runnersa написа:Чихура (Грузия) - Бас хващам че тия си се паднат
Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
- Bojko Berojko
- Контакти:
runnersa написа:Чихура (Грузия) - Бас хващам че тия си се паднат
Грузинците Ви точат ножа,стискат палци да се паднат с Бг отбор!!!
- we are the champions
- Контакти:
Аз пък на това се спрях
Ла Фиорита (Сан Марино)
Bojko Berojko написа:runnersa написа:Чихура (Грузия) - Бас хващам че тия си се паднат
Грузинците Ви точат ножа,стискат палци да се паднат с Бг отбор!!!
Заралии вие се радвайте да не паднете и от по смешен отбор.
- Red thunderstorm
Как се изчислява “националният” коефициент? Просто всички точки, събрани от отборите на дадена страна при участието им в ЕКТ, се разделят на броя на отборите от тази страна. След това коефициентите за 5-те последни сезона се сумират и се получава общият коефициент. Особеност е, че за победа в “редовен” кръг (по новата схема това са всички мачове от груповите фази в ШЛ и ЛЕ и елиминациите след тях) се дават по 2 т. за победа и по 1 т. за равен мач. А в “предварителните” кръгове точките са наполовина – по 1 т. за победа и по 0,5 т. за равен мач. Освен това, в ШЛ достигането на груповата фаза се “премира” с бонус от 4 т. за отбора, продължаването до 1/8-финалите в ШЛ носи още 4 т., а всеки следващ етап носи по 1 т. В ЛЕ бонуси за националния коефициент има чак от 1/4-финалите, като от тях до финала всеки етап носи 1 т. на отбора, който го е достигнал.
За нас искам Еърбъс (Уелс) - поне с някой полет на промоция да се уредим
, а за Левски може...ВИКИНГУР или ЧИХУРА!
За нас искам Еърбъс (Уелс) - поне с някой полет на промоция да се уредим
Пожелавам успех на моят любим отбор на ЛЕВСКИ!
Пожелавам успех и на нашите врагове Цска! Ще стискам палци и за Лудогорец в ШЛ
Все пак са Български отбори.
Аз много се опасявам че Левски и Цска няма да се изложат срещу тези измислени отбори но все пак ще видим. Предполагам че са класи над нас
Пожелавам успех и на нашите врагове Цска! Ще стискам палци и за Лудогорец в ШЛ
Аз много се опасявам че Левски и Цска няма да се изложат срещу тези измислени отбори но все пак ще видим. Предполагам че са класи над нас
- Captain Stottlemeyer
Stanislav_Ivanov написа:bulgaro написа:Абсолютно унижение![]()
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес
Такаа .. Вие от къде почвате ? Да не би да сте в групите направо,че не съм запознат ?
Всъщност, последните мачове на "Ботев" - Пловдив в ЕКТ ги е гледал само баща му, което не пречи на майничката да се мъчи да се прави на остроумна. Иначе предпоследната победа на смешното му отборче в мач за първенство срещу "Левски" е преди 16 години - на 1 юни, 1997 г. След това имат регистриран и един частичен успех - равен 2:2 на 29 април, 2007 г.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
bulgaro написа:Абсолютно унижение![]()
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес
Това е нивото на футбола ни от много време. Само че до скоро Левски дърпаше всички останали отбори напред, благодарение на големия коефициент, който беше натрупал. Дори и за сегашния коефициент "евроидиотите" са допринесли най-много... Червените евробойци и великите провинциални тимове нещо изостават.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
kichukaboy
- Контакти:
Euroidiots започнаха от вчера похода си 
-
allez_les_blues
- Контакти:
мога да пожелая успех на Левски и Берое...на ЦСКА няма как да си кривя душата да им пожелавам успех, стига с тая куртоазия
...Лудогорец са ясно-отпадане във втори кръг в квалификациите за ШЛ...Но пък на нас догодина ЕКТ няма да са ни приоритет-в юбилейната година важна е само и единствено титлата и нищо друго, а евентуално участие в групите на ЛЕ само може да ни попречи в първенството, тъй като нито един български отбор няма потенциал да играе в сгъстен цикъл сряда-събота.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”