Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот Teo » 26 май 2013 20:08

фифи перото написа:
Teo написа:фифи как се чувстваш днес :?

Супер!Що!?
Ако се поразровиш, ще видиш, че преди два месеца бях писал , че Левски НЯМА да е шампион.
Неприятно ми е не за титлата , за бездушието.
Вие не сте различни де. :lol:
Некадърни треньори, алчни собственици, трагични футболисти.
Това е българският футбол , като цяло.
Дали не е от държавата? :lol:

Бездушието :? , че ви можехте да водите 3:0 първото полувреме.
ЕЙ БОГУ Везалов що я ритна толкова технично у вратата, че и на ТигърО му стана неудобно чак.
Господин Батков опита всичко тази година да зарадва синя България, но не успя.. Газпром плавно, но славно отплува от герена.
За некадърните треньори, алчни собственици и трагични футболисти съм съгласен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2013 20:10

Половината ви стадион беше или съборен,или празен(сектора за гости),капацитета ви е под 30 000,т.е. математически няма как да сте били дори и 15 000!Но нищо,20 000 ДВАЙСЕТ ХИЛЯДИ ВЕРНИ...ама как 20 бе,50,100 000 ВЕРНИ и един неверен - Гошо Петков :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 20:18

ShooterMan написа:Половината ви стадион беше или съборен,или празен(сектора за гости),капацитета ви е под 30 000,т.е. математически няма как да сте били дори и 15 000!Но нищо,20 000 ДВАЙСЕТ ХИЛЯДИ ВЕРНИ...ама как 20 бе,50,100 000 ВЕРНИ и един неверен - Гошо Петков :mrgreen:

11-12 хиляди бяха, не повече, то целия сектор В първите 7 реда бяха празни, е как с 2 сектора и толкова много празно място да са били 15 000 хиляди :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 20:22

Teo написа:
фифи перото написа:

Супер!Що!?
Ако се поразровиш, ще видиш, че преди два месеца бях писал , че Левски НЯМА да е шампион.

ЕЙ БОГУ Везалов що я ритна толкова технично у вратата, че и на ТигърО му стана неудобно чак.
Господин Батков опита всичко тази година да зарадва синя България, но не успя.. Газпром плавно, но славно отплува от герена.

Дреме ми на шлифера , кой отплува. :lol:
Пръдльо, когато аз съм гледал велики мачове на Левски и Цесека , ти си бил любовен блясък в очите на баща си. :lol:
Едно време привържениците на двата отбора, ИСТИНСКИТЕ , не бяхме такива като вас.
Ядосвах се, когато от три на нула с Байерн мача свърши по този начин.И бях на стадиона!
Защо ли?
ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН!
Не такова мекере като теб.
Спомни си думите на Любо и го направи. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 26 май 2013 20:26

Фифи, що се занимаваш с шизото Тео? На него само директиви му се привиждат. Тео, ходи изкопай един гроб на Армията.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 май 2013 20:26

Teo написа:
ShooterMan написа:Половината ви стадион беше или съборен,или празен(сектора за гости),капацитета ви е под 30 000,т.е. математически няма как да сте били дори и 15 000!Но нищо,20 000 ДВАЙСЕТ ХИЛЯДИ ВЕРНИ...ама как 20 бе,50,100 000 ВЕРНИ и един неверен - Гошо Петков :mrgreen:

11-12 хиляди бяха, не повече, то целия сектор В първите 7 реда бяха празни, е как с 2 сектора и толкова много празно място да са били 15 000 хиляди :lol:

Бяха празни, но хората бяха отгоре над трибуните на по-високо и по редовете между блоковете и въобще има ли някакво значение бройката...Пълен си беше стадиона, просто тези играчи не заслужават публиката си...Но и това време ще мине!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 20:30

фифи перото написа:
Teo написа:
фифи перото написа:

Супер!Що!?

Дреме ми на шлифера , кой отплува. :lol:
Пръдльо, когато аз съм гледал велики мачове на Левски и Цесека , ти си бил любовен блясък в очите на баща си. :lol:
Едно време привържениците на двата отбора, ИСТИНСКИТЕ , не бяхме такива като вас.
Ядосвах се, когато от три на нула с Байерн мача свърши по този начин.И бях на стадиона!
Защо ли?
ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН!
Не такова мекере като теб.
Спомни си думите на Любо и го направи. :mrgreen:

Както винаги аристократичен фифи-то 8-)
Може да не съм от едно време, но сами разказвали какво е било.
И тука вече почваме да се отклоняваме от темата, така че да се върнем на нея :lol:

ЕЙ БОГУ Везалов, съдиите и другите начини :mrgreen:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 20:30

White Fang написа:Фифи, що се занимаваш с шизото Тео? На него само директиви му се привиждат. Тео, ходи изкопай един гроб на Армията.

Той е мъртвороден.
Като сбирщината му. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 май 2013 20:33

8 е добро число. Не мислиш ли? Седем също. И това все се отнася за ЦСКА.
Хайде спрете се с дразненията, че после някои ултраси от "Левски" ще ви го връщат, а не е хубаво всичко това! Логиката възтържествува, но тази теория с директивата е най - смешното, което измисли "червения" шаман.
Къде е тази прословута директива? Искам да я видя.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 20:33

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си :evil: :evil: :evil: :evil:

В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.

Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!

Много добре зная кой е Иван Вуцов. Но живеем в свободна държава и мога да пишя каквото искам. Ще питам какво е съветвал ръководството Иван Вуцов е колко е получавал за това? След като синът му е треньор на отбор в мач с който решаваме титлатата, не ли редно Вуцов старши сам да напусне заради конфликт на интереси? Никой не е над Левски. Легенда е само Аспарухов. Всички останали каквито и заслуги да имат за отбора трябва да са благодарни на съдбата, че са имали честта да носят фланелката на този велиик отбор. Левски може без всеки от тях, но те без Левски са нищо. А Вили и Гошо вратарчето няма какво да се коментират. Те получиха жалкия си реванш за това, че ги изгониха от Левски за некадърност, но загубиха правото да са били част от този отбор. Все едно, че никога не са били тук. Това е. Точка по въпроса.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”