mannoli написа:Всичко се връща на тая земя,всичко!
Да разбираме ли че се връщате в Кюстендил?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mannoli написа:Всичко се връща на тая земя,всичко!
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Blue Mind написа:Двама централни защиници ,един плеймейкър и един нов дефанзивен халф ,може би и нов тренер ,специалист от западна Европа.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Ама чакайте малко бе ! Нека да играят за бонуси от по 1 млрд. на човек. Нека да се хвърлят, на който си искат. Защо някой все трябва да прецаква някой ? Защо трябваше Славия вчера да пусне на Левски да стане шампион ? Не трябваше и не го направи. Това дали ще има бонуси или не е най-малкото нещо. Това, че отбора на Левски не може да вкара 2 гола за 90мин. пред своята публика за спечелването на титлата е истинската трагедия. Ето това е жалкото. Защото вместо да се тръшкат след мача можеше да умрат на терена през всичките 90мин. и да си осигурят тази титла. Да, ама не ! Вкарвате им 3 гола до 30мин. пък нека да играят за бонуси, нали така ? Нека да играят за каквото и да е, но вие не можахте, не заслужавахте и не станахте шампиони. Ето това е основната тема, а не колко били дали Лудогорец на Славия...
П.С. Нито пък онези зеленичките заслужаваха, но това е друг въпрос.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта