Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NeZiRuS
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот NeZiRuS » 26 май 2013 13:28

Просто не мога да повярвам какво се случи вчера..... толкова разочарован не съм се чувствал доста одавна.....
Личен хороскоп от AstroData според датата на раждане

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 май 2013 13:28

Сами сме си виновни!
Не може да пропускаме положения след положения.
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 май 2013 13:32

NeZiRuS написа:Просто не мога да повярвам какво се случи вчера..... толкова разочарован не съм се чувствал доста одавна.....

+1

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 26 май 2013 13:33

allez_les_blues написа:честно братлета, ако заради Вили Вуцов ЛЕВСКИ не стане шампион,лично аз не съм оптимист ,че този човек ще може спокойно да ходи по улиците на България!..Същото важи и за Гошо Петков.Това е най-съдбовната титла за Левски, ако Левскари ни прецакат за нея-БОГ ДА ИМ Е НА ПОМОЩ!
Яко си го предвидил :!: сега го изпълни и искефи всички мразещи Левски :) Написал си го на : allez_les_blues на 20 Май 2013 18:36 Супер яко пророчество.........
Последна промяна от ivanelpe на 26 май 2013 13:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 май 2013 13:35

Бате бягайте, бе, ВАС трябва да ви е срам! ВАС дето Славия щяла да легне, а после обърнахте плочата, не НАС! Застанали в "Надежда" и се радват, че Славия изравнили :shock: :o Некви болни сте бе бате.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 13:36

ralka_levskarka написа:Бате бягайте, бе, ВАС трябва да ви е срам! ВАС дето Славия щяла да легне, а после обърнахте плочата, не НАС! Застанали в "Надежда" и се радват, че Славия изравнили :shock: :o Некви болни сте бе бате.

Кога в търново почна да се говори на бате, не ли тъй мъй и тем подобни :? :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 13:37

ivanelpe написа:
allez_les_blues написа:честно братлета, ако заради Вили Вуцов ЛЕВСКИ не стане шампион,лично аз не съм оптимист ,че този човек ще може спокойно да ходи по улиците на България!..Същото важи и за Гошо Петков.Това е най-съдбовната титла за Левски, ако Левскари ни прецакат за нея-БОГ ДА ИМ Е НА ПОМОЩ!
Яко си го предвидил :!: сега го изпълни и искефи всички мразещи Левски :) Написал си го на : allez_les_blues на 20 Май 2013 18:36 Супер яко пророчество.........

allez е гОлем парашутист, сега е обърнал плочата и търси проблемите другите :geek:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 май 2013 13:39

Teo написа:
ralka_levskarka написа:Бате бягайте, бе, ВАС трябва да ви е срам! ВАС дето Славия щяла да легне, а после обърнахте плочата, не НАС! Застанали в "Надежда" и се радват, че Славия изравнили :shock: :o Некви болни сте бе бате.

Кога в търново почна да се говори на бате, не ли тъй мъй и тем подобни :? :lol:

Дреме ми какво е почнало, точно ти най малко трябва да си тука!! Сещаш ли се??? Не ти ли е малко неудобно? Лапе!
И да- Левски е ШАМПИОН В НАШИТЕ СЪРЦА!!!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 26 май 2013 13:40

Остави ги, те нямат за какво да се хванат, че да се порадват малко...Нека сега всички противници са доволни, че то цяла пролет беше голяма реване и страх да не станем шампиони...Ама то се видя накрая, кой кой е...Много тъжно, особено за хората като мен, които бяха на стадиона, но трябва да се вдигнем и да се надяваме догодина по-добре...А то е ясно, че ще се почне от есента с директиви, купени мачове, 100 год. и т.н. Истината е, че сами сме си виновни (не публиката, а играчи и ръководители)...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 13:42

gri6ata1914 написа:Остави ги, те нямат за какво да се хванат, че да се порадват малко...Нека сега всички противници са доволни, че то цяла пролет беше голяма реване и страх да не станем шампиони...Ама то се видя накрая, кой кой е...Много тъжно, особено за хората като мен, които бяха на стадиона, но трябва да се вдигнем и да се надяваме догодина по-добре...А то е ясно, че ще се почне от есента с директиви, купени мачове, 100 год. и т.н. Истината е, че сами сме си виновни (не публиката, а играчи и ръководители)...

Има много неща за който да се хвана - като почнеш от ''Бог обича Левски'' и се стигне до ''Толкова си можем'' :roll:

Върни се в “Архив”