Севиля-Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Севиля-Реал Мадрид
Според мен,това ще бъде първия сериозен тест пред любимия отбор за настоящия сезон.Днес чета,че Роналдо е 50/50 за мача.Дано да е на линия и отборът да продължи с победите.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- toni_botevista_1912
- Контакти:
Re: Севиля-Реал Мадрид
то и без Роналдо ще бием
с 0:2 

- Lord VOODOO
По-полека...
Молете се Севиля да не ви напълни кошницата, че са в доста добра форма...., бележат много, а и като цяло по традиция са ви наудобен съперник! Аз лично очаквам в мача да има много голове и въпреки, че ми се иска Севиля да ви победи реално очаквам да си спретнете един самоубийствен Х!
Прогноза - 2:2

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO написа:По-полека...Молете се Севиля да не ви напълни кошницата, че са в доста добра форма...., бележат много, а и като цяло по традиция са ви наудобен съперник! Аз лично очаквам в мача да има много голове и въпреки, че ми се иска Севиля да ви победи реално очаквам да си спретнете един самоубийствен Х!
Кака ако играе на ниво най-малко с 2-3 ще се отарвът прогноза 2
П.с. Не ти ли писна всеки път да повтаряш ,че барЦилоната са адският отбор и винаги ще бият ,докато Реал Мадрид (не съм им фен) не дай си Боже и от последния може да паднат ?Звучиш вече доста банално.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- el pipita
- Контакти:
Мача е 2, над 2.5 гола
Точен резултат 1-2, 0-3
ХАЛА МАДРИД

Точен резултат 1-2, 0-3
ХАЛА МАДРИД

Севиля ще прекъсне серията на Реал М
- Ticha
- Контакти:
Аз си мисля че мача ще бъде страхотен за гледане. 

Мачът е на кантар и по- добре ,че роналдо го няма да видим какво ще направят без него.... бележи много , но играе крайно егоистично..сега ще се докаже малко от малко дали отвора ни става за нещо 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Абсолютно непредвидим мач. На "Писхуан" се играе трудно, разкошна публика и добър отбор. А и Реал не играе успешно срещу Севиля в последните години.
Според мен, Пелегрини трябва да започне с Раул, който би Севиля сам през пролетта.
Според мен, Пелегрини трябва да започне с Раул, който би Севиля сам през пролетта.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
3-4
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.