Kvo svetovno,kvi 5 leva...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Kvo svetovno,kvi 5 leva...
s taq igra det pokazvame zasega v ma4ovete sme ba6 za nikude...sefte... 

Re: Kvo svetovno,kvi 5 leva...
Е ти какво искаш да бием Италия с 5-0 ли ? Това е световният шампион трябва да сме доста доволни от Х-са ! 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Х, ама на домашен терен... Това означава че в Италия ще ни спукат...
и срещу холандия стигнахме до Х в София, ама...
и срещу холандия стигнахме до Х в София, ама...
Предвид това че направихме 'Х' със Италия, мисля че можем да постигнем нещо повечко. Все пак другите отбори не са по-добри от нас в сравнение с предните квалификации, където и Холянадия и Румъния си бяха класа над нас. Вчера много силно впечатление ми направи как всички футболисти (без Вагнер) пяха химна и то със глас, а не както само мърдаха устни преди.Мисля че сме напреднали малко, поне в това отношение 

greedy написа:Предвид това че направихме 'Х' със Италия, мисля че можем да постигнем нещо повечко. Все пак другите отбори не са по-добри от нас в сравнение с предните квалификации, където и Холянадия и Румъния си бяха класа над нас. Вчера много силно впечатление ми направи как всички футболисти (без Вагнер) пяха химна и то със глас, а не както само мърдаха устни преди.Мисля че сме напреднали малко, поне в това отношение
Ква Италия без половината титуляри и с играчи като Пепе ,които няма да ги вземат на световното и като туристи.Имаше и чиста дузпа за Италия и поне 2 жълти картона за Петров.В първият случай блъскане в гръб на Дзамброта и стрелба след съдийският сигнал, а вторият хващане с ръце отзад пак на преодолялият го Дзамброта.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
По добро свирене на мач за България не съм виждал. Съдията шапка му свалям затвори си очите за дузпа на Италия даде им 3 жълти картона на нашите не показа нито един макар Стенли да си търсеше упорито картона. Само за 1 корнер сбърка в наша вреда направо останах приятно изненадан не очаквах чак такава домакинска подкрепа. И ето пак стигаме до българския манталитет това е Италия и равния ни задоволява. Да видяхте Пламен Марков да прави смени да се опита да спечели мача еми аз ще ви кажа не видяхме. Сега следват логичните събития правим равен грузия падаме от Италия в милано и пак сме 3ти. Вечно трети това ни е мястото стига сме се заблуждавали че можем повече. Неможем не и докато не променим това мислене

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- petrof
- Контакти:
Този равен не е никакъв успех. Италианците били световни шампиони... Абе каквито ще да се в момента са трагични, Кипър ги направи смешни, но извадиха голям късмет. Също така сега бяха без доста титуляри. Затова трябваше да ги бием, а не да сме доволни на равния резултат.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
pi4ove ne se glavozamaivaite!!!! Verno napraihme hiks ama nie ne igrahme dobre (ne govora za za6titata),a italiancite ne se napuvaha! Poprincip rezultata e dobur no napraktika ne e! I stiga ve4e sme govorili za italiq,ve4e trea da gledame ma4a s Gruziq 6toto toi nema da e hi4 lesen a s taq igra deto pokazvat na6te 6e im e mn slojno da zemat ma4a v Tbilisi 

stefani написа:greedy написа:Предвид това че направихме 'Х' със Италия, мисля че можем да постигнем нещо повечко. Все пак другите отбори не са по-добри от нас в сравнение с предните квалификации, където и Холянадия и Румъния си бяха класа над нас. Вчера много силно впечатление ми направи как всички футболисти (без Вагнер) пяха химна и то със глас, а не както само мърдаха устни преди.Мисля че сме напреднали малко, поне в това отношение
Ква Италия без половината титуляри и с играчи като Пепе ,които няма да ги вземат на световното и като туристи.Имаше и чиста дузпа за Италия и поне 2 жълти картона за Петров.В първият случай блъскане в гръб на Дзамброта и стрелба след съдийският сигнал, а вторият хващане с ръце отзад пак на преодолялият го Дзамброта.
Пич Италия си е Италия, ако ще и с юношите да излязат, не забравяй че са мн напред от нас, в каквото и да е
наште поне пяха химна и играха колкото си могат-тва е нещо.бербо го пазеха 3 и нямаша кво да направи.
с грузия най-мн =.дано се лъжа
с грузия най-мн =.дано се лъжа
наздраве!
Върни се в “Футбол - България”