Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот daniel875 » 26 май 2013 15:14

vency75 написа:Този шампионат беше решен на друго място.
На кое друго място освен на Герена беше решен?

Реалната цел, колко пъти го казах през този сезон, беше КУПАТА. Да, но футболен клуб "Левски" не искал купата, защото много нагъл. Каква титла с този смешен отбор? Та, ако бяхме победили "Берое", щяхме да играем мач за купа, а сега ще ...... супа.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 15:15

daniel875 написа:
Lakokara4a написа:Какво значение има кой ще играе? Бероз с 10 пъти по-малък бюджет за 5 години имат 2 купи...А ние??? Има ли значение че имаме фунболисти за по 300 000 евро? Май не е до футболисти...

"Левски", драги, не е "Берое". Не може и не трябва да се сравняваме с другите. Ние сме извън такива класации. Тази титла щеше да е най - смешната която сме печелили. Не, благодаря. Вече гледах една такава с Велев. Ако не бяха "Литекс", щяхме пак да глътнем вода. Та ние един "Миньор" не можахме тогава да победим.

Честно не разбрах как ми казваш... Имам чувството че не си ме разбрал.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 май 2013 15:16

Юноши има, но няма кой да ги подкрепи. Естествено само с тях няма да стане, но е видно, че трябва промяна.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 15:19

В отбора ръководители много, но няма организация. Пълен хаос. Ако някой може да ми каже Иван Вуцов какво прави че не се сещам...Щял да помага, ама когато реално можеше не го направи. А де!!!

Parmalat

Re: Кои играчи трябва да останат и да напуснат Герена

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 15:32

tsonpen написа:Оня, който от снощи си спечели прякора shit ви направи много лоша реклама. Единственият, които имаше смелостта нещо да каже пред камера, пък то какво му излезе от устата.
Аз му прощавам, защото преди време купа изпусна заради Лудогорец, сега титла, но се надявам Дисциплинарната комисия да не му прости. Не може така да се уронва името на друг отбор! Кой си позволи подобно нещо от играчите на Лудогорец след 28-ми кръг?

Мислиш ли че адвокатите на Лудогорец ще оставят без последствие думите му?Най-малкото ще го осъдят за клевета и оронване престижа на отбора и ще го накарат да плати една голяма сума пари с която ще млъкне.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Re: Кои играчи трябва да останат и да напуснат Герена

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 15:35

tarikat написа:Напускат: Ели, Старокин, Кр. Рамос, Базил, Прохазка, Михелич, Пламен Димов, Милен Василев, Илиян Йорданов
Везалов досега в другите мачове ми харесваше, доста стабилен беше. Дано остане и намери силите да забрави този мач и да бъде по-добър отвсякога!

Състав за догодина

Вратари: Пламен Илиев, Михаил Иванов
Защитници: Мюлдер, нов ляв бек, Везалов, Милиев, Димов, Пинто + Терзиев (Черноморец) ? + още някой отдясно
Халфове и нападатели: Вутов, Гаджев, Велев, двама нови опорни, плеймейкър, Гари, Жоао, 2 нови нападател + крило

Треньор: Херо

Терзиев почти сигурно заминава за Русия.Има интерес и от още няколко отбора единия от който е от Висшата Лига на Англия. ;)
[center]R.I.P[/center]

OOH
Контакти:

Мнениеот OOH » 26 май 2013 15:38

Задължително трябва да се махнат - Ромен Ели, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Милен Василев, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Базил де Карвальо - ми то почти цял отбор некадърници, като изключим Карвальо, който е в списъка заради възраста си

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 15:38

Тодор Батков обеща че ако Левски не стане шампион ще следва стратегията на Литекс и ще залага на млади момчета от школата.Нека да видим дали си държи на думата.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2013 15:39

Lakokara4a написа:В отбора ръководители много, но няма организация. Пълен хаос. Ако някой може да ми каже Иван Вуцов какво прави че не се сещам...Щял да помага, ама когато реално можеше не го направи. А де!!!

той да беше долу на терена, по-добре щеше да отиграе положенията на Ели и Везалов...
Човекът много пъти каза през сезона, че отбор нямаме, а стадион сме тръгнали да събаряме и строим. Завчера беше още по-краен като каза нещо от сорта "с тези крави ли ще гоним Европа", визирайки пълнежа от некадърници в Левски. Но когато някой казва истината за реалното ни състояние и отбор, всички ние го приемаме за враг или поне- за човек, който не ни мисли доброто...
Така и не се научихме да приемаме съвети от хора, които са оставили здравето си за нашия клуб.Ако Тонев и Батков бяха се вслушали в съветите както на Вуцов, така и на Наско, Жужо, Киро Ивков и други заслужили деятели, щяхме да сме в съвсем различно настроение днес...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 26 май 2013 15:46

Селекцията трябва да започне с нов треньор и нека не е Херо.Мисля,че не става за Левски.Чужденец трябва,но някой с опит,той да направи селекцията и тогава може и да стане отбор.
Според мен трябва изцяло нова защита,опорен халф/Гаджев да се продава/,Крило/Рамос вън/,плеймейкър и двама центр.нападатели/Карвальо и Силва не са за Левски/.От сегашния титулярен състав в защита стават само за резерви.Няма да е лошо да се даде шанс и на М.Иванов на вратата.

Върни се в “Архив”