новият виц ли е!! :) :) :) :) :)

До колкото зная 31 е повече от 26,мм???

Никита, научи се да четеш трофеи, не шампионски титли. Руснаците те научиха да броиш до 11. Гришата те научи да строиш къщички за пиленца, но за четенето, в първи клас поне ще трябва да отидеш.

Ама ти май и калъфките броиш?? :) :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 май 2013 22:37

onceMORT написа:Дали 6-0 е 6-1? :roll: Левски отпадал ли е след мач с Ботев? Влизай в тавата, герой от песен на Хиподил.

Ама и двата резултата са в София :) Едно е да биеш като домакин, друго е да те разпорят на собствения стадион ;)

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 26 май 2013 22:38

Aхахахахахахахахааа ,ей ти си уникален трол честно :mrgreen: Орева света тук за това 6 на 0 ,но за най-големия ви срам 1 на 6 хейтваш :lol:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 22:38

Сек Б Тор...ама каква точно тор, не е много ясно.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 май 2013 22:40

buenavista написа:
W84me написа:
1912plovdiv написа:
W84me написа:
Ти на кое викаш агитка? Феновете на Левски и Локомотив сборно са два пъти повече от сбора на феновете на всички други отборчета в България!

Бухахахаххахаха .............

Може би сле 10-тина години като си народите поколение, само че първо се разберете вие или те ще играят жената :oops: :lol:

Вие на можете да си напълните порутения стадион, събиращ 15 хиляди, къде се мериш?

Ахахахахахахаха...не е истина....ахахахахахахахаха!

1.Порутен стадион
2. 7-8 хиляди...
3. Автогол на Везалов...
БЕЗЦЕННО!
За всичко останало...здраве да е!

Вчера на стадиона имаше около 3 хиляди души в повече, отколкото на МЕГА дербито ви с Локомотив! Ако стадиона ни не беше в ремонт, познай дали щеше да има свободно място!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 26 май 2013 22:40

Muscarin написа:Сек Б Тор...ама каква точно тор, не е много ясно.

Ясно е каква тор...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 май 2013 22:41

Червени_шампиони написа:
Linky написа:Феновете на другите отбори са голямо племе. Радвайте се, че Левски е загубил титлата и купата в два финала, докато ваще отборчета не играеха за абсолютно нищо и си даваха задните части на кой ли не. Това е символа на радост за тяхните отбори, на вуте да му е зле.Този синдром идва от факта, че те на вуте винаги завиждат и вуте винаги е пред тях и ги е яд, ама ги е яд, та се пукат и от време на време като и на вуте му е зле греиват от радост, но после пак ги хваща яда като вуте винаги е по-добър. Самият факт, че те взимат за резил, че Левски не е станал шампион или не е взел купата говори, колко големи сме. За нас това е цел и задължение, за другите е мираж, те нямат такива претенции и докато догодина ние пак ще се борим за нашите цели, тяхните отбори отново ще се борят за.....нищото. Има ли смисъл да се коментират бултра$ите от селото до Пловдив или панчаревци, които "забелязвам" са на изчезване след като едва ги мяркам по стадионите. Само Левски!

Миналата година не бяхте ли същите бе отайки? Знаеш ли каква е разликата между нас и вас? След загубената титла в Разград миналата година ние аплодирахме Стойчо и футболистите, докато вие ги освирквате и най-вече капитана ви Гаджев, на Георги Петков един чичка му се караше, че не е пуснал гол и да станете шампиони, а целият сектор скандираше "УРСУЛА, УРСУЛА".

Ей индивид с проблеми, не ме касаете мене лично, нито миналата година, нито тази. Аз ще ти кажа каква е разликата между нас и вас. Ние останахме на стадиона вчера и подкрепихме отбора, с Владо Гаджев си имаме вземане и даване и то не е от вчера, но аз и много други изобщо не сме казали нищо лошо към него вчера, това че има един или двама с тяхно лично мнение е друг въпрос, разликата е че от такива индивиди повечето се срамуваме, а вие ги защитавате, те се намират във всички агитки. Подобен е случая и с Петков. Колкото до това, че е капитан - не му дава право да влиза в конфликт с публиката, така че ако не знаеш защо някои хора не са доволни от него, не е редно да коментираш. Също така удобно си измисляш неща като снимката на празния Б сектор, който даде по-рано, която е направена преди дадения мач, имаше повече хора, да сектора не беше пълен, но ДОРИ и това да бяхме всичките пак сме повече от колкото вие. Вие буквално в София вече сте гости. Скандирането с урсула: бях на стадиона и такова нещо нямаше, от горе на това през първото полувреме скандирахме неговото име за малък момент и той ни ракопляска, а и нека припомня, Георги Петков не е футболист на Левски София в момента. След края на мача провокира баткоф за което браво, но и публиката. Не че го виня за нещо или някой трябва да го вини, но е нередно да си разперва ръцете след подобен мач, уважавам го, но и той трябва да ни уважава, ако не ни следователно и ние няма. Съжелявам за теб, че не си фен на Левски защото в момента щеше да си още по-радостен щом така се наслаждаваш на наще не успехи. Представи си какво ми е на мене (ако ми пукаше), като знам че отбора от панчарево се разпада, няма база, няма юнуши, няма фенове, стадиона му се разпада , продава си мачовете , а собстевниците му се напиват и се гаврят с малкото останали заблудени хора. Най-малкия ми проблем щеше да е, че моя отбор е загубил два финала, но за жалост това не са мойте приоритети. Ако бяха, щях да спя спокойно знаейки, че и догодина гърнето ще дълбае още повече и че цска-то, ще е още по-назад в класирането и така докато не изпадне.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 22:41

Тук 200 000 обезумели шампионски фенове щамповат....калъфки!

Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 май 2013 22:43

W84me написа:Вчера на стадиона имаше около 3 хиляди души в повече, отколкото на МЕГА дербито ви с Локомотив! Ако стадиона ни не беше в ремонт, познай дали щеше да има свободно място!

Да де - еднодневка - веднъж на полусезон се събирате половин стадион! С ЦСКА и с шампиона. Сега е Лудогорец, преди беше Литекс ... Два мача в годината, дали няма да ви легне по-евтино да наемете националния, а да оставите Газпром да си вдигнат МОЛ на мястото на Герена? :twisted:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 22:45

Pupper_ написа:
onceMORT написа:... с какво ви притеснихме ...

С лумпенско поведение, с безпочвено самочувствие, с неуважение към противника, с жалка игра, със съмнителни мачове, с други начини ... достатъчно ли е?

"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Ботев”