ПЛАЧА !!!!!!!!
Най-корумпираното и смешно първенство в света
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-корумпираното и смешно първенство в света
Кашчей , мечката братле
ПЛАЧА !!!!!!!!
ПЛАЧА !!!!!!!!
току що видях първия гол на локомотив срещу цска и за първи път в живота си виждам вратар да се пази от топката или по скоро се беше стреснал от нея.. наистина вижте гола и мисля, че няма да има смисъл повече какво да се коментира ... не знам до колко ще се раздуе това червено надупване, по скоро няма, но наистина е скандално.
петолъчката на фланелките им явно не е от значение за тях и да бранят честта си не е част от техния морал. позор!
петолъчката на фланелките им явно не е от значение за тях и да бранят честта си не е част от техния морал. позор!
dunavfc написа:Кашчей , мечката братле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПЛАЧА !!!!!!!!
Какво и има на мечката
Тя поне не е корумпирана (понеже друг е взел награда вместо нея )
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Добре е че Българският фен е олигофрен с много къса памет , всички до един барабар с автора на темата говорят за корупция и коментират само последния кръг 
james написа:Добре е че Българският фен е олигофрен с много къса памет , всички до един барабар с автора на темата говорят за корупция и коментират само последния кръг
Не знам дали написаното преди мен, а и след коментара ми по - рано се знае защо е дадено като мнение, но естествено, че българският шампионат не е най - корумпираният в Европа. А това, че "Левски" не стана шампион, беше далеч по - логично, отколкото другото.
И това го казва левскар, а не човек от друг отбор. Споменавам го, защото в последно време често бях упрекван, че съм бил уж от противниковия лагер.
Титла без капка класа не струва. Същото се отнася за всички шампионати. Ще става и по - лошо, но никога по - хубаво.
"Черното тото" обхвана напълно футбола и вече никой не може да каже кога "Левски" или ЦСКА ще спечелят титлата. Според мен догодина най - сетне "сините" ще станат шампион, ще го направят с чисто футболни средства, такава е логиката. Тази година те просто не заслужаваха и това го знаят всички нормални левскари.
Обективността преди всичко. В прогнозата си за мача със "Славия" бях сдържан, защото очаквах подобна развръзка. Този път "златния" гол не падна и теорията на Стефан Стоянов отиде на кино.
Българското първенство и преди беше пълно с уговорени мачове, но тогава имаше футболисти. Далаверите бяха от друг тип. Най - лошият вид са тези с манипулирането на мачове. Това уврежда за цял живот.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ако Левски или Цска не спечели шамипоната "ТОВА Е ИЛИ НАЙ-ТЪПОТО ПЪРВЕНСТВО ИЛИ КОРУМПИРАНО" според феновете им
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
denitko1 написа:Вчера Карвальо им го натресе на всички с интервюто и е много прав в България няма ФУТБОЛ! Няма и да има![]()
За съжаление кога ще видиме БЪЛГАРСКИ ОТБОР да спечели Лига Европа или Шампионска Лига? ...............
Въпреки че съм Левскар бих се радвал на Цска ако спечели някога един от тези два турнираили обратното. Защото е Български отбор!
Идват някакви си с много пари и правят чудеса после кои сме ние? Е кои сте никой не сте
Този как беше, Кур' вальо, е жив никаквец. Не може да унижава България и българските играчи. Имаме 4 то място в света, с какво може да се похвали той, пред нас? Хайде де! Стига бе, Кур' вальо!!!
denitko1 написа:dzhambov написа:denitko1 написа:Вчера Карвальо им го натресе на всички с интервюто и е много прав в България няма ФУТБОЛ! Няма и да има![]()
За съжаление кога ще видиме БЪЛГАРСКИ ОТБОР да спечели Лига Европа или Шампионска Лига? ...............
Въпреки че съм Левскар бих се радвал на Цска ако спечели някога един от тези два турнираили обратното. Защото е Български отбор!
Идват някакви си с много пари и правят чудеса после кои сме ние? Е кои сте никой не сте
Тая маймуна първо да обясни защо миналата година преебаха нашия финал,тогава да се прави на голям моралист.
Приятел нито знам за вашият финал нито ме интересува но е прав човека
Прав бил.Може, ама да ги беше приказвал тия неща преди седмица-две или месец......
Върни се в “Футбол - България”