onceMORT написа:allez_les_blues написа:Стоичков може да е всякакъв, но миналия сезон когато ЦСКА се бореше с резаците за титлата, той им удари мощно рамо- хвърли се на живот и смърт в Разград, открадна точка, после кротко полегна на "Армията"...разбира се и това не се оказа достатъчно, но важното е че се опита да им помогне и каквото си зависеше от него го направи.А наще "левскари" Мъри и Овчий нали ги видяхме-легнаха на рязаните а срещу нас се хвърлиха като бесни...все пак нека изчакаме,защото подозирам че до месец ще има нещо като "Калчополи" в българския футбол, и ще видим тогава кой ще изгори
Защо, да не се хвърлят? Вили го изгонихме след три мача, Г. Петков ни влачеше целият отбор поне две години и го изхвърлихме, като мръсно коте. Прави са, така както и Базил де Карвальо беше прав да размахва синята фанелка, когато сме се показали като неблагодарници е нормално да си получим заслуженото. Точно така трябва да стане, защото мен ме е сраб когато най-големият отбор според мен в страната показва че "работи" на махленско ниво. Батков ще трябва да се научи да се разделя с хората нормално, стискат си ръцете и довиждане. Шампионската лига ни чакаше, какво щяхме да правим там е отделен въпрос. Сега сме в турнира, където има отбори от нашата черга и никой не може да каже че е незаслужено.
Не е проблем, че с/у нас се хвърлят. Проблема е, че легнаха в разград http://www.vbox7.com/play:dcde200fcc