Възможните съперници на Левски са такива и за ЦСКА, тъй като "червените" започват от същия етап на надпреварата. Жребият за първия кръг е на 24 юни, а двубоите на столичните грандове ще се играят на 4 и 11 юли. Преминат ли първия кръг, Левски и ЦСКА ще бъдат поставени и във втория.
Съперниците на Левски и ЦСКА:
Торпедо Кутаиси (Грузия), Иртиш (Казахстан), Крусадерс (СИрл), Санта Колома (Андора), Жалгирис (Литва), Мариехам (Финландия), Ащарак (Армения), Вестманеияр (Исландия), Тираспол (Молдова), Дрогеда (Ирландия), Транс Нарва (Естония), Ганзасар Капан (Армения), Круоя (Литва), Астана (Казахстан), Лачи (Албания), Теута (Албания), Викингур (Фарьорски острови), македонски отбор, Челик (Черна гора), носителят на купата на Андора, Кукеши (Албания), Хибърниънс (Малта), Слиема (Малта), Жюнес (Люксембург), Чихура (Грузия), Фуглафьордур (Фарьорски острови), Еърбъс (Уелс), Пристетин (Уелс), Бела (Уелс), Ла Фиорита (Сан Марино) и още един отбор от Сан Марино.
Към тази група ще се присъединят още 7 отбора, които заради коефициентите си все още не се знае дали ще са поставени, или непоставени.
Успех на Левски и ЦСКА в Лига Европа!
Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- we are the champions
- Контакти:
Re: Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
Не изглеждат като някаква заплаха ,ама с тези собственици знам ли.....
- bulgaro
- Контакти:
Абсолютно унижение
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес

"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
bulgaro написа:Абсолютно унижение![]()
E как, има легендарни отбори там....Фуглафьордур (Фарьорски острови)

Да кажем, че преминем 1-вия кръг, но след това няма шанс... поне за ЦСКА начело с титан АС 

- Red Warrior
- Контакти:
Задача номер едно за ЦСКА трябва да бъде ИЗГОНВАНЕ на боклуците. С тях може да не преминем и този кръг. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
bulgaro написа:Абсолютно унижение![]()
Такаа .. Вие от къде почвате ? Да не би да сте в групите направо,че не съм запознат ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- D.Georgiev
- Контакти:
От изброените всички са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за преодоляване и дори за по 2 победи (за коефициент). Надявам се да нямаме проблеми в този кръг. Успех на всички!

-
- Контакти:
Каквото и да си говорим в Европа пак ще има излагации - не ги били чували тези отбори , ами и да не сте ги чували пак са с класи над нас - факт 

От всички изброени само Ащарак съм ги чувал, другите са абсолютно непознати за мен.
Върни се в “Футбол - България”