Мнениеот konvoec » 26 май 2013 12:46
Искам да поздравя Славия за това, че този път играха, независимо дали е заради пари или каквото и да било друго нещо! Идеята е, че мачовете трябва да се играят и всеки да търси това, което му е изгодно. Браво на Петков, че игра както трябва! Честно казано не ми се вярваше да има толкова много хора, които да псуват Петков, обаче ги имаше. Ако някой от вас е от тези, нека се замисли върху това, че човекът е професионален футболист, освен това много ясно показа кое го е нахъсало до крайност. Не мисля, че е редно да има хора, които казват "айде, спаси две положения, пусни третото"... Истината за този мач е само една, а именно, Левски сам загуби титлата. Още едно нещо не можах да разбера. Защо всички казваха, че сме шампиони, след като бихме Лудогорец?! Просто не мога да си обясня мисленето на толкова много хора. Вярно, е че играхме на Гврена, както и че Славия нямат добри показатели там, но какво са едни показатели? Нищо.
Лично аз виждам мача по сления начин. Първото полувреме играхме доста стабилно и натикахме Славия в тяхното поле. Беше почти сигурно, че ще падне гол и в крайна сметка така и стана. През това полувреме имаше 7-8 минути лежане от страна на техни футболисти и съдията трябваше да даде поне 3-4 минути продължение, а не 2. Освен това след гола играчите на Славия бяха напълнили гащите и тук отчитам първата грешка на Левски, че не натисна още малко, за да вкара втори гол и до голяма степен да си реши мача. Вместо това полувремето се доигра. Не знам какво им е казвал Митов на полувремето, но ако е било нещо различно от "моментално търсете втори гол", го отчитам като втора огромна грешка. През второто полувреме отборът на Левски игра "разумно", като не се хвърли смело напред, за да затвърди победата, а полека мотаеше топката в средата и по фланговете. Случи се това, което се е случвало в доста мачове, а именно, влезе някакво рикушетче в наказателното и паниката доведе до автогол. Точно както Лудогорец се бяха поприбрали и един рикушет им влезе. Това беше тяхната грешка, сега ние я повторихме. Също така, Гаджев си беше доста стабилен в този мач, като не блестеше с нищо, но се справяше в центъра и не мога да си обясня смяната му. Ако Йовов е влязъл само за да поиграе............ След като ни вкараха, проспахме 10 минути, а беше ясно, че и Славия ще бави времето. Ясно беше и че не може винаги късметът да е на наша страна.
Сами загубихме титлата, това е факт. Не трябва да се сърдим нито на Славия, нито на Лудогорец, нито на Петков, нито на Домусчиев.
Жалкото е, че отново не вярвам да се купят качествени играчи, защото някои просто не стават. Бих казал, че с тези игри, които показахме този сезон, някак не заслужавахме да сме шампиони. Тъпото е, че и Лудогорец не заслужаваха повече. Същата трагедия беше и там, за разлика от миналия сезон, където напълно заслужено си станаха шампиони, с прекрасна игра. Ще ми се да ходим повече хора по мачовете, въпреки че не станахме шампиони, а не да сме като някои други, които само това чакаха, за да излезнат от дупките си, а иначе не могат да съберат 100 човека! Пожелавам ви да обичаате Левски и да не обръщате толкова внимание на гробарите, те няма на какво друго да се радват!