Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот gin » 26 май 2013 21:02

много се забавлявам, когато почнат да обиждат на "селски". и по селата живеят хора и то достойни! това, че всичко живо мрази приживни аристократи не е от само себе си, а е плод на количествени натрупвания с огромна давност. попитайте управата на всеки "селски" отбор(стадион) кога имат на много золуми след мач и 99 % ще кажат, че най-мразят сектора за гости да им се ползва за обор и да прилича на такъв след мач.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 21:03

ShooterMan написа:Залози в Еврофутбол за догодина за шампион:
1.Лудогорец - 1:1,250
2.Левски - 1:1,350
3.Литекс 1:4,000
Залози за Левски на 2-ро място - НЕ ПРИЕМА :idea:

Възможно, но по-интересно е дали в този шампионат ЧМ ще спечели 10-15 точки? Възможно ли е да отпаднете още на полусезона?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2013 21:05

onceMORT написа:

Възможно, но по-интересно е дали в този шампионат ЧМ ще спечели 10-15 точки? Възможно ли е да отпаднете още на полусезона?

Толкова възможно,колкото да влезете в групите на Лига Европа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 21:05

gin написа:много се забавлявам, когато почнат да обиждат на "селски". и по селата живеят хора и то достойни! това, че всичко живо мрази приживни аристократи не е от само себе си, а е плод на количествени натрупвания с огромна давност. попитайте управата на всеки "селски" отбор(стадион) кога имат на много золуми след мач и 99 % ще кажат, че най-мразят сектора за гости да им се ползва за обор и да прилича на такъв след мач.

Каза фена на отбор с 4 платени фена и много истински титли. Броиш ли до 11 като се сетиш за третият и четвъртият мач в квалификациите за ШЛ, които изигра твоят отбор?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 21:05

Captain Stottlemeyer написа:
Muscarin написа:Аз така и не разбрах сега с кого ще играят Левски в ШЛ? Цяла седмица говориха за това.....някаква информация?

И аз не намерих информация за участие на "Ботев" в ЕКТ през последните години. Има главно за "Б" и "В" група... :o Баща ти разказвал ли ти е за последните мачове преди 30-40 години, защото ти със сигурност не си ги гледал, няма да гледаш и тази година? 8-)

Ами баща ми не се интересува от футбол. Виж, аз да.И бях на Ботев-Севиля 96-та. Ако за теб това са 30-40 години няма да те питам колко имаш по математика. Ясен си. Ама нас ни остави. Попитах, след като цяла седмица ни проглушихте ушите какви съперници ви чакат в ШЛ , иска да разбера в крайна сметка кои са те?

А на колегата ти по-горе ще му разкажа една история, може и да е знае....

Онзи ден КАТ спира Мариян Огнянов за превишена скорост. Ще му пишат акт. Мариян: Абе какъв акт бе, ти знаеш ли кой съм аз? Аз съм единственият българин вкарал гол в ШЛ. А ченгето: Аха, ясно. Ама ти май още празнуваш......

Успех в ШЛ :mrgreen:

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 26 май 2013 21:06

vratar4eto написа:
Интересно ми е къде е Ботев в тия класирания. Очевидно са извън тройката навсякъде. Ама те са древни - не им трябват медали и купи :mrgreen: Много ми е интересно как отбор, който не е стигал почетно място това хилядолетие говори за калъфки. Ама това е - не е важно нашето тимче да е добре, важно е Левски да е зле, нали така?

Ботев тия последните години никога не са казвали, че ще стават шампиони и тем подобни и въпреки това хората си обичат отбора и си пълнят стадиона (трудно фен на калъфки ще разбере какво е истинска обич), ама ей тук цирка е пълен:

http://fakti.bg/sport/63809-trenyorat-n ... a-i-kupata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е как да не се бъзика цяла България с вас след цялата изродия дето спретнахте заедно с БФС. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 21:06

ShooterMan написа:
onceMORT написа:

Толкова възможно,колкото да влезете в групите на Лига Европа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно фен на Стокпорт да се смее на МЮ, че не са станали европейски шампиони е смешно, нали.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 май 2013 21:07

Левски е българския отбор, спечелил най-много трофеи! Следователно другите отбори няма как да се сравняват с нас. За папагалите е разбираемо, дочух, че вчера при гола на Борусия са изригнали с : "АЙ КАНАРИ!". Това при тях е патологичен случай, лягат на всеки възможен съперник, продават си участието в ЛЕ, но им харесва! Все си мисля, че е по-добре да си втори, с честен футбол, отколкото 3ти или 4ти с надупване...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dzigi
Контакти:

Мнениеот dzigi » 26 май 2013 21:08

е тва сте вие бе жълти комплексари

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9eAr11XRTc[/youtube]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 21:08

way написа:Добре сме ние да паднем че да имате повод за радост сега вземете по едно дилдо и ходете с онези да се забавлявате

P.S:Ама да е дабъл

Требъл калъфки, а сезона тепърва започва :lol:

Върни се в “Ботев”