Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Срамна декларация на НФК на Левски

Мнениеот Niksyy » 26 май 2013 12:51

temerut написа:Lakokara4a и другите наранени Левскари,не забравяйте,че това все пак е само една игра.Има рана,има болка,но срам няма.Срам щеше да е,ако бяхме дали някой лев на пазарджишката *****,срам щеше да е ме е,ако ни правеха шпалири като с Ботев Враца,срам щеше да ме е,ако ни се бяха одупили,като пловдивчанин в Разград,срам щеше да ме е,ако бях чорбар в Надежда вчера.Сега ме боли,много боли,ама не ме е срам ! Горе главите,заради сълзите на Пламен Илиев и Гари,заради яростта на Карвальо,че и заради инфаркта на Баждеков,ако щете.Сигурно има вина,някои имаме повече,други имат по-малко,но нищо не променяме,като я натякваме помежду си.Една е истината-всички заедно, в добро и в лошо ! Сигурно е,че пак ще бием,сигурно е и че ще падаме,но винаги прави,не наведени,като някои други.Нося си болката,но вдигам главата,защото съм от Левски !
+1914

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 май 2013 13:24

Не виждам нищо срамно в декларацията, за мен важното е, че Левски игра честно(за разлика от други отбори). Сега трябва да се направят важни избори за треньорския пост, ръководни органи, да кажат най-сетне какво става с Газпром и отборът да проведе една нормална подготовка и качествена селекция,които да са предпоставка за силен следващ сезон.

Sisi 1914
Контакти:

Re: Само феновете на "Левски" заслужаваха титлата!

Мнениеот Sisi 1914 » 26 май 2013 13:26

Само ние бяхме на ниво!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 26 май 2013 14:24

Тази декларация е последна част от трилогията,за която пуснах тема в петък. :!:
И която един модератор реши да заключи. :idea:
Сама по себе си тази декларация няма какво да я обсъждате.
Разгледайте я като част от трилогията и си направете изводите. :oops:
Този път без да Ви помагам. :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

haha

Мнениеот haha » 26 май 2013 14:27

Тия ще направят световен рекорд по декларации. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 май 2013 14:44

No Pyro No Fun написа:
Tribune East 1912 написа:"отбора на народа" не може да си напълни половината стадион... това ли е отбора на народа? :lol:

То Сектор Б е пълен това е важното... в другите сектори все едно си при вас...

Ние не се пънем че сме милиони и не претендираме да сме отбор на народа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 май 2013 14:45

Svetlio написа:Не виждам нищо срамно в декларацията, за мен важното е, че Левски игра честно(за разлика от други отбори). Сега трябва да се направят важни избори за треньорския пост, ръководни органи, да кажат най-сетне какво става с Газпром и отборът да проведе една нормална подготовка и качествена селекция,които да са предпоставка за силен следващ сезон.

Само ти си мислиш, че Левски игра честно, а стотиците хиляди, които наблюдаваха мача по ТВ7 са на мнение, че Славия игра с не повече от 6 човека.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 май 2013 15:07

T&T написа:
No Pyro No Fun написа:
Tribune East 1912 написа:"отбора на народа" не може да си напълни половината стадион... това ли е отбора на народа? :lol:

То Сектор Б е пълен това е важното... в другите сектори все едно си при вас...

Ние не се пънем че сме милиони и не претендираме да сме отбор на народа.

Вие дори не сте отбора на Пловдив , така че кво ше се пънете :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: декларация на НФК на Левски

Мнениеот gzagorov » 26 май 2013 15:44

Срамно е, че масово хората са изродени, мисленето им е всичко друго, но не и нормално. Как може да караш някого да го е срам от честно изгубена спортна битка? Да го наричаш идиот, след като е загубил в мач, където винаги има победители и губещи. Игра е, спорт е, топката е от "женски род" (някои от футболистите също, но това вече е друга тема). Кое точно е срамното?
Аз знам кое е срамното. Срамно е да играеш приятелски мачове в последните кръгове, да тръбиш че всъщност противникът ти го прави, а накрая да бъдеш разкрит, било то и в последната минута. Срамно е да не играеш феърплей докрай. Срамно е да копаеш гробове на собствения си стадион. Срамно е шампионът на България да има агитка от всичко на всичко 16 човека по време на който и да е мач, дори и на Антарктида да е. Срамно е да тръбиш наред как противника ти урежда мачове/първенства без да имаш доказателства. Срамно е да се срамуваш от собствената си родина, (която надявам се е) България, само заради един мач, пък бил той и загубен с тежък резултат. Срамно е да търсиш всякакви начини да препънеш, унижиш, омаловажиш каквито и да е успехи на тези около теб, само защото ти не можеш да постигнеш такива. Срамно е да злобееш.
Има още много неща, за които може да ни е срам. Но от този саморазрушителен манталитет на българина мен най-много ме е срам.
А иначе, честитя титлата на "Лудогорец"! Не съм сигурен дали я заслужаваха, както не съм сигурен дали "Левски" я заслужаваха. Най-добре щеше тази година да няма шампион, но такъв вариант не съществува, за щастие. Така или иначе титлата и купата са "зелени", хубаво е, когато в българския футбол има разнообразни шарки през различните години.
Нека сега всички пожелаем успех на ВСИЧКИТЕ ни представители в евротурнирите! Дано стигнат възможно най-далеч, да спечелят колкото може повече точки и видят много свят, както се казва! От тук нататък всички трябва да сме от един отбор - този на България. Поне до началото на следващия шампионат.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Re: Само феновете на "Левски" заслужаваха титлата!

Мнениеот Ibrik4iq » 26 май 2013 16:23

каква шампионска титла, какви фенове ?! На милион и половина град имаме средна посещаемост под 7к хора на мач. Стара Загора са 150к и ходят по 5к. Истината е че сме пълни смешници и на терена и по трибуните. Изпортихме целия финансов, медиен, съдийски и административен комфорт, който имахме. Що за фенове са тези, които псуват противниковия вратар, че не е пуснал някой левашки гол и е пазил за честта си ?! Какви са тези фенове, които правят хореографи с пари от дрога и ДДС, дирижирани от дирижирани от малоумник като гугутката и изплълняващи поръчки на Таки? Феновете на трибуните са контролирани, услаждат им се съдийски аванти и мучат жално, всеки път когато погледнат истината в очите! Това не са фенове, това са някакви облъчени същества и марионетки, на които им се дават пари да играят ролята на фенове или да създават безчинства при нужда. Типично по комунистически пак вдигаме лозунги и се самообявяваме за нещо без капка покритие! На мен този сезон най-много ми харесаха феновете на Ботев и Берое

Върни се в “Левски”