cska - maina написа:sin4ec написа:
Ние няма защо да гоним Батков, той отдавна е вън. Колкото до плана и дали ще успее, зависи от много неща, вкл. и от случайността, но ЦСКА вече не е сред тези фактори! Към днешна дата шансовете са 60-40 в полза на Лц. Има обаче няколко хода, които биха променили нещата в 60-40 за Левски. Дори и така, шансовете са принципно равни, да се твърди, че няма да стане, е сърдечно пожелание, но не и реална оценка. Аз знам какво е моето желание, но не бих заложил пари нито за, нито против, нещата са наистина на кантар! Работи се по всички фронтове и от двете страни, ще видим!
Ситуацията е наистина смешна, този отбор, гнявен две години от Гонзо и почти ликвидиран от Илиан Илиев, е с реални шансове за дубъл! Което трябва да говори много зле за съперниците му. Най-интересното е, че сините тази титла не ги бърка, тя беше отписана-а сега нещата се обърнаха и ни в клин, ни в ръкав! Физически сме най-добре от всички и можем да устоим, но Купата е реалната цел, титлата е " ако стане". Аз лично не съм примрял за нея, защото сме слаби, тенекиена купа не ме бърка, но пък що да не се пробваме, заради ташака!
колкото повече замазваш, толкова повече вони.
Искаш или не, мустака си ви е собственик, а това, че пещерска(тая отрова за мишки да не сте я близнали вече), по заповед на бойко издържа клуба, като Тонев управлява парата не значи, че имате нов собственик. Съвсем различно е. И както ти казах преди месец-два, ще ядете дървото след изборите, от трите цици, дето сучехте, ще изсъхнат и ще засучете голия чеп. Относно шампионската ви титла тази година, ще ви се присмива цялата страна. Биле добре физически:) и това го реши, щото? щото всички ви надиграват, от миньор до монтана. Вие сте срам, като титан сте, лика прилика!
Много гот

cska/viewtopic.php?f=2&t=101511&st=0&sk=t&sd=a&start=3430