[/quote]
Не забравай, че Г.Аспарухов, е доста по-голям от Народна армия. Със сигурност вчера имаше поне 20 000 души. Най-малко межди седалките пътеките бяха пълни с народ.[/quote]
http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2 ... DM3905.jpg особено и тук, стадиона се пука по шевовете...
Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
ShooterMan написа:той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон
С това се изчерпва философията на Левски за футбола.Хич не се правете на ощипани,вчера псувахте Гошо Петков като скъсани,има ги и кадрите,има го и оня тюфлек дето отиде при него да му крещи защо не е пуснал още един гол.СМЯХ СМЯХ СМЯХ,ама хак да ви е,до там водят другите начини,един честен мач,т.е. в който не всичките 11 отсреща да са надупени и до там.
Тоя не знам кой беше, но наистина му викаше: ''абе що не го пусна това накрая бе, тъпанар''
Армейче написа:
Не забравай, че Г.Аспарухов, е доста по-голям от Народна армия. Със сигурност вчера имаше поне 20 000 души. Най-малко межди седалките пътеките бяха пълни с народ.[/quote]
http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2 ... DM3905.jpg особено и тук, стадиона се пука по шевовете...[/quote]
Хаха да,друго си е вашия стадион всеки мач по 20,30 хиляди

- фифи перото
1242 написа:фифи перото написа:СВОБОДЕН написа:1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.
Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!
А защо синът му отне от Левски?
Какво е отнел, което е принадлежало?!
Ти наистина си провокатор.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
ShooterMan написа:той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон
С това се изчерпва философията на Левски за футбола.Хич не се правете на ощипани,вчера псувахте Гошо Петков като скъсани,има ги и кадрите,има го и оня тюфлек дето отиде при него да му крещи защо не е пуснал още един гол.СМЯХ СМЯХ СМЯХ,ама хак да ви е,до там водят другите начини,един честен мач,т.е. в който не всичките 11 отсреща да са надупени и до там.
Като ти чета съчиненията , за сетен път се убеждавам, че си доста зле.
Явно ти е ген.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
фифи перото написа:1242 написа:[]Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата![/quote]
А защо синът му отне от Левски?[/quote]
Ти наистина си провокатор.[/quote]
къв си ти да ме убиждаш?
- фифи перото
1242 написа:фифи перото написа:1242 написа:[]Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!
А защо синът му отне от Левски?[/quote]
Ти наистина си провокатор.[/quote]
къв си ти да ме убиждаш?[/quote]

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
фифи как се чувстваш днес 

- фифи перото
Teo написа:фифи как се чувстваш днес
Супер!Що!?
Ако се поразровиш, ще видиш, че преди два месеца бях писал , че Левски НЯМА да е шампион.
Неприятно ми е не за титлата , за бездушието.
Вие не сте различни де.

Некадърни треньори, алчни собственици, трагични футболисти.
Това е българският футбол , като цяло.
Дали не е от държавата?

В която живеят такива като теб.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
1242 написа: видяхте какво е 20 000 ВЕРНИ фена, и спрете да се наричата най-верните, и че вие посещавате най-много стадионите, защото това не е така! Вчера се доказа. повече от 20 000 на герена!
http://levski.bg/match.php?match=170006
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]