Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот vaskonti » 26 май 2013 19:26

Teo написа:
vaskonti написа:
Янис Зику написа:Ако Л-ц не бяха станали шампиони това щеше да стане на 100% сигурно. Сега проблемът е, че Лудогорец ще играят квалификации за ШЛ и имат по-добър отбор от нашия. Все пак се надявам Киро да не е единствената опция.

На хартия Домусчиев няма нищо общо с Лудогорец, дори не участва във фирмата, която се води собственик на клуба.

Какво искаш да кажеш, че е нещо като Марешки в Локо :?

Изобщо не ми е ясно каква е ситуацията в Локо още от времето, когато Велбъжд се вля в тях. Не знам и какъв се явява Марешки.
Искам да кажа, че едва ли току-така на хартия Домусчиев няма и никога не е имал нищо общо с Лудогорец. Въпреки, че и той си е мафиот, все пак си е прозорлив бизнесмен и е разбрал, че ще излезе евтино и най-вече перспективно да инвестира в слаборазвит икономически район. Но ми се иска да вярвам, че е очаквал един ден да се върне в ЦСКА, поради което е оставил друг да се води собственик на отбора.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2013 19:32

Аз пък смятам, че не трябва Домусчиев да идва в ЦСКА, освен ако в момента не е той който дава парите в Лудогорец.
В смисъл ако само той издържа Лудогорец, какво ще стане с тях след това? Ако има и друг тогава е окей. ;)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 26 май 2013 19:33

vaskonti написа:
Янис Зику написа:Ако Л-ц не бяха станали шампиони това щеше да стане на 100% сигурно. Сега проблемът е, че Лудогорец ще играят квалификации за ШЛ и имат по-добър отбор от нашия. Все пак се надявам Киро да не е единствената опция.

На хартия Домусчиев няма нищо общо с Лудогорец, дори не участва във фирмата, която се води собственик на клуба.

Това ако е истина, което казваш значи ще е по-лесно идването му при нас.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 19:33

vaskonti написа:
Teo написа:
vaskonti написа:

Какво искаш да кажеш, че е нещо като Марешки в Локо :?

Изобщо не ми е ясно каква е ситуацията в Локо още от времето, когато Велбъжд се вля в тях. Не знам и какъв се явява Марешки.
Искам да кажа, че едва ли току-така на хартия Домусчиев няма и никога не е имал нищо общо с Лудогорец. Въпреки, че и той си е мафиот, все пак си е прозорлив бизнесмен и е разбрал, че ще излезе евтино и най-вече перспективно да инвестира в слаборазвит икономически район. Но ми се иска да вярвам, че е очаквал един ден да се върне в ЦСКА, поради което е оставил друг да се води собственик на отбора.

Че той си е ЦСКА-р, не един път го е заявявал, израснал е в Младост, тренирал е в ЦСКА.. когато можеше да ни поеме, на него не му се искаше някой да му се меси в работата, а на Армията знаем колко тонове съветници и дъртаци има.. лично се надявам и вярвам, че той ще бъде човека, който ще ни избави от 5 годишните мъки на титан.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 26 май 2013 19:35

memnto написа:Аз пък смятам, че не трябва Домусчиев да идва в ЦСКА, освен ако в момента не е той който дава парите в Лудогорец.
В смисъл ако само той издържа Лудогорец, какво ще стане с тях след това? Ако има и друг тогава е окей. ;)

Мен за Лудогорец не ме интересува, ама хич!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 май 2013 19:42

О, не ме разбирай погрешно, и на мен ми е през шнорхела. Просто е тъпо да се заличи един клуб, който по един или друг начин направи първенството последните две години по-интересно.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 май 2013 20:00

memnto написа:О, не ме разбирай погрешно, и на мен ми е през шнорхела. Просто е тъпо да се заличи един клуб, който по един или друг начин направи първенството последните две години по-интересно.

и аз така мисля :roll: но и надали ще се случи това
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 май 2013 20:05

ЦСКА _завинаги написа:
Teo написа:Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна в интервю за Нюз 7, че много хора го натискат да стане бос на ЦСКА.

"Истината е, че много хора ме натискат да поема ЦСКА. Натискът идва от цесекарската общественост. Знаят, че съм цесекар и искат да дойдем с брат ми на "Армията", каза собственикът на орлите, който отказа да даде категоричен отговор дали има или няма шанс това да се случи.

Вярвам, че тези дни добри неща ще се случат в нашия любим отбор :) :)

Това ако се случи ще е чудесно.
8-)

Какво ще кажеш ако турска фирма купи клуба?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 май 2013 20:08

тигри след вчерашния подарък домуса нема да се откаже от неговите си, гг пък четох имал намерение единствено да ни вземе ако фалираме, т.е. без задължения. на всичкото отгоре искал първата година да играем под името ЦСКА-литекс. тоя тъп ли е къв е, ако такива са му верно намеренията да си седи насело.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 май 2013 21:34

Въобще няма да се разсърдя на една Тройна коалиция между Титан, Домусчиев и Г.Ганчев. Поне ще имат подкрепата на най-многобройната публика в България. Кой каквото и да говори и трите страни разбират от ръководене на фирми. Проблема на Титан е, че се довериха на много алчни хора и никой не може да отрече ,че в последните 5 години са хвърлили десетки милиони в ЦСКА ( около 40 милиона). С тези пари можеха да са поне три пъти шампиони ако бяха държали настрани разни менаджъри и "легенди" които за 25 години не са ударили една боя на Армията.
Така,че Духащия перчем е много прав - задават се много поредни титли. Но за щастие на българския футбол няма да са "сини" по "другия начин" , а "Червени" по футболния начин !

Върни се в “Архив”