Мнениеот run1973 » 26 май 2013 22:03
Абе как не чух един левскар да каже,че не са заслужавали титлата с оглед съдийските аванти и нечувания късмет ,с който се добраха до този фатален мач.Как не чух,някой от сините промити мозъци да каже- Батков е олицетворение на идиотизма,егоизма,алчноста,наглоста,лицемерието и куп други човешки недостатъци.А продължават да говорят с цялата си наглост за липса на късмет,а играта,която е повече от слаба,никой не коментира а полуидиотчето-фен,което наследи Илиан илиев и стигна до тези 2 важни мача с късмет само,а ги загуби защото там нестига само късмета и авантите,а трябва и акъл.А как никой левскар не каза,ей Богу -не става самос пари-трябва и акъл-през тези 4 години.Как бе,как не чухнякой да изрече тези истини.
Е заслужавате си участта.....честно.
безразлични сте ми сини заблудени митовчета и боримировчета и тоневчета и батковчета.
Но знайте има още да връщате-за невероятният късмет,който ви натисна преди време срещу Динамо Букурещ,Лацио,Артмедия,Удинезе и случайно попадналите Киево в ШЛ.Имате да ви връща съдбата и за това,че Бай ви ганньо преди няколко години ни отне заслужено участие в групите на ШЛ,с доносчиството си,че трябва да ни се отнеме лиценза,няколко дни преди лицензиозната комисия да разглежда документите,като последния голтак,който искаше с цената на всичко,ДА ПРЕЦАКА БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР,който заслужено тогава стана шампион,само и само да е на неговата........................
И кво посдледва-ПОМНИТЕ ЛИ-Бате,Дебрецен,Слован,Лил,Сараево,ТАМПЕРЕ,Ще ме извините ако пропускам някой...............за да се стигне до тази нови 2 калъфки-ЗАСЛУЖЕНИ.
Така,че сини фенчета-само със ЗЛОБА,КЪСМЕТ,ПАРИ,НАГЛОСТ не става,трябва и мозъче-малко ,ама на време,сега е късно,съдбата и Господ си знаят работата.
Що за наглост-преди седмица даже и в божийте работи се намеси голтака Ганьо-като каза,че Господ бил Левскар.
Урок след урок-всяка година,обаче ТОЙ Ганьо не се научи,по-жалкото,е че и Вие уважаеми не научихте урока и НЕ КАЗАХТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ-САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ.
А инак хубави деклараций пишете в наркоофисите-аз също искам както днес пак сте писали-ДА ОСТАНЕТЕ ЗАВИНАГИ ЕДНО ЦЯЛО-ТОВА РЪКОВОДСТВО-ТОЗИ ОТБОР И ТАЗИ ЗАБЛУДЕНА ПУБЛИКА-нека дълго време да сте Вие от вчера-същите без промяна.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!