Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Славия
Честита титла и от мене.Страхотен сезон,успяхте да дублирате успеха от Купата на България.Дубълът е факт.Търся снимки от награждаването,ако може да ми дадете линк ще съм благодарен.Още веднъж - честито и успех в ШЛ.Последните дни сини журналисти пишеха всеки ден нова статия за Лигата,как Базел,Партизан,сметки,схеми,жалко,че сте непоставени в 3-тия кръг,но не е проблем,все пак направихте дубъл 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Teo написа:patron написа:grasiani написа:Имаме напредък миналата година трети,сега втори,догодина първи.А и важното е че сме пред петолъчките,колкото и да се пенят са след ЛЕВСКИ а и бъдещето така се очертава винаги след Левски.Бронза е добър медал.
Щом това ти е успокоението... добре. Само трябва да палите свещи ТИТАН да останат в ЦСКА, иначе работата за вас отива пак на издуй гащи.
Следващата година ако по някакъв начин станат шампиони ще бъде благодарение на титан, ако титан до тогава са се измели, нема им се верва какво ги чака подуяне, навръх 100 годишнината!
Какво ни чака бе палячо? Ако ги няма титан и вас ви няма не го ли осъзнахте? Може ли да сте толкова ограничени подчовеци? Ликувайте и се радвайте дребни душици!
-
- Контакти:
W84me написа:На Славия трябва да им напълним кошницата още следващия двубой... Това едва ли ще върне днешния мач, но все пак...
С ябълки ли? Какво искате -да си вкарат автогол.Да не мислите че света се върти около вас.
- santiliana
ShooterMan написа:Честита титла и от мене.Страхотен сезон,успяхте да дублирате успеха от Купата на България.Дубълът е факт.Търся снимки от награждаването,ако може да ми дадете линк ще съм благодарен.Още веднъж - честито и успех в ШЛ.Последните дни сини журналисти пишеха всеки ден нова статия за Лигата,как Базел,Партизан,сметки,схеми,жалко,че сте непоставени в 3-тия кръг,но не е проблем,все пак направихте дубъл
недей говори глупости. Тези "сини журналисти" нарочно пишеха по този начин за да създадат този ефект, който в крайна сметка се получи. Почти всички от тях са платени журналисти на Гришата, Титаните, Домусчиевите и про-Сираковисти...
ShooterMan написа:Честита титла и от мене.Страхотен сезон,успяхте да дублирате успеха от Купата на България.Дубълът е факт.Търся снимки от награждаването,ако може да ми дадете линк ще съм благодарен.Още веднъж - честито и успех в ШЛ.Последните дни сини журналисти пишеха всеки ден нова статия за Лигата,как Базел,Партизан,сметки,схеми,жалко,че сте непоставени в 3-тия кръг,но не е проблем,все пак направихте дубъл
http://www.sportal.bg/news.php?news=427997
и селекцията вече направиха,зе соареш,гара дембеле,тасевки,1 милион евро,3-тия кръг вече го изчислиха че са поставени,директно чакат жребия за групите
Бием- падаме поне се държим като нормална цивилизована публика,ако бяха някои други щяха да обесят треньора и да набият играчите си след мача,щяха да нарежат греди и да прекопаят стадиона си.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Честита Шампионска Титла на Лудогорееееееееец!
Честита защита на калъфките и на двата столични гранда!
След Гриша Ганчев се намери отново човек, който да покаже, къде е мястото на шопите.
При едно честно първенство и безпристрастни съдии Левски и ЦСКА ще са извън четворката.
За пореден път, обаче лъсна грозното лице на "синята" публика - помните ли във Варна, когато левскарите влезнаха в някакво заведение и надупчиха варненски фенове?
Днес пък заплашват със смърт двама заклети левскари, каквито са Георги Петков и Велислав Вуцов.Няма по-долна и мръсна публика от тях.
До какво ниско ниво трябва да паднеш...
Общо взето Левски и ЦСКА имат най-отвратителните фенове у нас.
Иначе, ако трябва да бъда напълно обективен Левски си би Литекс, ЦСКА и Лудогорец!
Смятам, че титлата повече подхождаше на левскарите.
Радвам се, че провинциални отбори спечелиха купата на страната и станаха шампиони...няма такъв кеф, майна.
Поздрави от Георги Петков, левскари!

Честита защита на калъфките и на двата столични гранда!
След Гриша Ганчев се намери отново човек, който да покаже, къде е мястото на шопите.
При едно честно първенство и безпристрастни съдии Левски и ЦСКА ще са извън четворката.
За пореден път, обаче лъсна грозното лице на "синята" публика - помните ли във Варна, когато левскарите влезнаха в някакво заведение и надупчиха варненски фенове?
Днес пък заплашват със смърт двама заклети левскари, каквито са Георги Петков и Велислав Вуцов.Няма по-долна и мръсна публика от тях.
До какво ниско ниво трябва да паднеш...

Общо взето Левски и ЦСКА имат най-отвратителните фенове у нас.
Иначе, ако трябва да бъда напълно обективен Левски си би Литекс, ЦСКА и Лудогорец!
Смятам, че титлата повече подхождаше на левскарите.
Радвам се, че провинциални отбори спечелиха купата на страната и станаха шампиони...няма такъв кеф, майна.
Поздрави от Георги Петков, левскари!

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Искам да питам един въпрос ! Отнася се най-вече към жълтурите розовите зелено-горските и всички други които плюха по Левски когато той бе на път да стане шампион ... що преди мача,когато бяхме на крачка от титлата всеки говореше,че Славия ще ни пуснат и,че това е най-купеното първенство,а сега никой не говори нищо за съдии купени мачове и прочие ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Нищо няма да чета, не ми се и занимава, току- що се прибирам и никакво внимание не заслужавате ; )
Няма какво да кажа
Разревах се на стадиона и отново усетих колко много обичам този отбор и че той е всичко за мен.
Не знам някой дали се е извинявал, но ако не е, като се имате за такива мъже - го направете, защото всички знаем какви простотии се писаха.
ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
П.С. Голям Пламен Илиев!!!!
Няма какво да кажа

Не знам някой дали се е извинявал, но ако не е, като се имате за такива мъже - го направете, защото всички знаем какви простотии се писаха.
ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
П.С. Голям Пламен Илиев!!!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
grasiani написа:Бием- падаме поне се държим като нормална цивилизована публика,ако бяха някои други щяха да обесят треньора и да набият играчите си след мача,щяха да нарежат греди и да прекопаят стадиона си.
Да ти припомням ли как спирахте рейса и искахте да биете играчите след хикса в Гоце Делчев ??
Да ти припомням ли декларацията, в която нарекохте футболистите си мишки, клоуни и т.н. ??
Стига лъгахте, не сме идиоти, помним все още.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.