Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
Гледам, че от снощи тези с топлите цветове на екипите си са на седмото небе от радост. Не видях нито един от тях да ни надиграе освен жълтите, реално погледнато Левски най-заслужаваше титлата и това е очевадно. Нека някой ме оспори,Левски е велик отбор с велика публика, останалото е пълнеж!
- blue avalanche
- Контакти:
Още след мача с Монтана изразих съмнението си,че играем за Л-ц-шампион.За съжаление,вчерашните събития го потвърдиха!!!Жалко за феновете...
Някой има ли ДРУГО обяснение защо отбор,който играеше толкова нахъсано в последните мачове,вчера се разхождаше по терена?
ПП.Ще добавя само,че хикса с Л-ц си беше нарисуван,но нещастния рикошет на Пелето обърка работата и се наложи да правим друг хикс...
Някой има ли ДРУГО обяснение защо отбор,който играеше толкова нахъсано в последните мачове,вчера се разхождаше по терена?
ПП.Ще добавя само,че хикса с Л-ц си беше нарисуван,но нещастния рикошет на Пелето обърка работата и се наложи да правим друг хикс...
Чорбарите със сини шалчета са увеличили драстично в последно време. След като сме играли за Лудогорец, зашо нападахме накрая, защо бе онова положение в последната минута, където вратарчето го извади със сетни сили? Защо Йовов биеше фаловете във вратата , след като най-лесно е просто да я бие високо в аут. Загубихме и това е. Ние сме си виновни, просто голяма част от играчите толкова си могат. Мачовете, които спечелихме в последно време, се дължаха на пределната мотивация и на публиката. Левски е странен отбор, преди една седмица ни донесе неописуема радост, сега е ред на тъгата.. Стягаме се и продължаваме напред. Всички дето са " от Левски " заради титлите могат да се насочат към един друг стадион в София, който в момента е с перманентна хореография от празни седалки!
Това е най-наивно изгубената титла,която съм гледал където и да е.Да я загубиш с автогол е мега издънка според мен. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
Здравейте момчета. Как спахте? Аз спах като къпано бебенце в люлка на пролетна веранда. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- blue avalanche
- Контакти:
deceitt написа:Чорбарите със сини шалчета са увеличили драстично в последно време. След като сме играли за Лудогорец, зашо нападахме накрая, защо бе онова положение в последната минута, където вратарчето го извади със сетни сили? Защо Йовов биеше фаловете във вратата , след като най-лесно е просто да я бие високо в аут. Загубихме и това е. Ние сме си виновни, просто голяма част от играчите толкова си могат. Мачовете, които спечелихме в последно време, се дължаха на пределната мотивация и на публиката. Левски е странен отбор, преди една седмица ни донесе неописуема радост, сега е ред на тъгата.. Стягаме се и продължаваме напред.
Вчера публиката не беше ли "крайно мотивирана"?Защо не спечелихме мача?

А,може би не беше "крайно мотивирана" и затова ремизирахме...Пък аз се чудех защо?
- blue avalanche
- Контакти:
Red Warrior написа:Здравейте момчета. Как спахте? Аз спах като къпано бебенце в люлка на пролетна веранда.
Не знаех,че има пролетни,летни,есенни и зимни веранди?
- Adramelech
- Контакти:
Red Warrior написа:Здравейте момчета. Как спахте? Аз спах като къпано бебенце в люлка на пролетна веранда.
Как спа след дербито, как спа след мача ни с Лудогорец или тогава не си могъл да спиш, защото си имал кошмари, че Левски може да стане шампион?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
blue avalanche написа:Още след мача с Монтана изразих съмнението си,че играем за Л-ц-шампион.За съжаление,вчерашните събития го потвърдиха!!!Жалко за феновете...
Обяснението е много просто. Титлата си я отпразвувахте след мача с Лудогорец. А тогава играхте като опарени след загубата на Купата. Вчера бяхте отишли за церемонията по награждаването. Разликата дори може да не е видима, но я има. По подобен начин Лудогорец в края на мача на Герена реши да добута мача до равен и да остави нещата за следващия кръг, но беше наказан.
А обяснение за мача ви с Берое имаш ли? Там каква е била договорката?

[center]
[/center]

- Red Warrior
- Контакти:
blue avalanche написа:Red Warrior написа:Здравейте момчета. Как спахте? Аз спах като къпано бебенце в люлка на пролетна веранда.
Не знаех,че има пролетни,летни,есенни и зимни веранди?
Гледай си Везалов в 3D и не се прави на остроумен.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост