Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

djavgarov
Контакти:

Re: Срамна декларация на НФК на Левски

Мнениеот djavgarov » 26 май 2013 10:10

Captain Stottlemeyer написа:
Gesha1986 написа:
Lakokara4a написа:Да мен ме срам! И от така наречения отбор и от тия дето им пишат одите...

че от какво те е срам? един нормален мач в които не можахме да победим заради себе си...изтървахме си положенията и толкова
трябва да се срамуват другите отбори...директиви и темподобни фк отборчрта които допуснаха този слаб Левски да е пред тях,а това че на Левски е помагано ..то се видя 4г. директива Левски да стане шампион и да вземе купата ..4г. 0 трофеи!И ето виждаш ли кой трябва да го е срам ..онея болните от неизлечима болест ,но да не си помислиш че това е "рак" това е по страшно ...

+1 :) Напълно съм съгласен. Има и такива неща във футбола, затова е най-великата игра. Далеч съм от мисълта да сравнявам българския с английския футбол, но ако преди 2 седмици някой ми беше казал, че "Уигън" ще надиграе, не само ще победи, а ще надиграе "Ман Сити" за ФА Къп, щях да извикам екипа за бързо реагиране от 4-ти километър, за да го прибере. 8-) В малка степен това важи и за снощния мач. Отборът на "Славия" е достатъчно добър, за да се противопостави (когато иска ;) )на всеки съперник в България, ние пък не успяхме да решим мача още пред първото полувреме, ами това е, равният резултат е логичен и закономерен. Животът продължава, все пак. Да не забравяме и немаловажния факт, че Гошо Петков не си тръгна по най-добрия начин от "Левски". Снощи той имаше прекрасния шанс да си го върне на Тодор Батков и не го изпусна - не му се сърдя, човекът си свърши работата като професионалист. 8-)
Убеден съм, че в последните месеци "Левски" върви добре, в правилна посока. За мен най-голямата грешка сега ще бъде в клуба да се правят кардинални промени, чистки, уволнения, да се дават оставки, да се прави нова, скъпо струваща селекция.
Най-важното според мен е:
- Да се продължи с реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов", за да посрещнем 100-годишнината с готов сектор "А" и работата да върви нататък.
- Да се запази сегашното спортно-техническо ръководство, което показа, че може да води отбора (справка: мачовете срещу преките съперници за челото през пролетта).
- Да се заздрави защитата. Крайно време е да се фиксира една твърда двойка централни защитници, а не тя да се променя всеки мач заради контузии, глупави жълти и червени картони, излизане от форма. Докато контузиите са част от играта и са неизбежни, ненужните картони и формата подлежат на контрол.
На първо четене според мен е това. През лятната пауза ще има доста време за коментари, прогнози и анализи. 8-)
Само "Левски"! :)

Аз съм съгласен с теб. Но тъй като все пак срама е голям в един мач да изпуснеш това което което направи в другите пет.Да направищ почти невъзможното.Аз предлагам Батков да намали на всички футболисти заплатите пък който иска да си ходи.Ще вземем от децата на Топчо.Защо не вкарват всеки сезон поне по един юноша?Нашаташкола изобшо работи ли?

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 26 май 2013 10:13

djavgarov написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Gesha1986 написа:
Lakokara4a написа:Да мен ме срам! И от така наречения отбор и от тия дето им пишат одите...

че от какво те е срам? един нормален мач в които не можахме да победим заради себе си...изтървахме си положенията и толкова
трябва да се срамуват другите отбори...директиви и темподобни фк отборчрта които допуснаха този слаб Левски да е пред тях,а това че на Левски е помагано ..то се видя 4г. директива Левски да стане шампион и да вземе купата ..4г. 0 трофеи!И ето виждаш ли кой трябва да го е срам ..онея болните от неизлечима болест ,но да не си помислиш че това е "рак" това е по страшно ...

+1 :) Напълно съм съгласен. Има и такива неща във футбола, затова е най-великата игра. Далеч съм от мисълта да сравнявам българския с английския футбол, но ако преди 2 седмици някой ми беше казал, че "Уигън" ще надиграе, не само ще победи, а ще надиграе "Ман Сити" за ФА Къп, щях да извикам екипа за бързо реагиране от 4-ти километър, за да го прибере. 8-) В малка степен това важи и за снощния мач. Отборът на "Славия" е достатъчно добър, за да се противопостави (когато иска ;) )на всеки съперник в България, ние пък не успяхме да решим мача още пред първото полувреме, ами това е, равният резултат е логичен и закономерен. Животът продължава, все пак. Да не забравяме и немаловажния факт, че Гошо Петков не си тръгна по най-добрия начин от "Левски". Снощи той имаше прекрасния шанс да си го върне на Тодор Батков и не го изпусна - не му се сърдя, човекът си свърши работата като професионалист. 8-)
Убеден съм, че в последните месеци "Левски" върви добре, в правилна посока. За мен най-голямата грешка сега ще бъде в клуба да се правят кардинални промени, чистки, уволнения, да се дават оставки, да се прави нова, скъпо струваща селекция.
Най-важното според мен е:
- Да се продължи с реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов", за да посрещнем 100-годишнината с готов сектор "А" и работата да върви нататък.
- Да се запази сегашното спортно-техническо ръководство, което показа, че може да води отбора (справка: мачовете срещу преките съперници за челото през пролетта).
- Да се заздрави защитата. Крайно време е да се фиксира една твърда двойка централни защитници, а не тя да се променя всеки мач заради контузии, глупави жълти и червени картони, излизане от форма. Докато контузиите са част от играта и са неизбежни, ненужните картони и формата подлежат на контрол.
На първо четене според мен е това. През лятната пауза ще има доста време за коментари, прогнози и анализи. 8-)
Само "Левски"! :)

Аз съм съгласен с теб. Но тъй като все пак срама е голям в един мач да изпуснеш това което което направи в другите пет.Да направищ почти невъзможното.Аз предлагам Батков да намали на всички футболисти заплатите пък който иска да си ходи.Ще вземем от децата на Топчо.Защо не вкарват всеки сезон поне по един юноша?Нашаташкола изобшо работи ли?

абе ей! защо да е срам ..ти мислиш ли че ако уговаряхме мачове и купувахме съдии и така нататък нямаше да станем шампиони?когато играеш честно това го има в играта да загубиш! от това ли трябва да се срамуваме ,че играем честно ли?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 26 май 2013 10:14

Който го е срам от Левски, да си сменя отбора!
А явно на бившите защитници на Берое им е писано да са неудачниците в най-важните мачове :) !
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 26 май 2013 10:17

svence написа:Който го е срам от Левски, да си сменя отбора!
А явно на бившите защитници на Берое им е писано да са неудачниците в най-важните мачове :) !

така е :) Левски е голяма хапка!
тука в този отбор създаден на могилката трябва да има характер и манталитет на победител! тогава и само тогава футболист може да просперира в Левски!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 10:17

Ако не разбирате за какво говоря, ако не изпитвате срам, че се надиграваме с отбори като Берое и Славия, ако не ви е неудобно от вожд като Гугутката просто няма какво да кажа. Всъщност гордейте се с отбора, който сега губи от средняци, същия отбор който преди години само променяше хората,които вкарваха 4-5 гола на същите тия отбори... Слушайки ви си мисля че това и заслужаваме. Синятапублика стана страшно мазохистична!

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 26 май 2013 10:19

Lakokara4a написа:Ако не разбирате за какво говоря, ако не изпитвате срам, че се надиграваме с отбори като Берое и Славия, ако не ви е неудобно от вожд като Гугутката просто няма какво да кажа. Всъщност гордейте се с отбора, който сега губи от средняци, същия отбор който преди години само променяше хората,които вкарваха 4-5 гола на същите тия отбори... Слушайки ви си мисля че това и заслужаваме. Синятапублика стана страшно мазохистична!

ти си голям песимист,не виждам смисал да ти отговярям ...що не минеш от другия лагер ще ти отива на мисленето!

skoda1980
Контакти:

Мнениеот skoda1980 » 26 май 2013 10:26

Не може със седем минути игра за купата да я спечелиш, както не може с пет мача за шампионата да вземеш титлата. Зле сме колкото при Илиян, но се появи хъс. Е само с това не става видяхме го при гонзо. Не са нужни декларации и разни трансфери, нужен е стабилен треньор на който да не му се мешат в работата и с играчите от школата ще станем шампиони. Мустакатия да се замисли - до сега даде толкова пари за футболисти и не стана, да даде тези 5-6 милиона дето ги дава за заплати, вместо на недоказани педалчета за качествен треньор да изгони примадоните и ще стане.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 26 май 2013 10:41

Съчувствам на истинските левскари които истински обичат собственият си клуб и по-малко мразят друг.Това НФК се излага за пореден път.Неадекватни са колкото и предишните.Едни продават билети за дербито,други пускат декларацийки през седмица.То не бяха обещания,закани,послания.В момента гледам един представител зад границата на Еволюцията-Средиземно море как ви излага по третия канал.Смешници.Къде останаха протестите против Ганьо Балкански.Две дози и три фенкафенета са достатъчни да влезат някои в коловоза.Бригадите на Таки ли си вършат работата или чисто и просто като милиционери след баня къпят лидерите ви.За сравнение.Ние в Ботев Пловдив нямаме зарегистриран фенклуб.Всичко е плод на самоинициатива на фракции,фенове поддържници.Дори и стюардите са наши представители.Помните как един от нас се държа с един от вас в нашият дом.Да не мислите ч е е назказан.Искам истински Левски с истински фенове.Достоен противник.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 май 2013 10:47

Ще го напиша така Левски наистина не заслужаваше да стане шампион(не че не ми се искаше).Истината е такава,че Батков не иска да даде пари за нови трансфери.А щом нямаш качествени футболисти в отбора какви победи очакваш.Много правилно си го каза след мача - толкова си можем.Ако в Левски не намерят млади талантливи чужденци 4-5 на брой не трябва да очакваме нищо и догодина.Относно кой и защо скача срещу нас - така трябва да е.За да има силен Левски всички трябва да излизат срещу нас на 100%.Я помислете,колко пари даде Г.Ганчев за неговия Литекс като стана шампион,я помислете колко даде Лудогорец в последните години.Пари няма хора,а без пари няма футбол.Скаутско звено има 4 човека за България и кой супер млад талант привлякоха?Не ми се пише повече ,че има много рани в отбора,но най-голямата рана скоро няма да се излекува - Батков!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2013 10:50

Само не разбрах онази закана накрая каква беше.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Левски”