Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 00:46

DrAvalanche написа:Ти ли си, Базил? :lol:

Ти наясно ли си, че няма да играете с/у славия, ботев пд или миньор? И реферите няма да са българи?[/quote]

Наясно съм и се радвам, че "Сараево" и тем подобните ги няма. Плюс това "Славия" не ги слагай в тази бройка, чувам че можели да объркват сметки :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 май 2013 00:47

Левскар съм,но пожелавам от все сърце успех на Лудогорец. Дано не ги спохожда миналогодишния малшанс и представят достойно страната ни като шампион.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2013 00:55

D.Georgiev написа:Наясно съм и се радвам, че "Сараево" и тем подобните ги няма. Плюс това "Славия" не ги слагай в тази бройка, чувам че можели да объркват сметки :lol:

Първо отстранете един отбор извън България, когато не можете да си платите и съдиите не са от българи.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 26 май 2013 00:56

Честито на отбора с шепа платена публика и дерибей феодал за водач. Хубаво е, че такива платени жрици на любовта като слаБия ви направиха насила шампиони. Това не е ли малко срамно? Не разбирате ли, че купените съдии и стимулираните с пари противници на конкурентите ви, не ви правят отбор. Отборът е стотиците хиляди фенове живеещи с идеята, с вярата, с обичта за него. За бащите водещи децата си на стадиона на който техните бащи са ги завели някога. Съжалявам, но няма как да ви пожеля успех. В БГ и без това вече приключихте.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 26 май 2013 01:02

Bobolin написа:Честито на отбора с шепа платена публика и дерибей феодал за водач. Хубаво е, че такива платени жрици на любовта като слаБия ви направиха насила шампиони. Това не е ли малко срамно? Не разбирате ли, че купените съдии и стимулираните с пари противници на конкурентите ви, не ви правят отбор. Отборът е стотиците хиляди фенове живеещи с идеята, с вярата, с обичта за него. За бащите водещи децата си на стадиона на който техните бащи са ги завели някога. Съжалявам, но няма как да ви пожеля успех. В БГ и без това вече приключихте.

По-добре ли щеше да е Славия да не играе въобще, вие да си станете шампиони....по-силни ли щяхте да станете?Ако имахте шампионски манталитет, тази Славия днес щяхте да я смажете.Насабраха ви се няколко мача, в които биете в последните минути и днес просто стомната се счупи.Хубаво е да има конкуренция, а не всяка година...Левски..ЦСКА...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 май 2013 01:05

DrAvalanche написа:Този "отбор" не представлява странат ми, а болните амбиции на един самозабравил се нещастник, готов да похарчи милиони левове за да задоволи егото си. Не искам страната ми да се представлява от отбор, който си плаща на Славия, Ботев Пд, Миньор и т.н за да му лягат и се хвърлят с/у конкурентите.

Че ако гледаме от тази гледна точка то тогава не трябва да подкрепяме българските отбори никъде за нищо. Левски е машинката за кинти на Ганя (от тази гледна точка), ЦСКА - на Титаничните помияри, Литекс пък е занимавката на бай Гришо, Ботев - на Василев и т.н. Но това само от твоята гледна точка. От гледна точка на феновете това е техния любим отбор и той си остава такъв независимо какво прави я Ганя я Праховеца или нещо такова, а от гледна точка на българина като цяло - един от представителите на страната; искаме не искаме Лудогорец е представител на българския шампионат, както и ЦСКА или Берое.
Български отбори са, в ЕКТ нека всички да бият. Ако могат.

А ако някой днес беше си свършил работата какво е плащано на Славия нямаше да има значение, отбор, който не може да бие играещата на 120% Славия (на кое място завършиха тия?) едва ли може да претендира, че е неоспорим тотален лидер на страната.

А така и така пиша тука, по темата: с ТОЗИ отбор и ТАЗИ тактика Лудогорец е 80 процента аут от турнира по бързата процедура. Да, знам за Динамо миналата година, но първо отбора на хърватите хич не беше в час, второ определено подцениха Лудогорец и трето Лудогорец играеше по друг начин. Единственото, което са запазили от миналата година е навика да пазят резултата когато не трябва.

Смешното е, че имат играчи с които могат да отстранят половината от потенциалните противници дори само с промяна на тактиката, манталитета на терена. А с малко подсилване (понеже се очаква напускане на няколко души) и с освежаване с по-млади футболисти.. резултатите стават непредвидими.

Но както казах.. с тази тактика няма да го бъде. Най-много 1 изритан от по-слабите отбори и дотам.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2013 01:09

Empty написа:
Bobolin написа:Честито на отбора с шепа платена публика и дерибей феодал за водач. Хубаво е, че такива платени жрици на любовта като слаБия ви направиха насила шампиони. Това не е ли малко срамно? Не разбирате ли, че купените съдии и стимулираните с пари противници на конкурентите ви, не ви правят отбор. Отборът е стотиците хиляди фенове живеещи с идеята, с вярата, с обичта за него. За бащите водещи децата си на стадиона на който техните бащи са ги завели някога. Съжалявам, но няма как да ви пожеля успех. В БГ и без това вече приключихте.

По-добре ли щеше да е Славия да не играе въобще, вие да си станете шампиони....по-силни ли щяхте да станете?Ако имахте шампионски манталитет, тази Славия днес щяхте да я смажете.Насабраха ви се няколко мача, в които биете в последните минути и днес просто стомната се счупи.Хубаво е да има конкуренция, а не всяка година...Левски..ЦСКА...

А по-добре ли е славия да лягат на лудогорец? Проблемът не е че се хвърлят на Левски. Проблемът е, че лягат за пари.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 26 май 2013 01:10

Честита титла на Лудогорец преди всичко.
Като гледам отборите не са страшни изобщо.Ние българите се подценяваме много и за това страдаме много.От тея отбори я има 2-3,я няма дето са реално по-силни а не на хартия.Ако има пределна мобилизация и най-вече да няма страх Лудогорец отстранява почти всички от тези.А последните от тая 17 групова колона и първите 10 от наш'та А гр. могат да ги отстранят.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 26 май 2013 01:11

Боболине...какво да ти кажа, емоцията ти е дошла в повече. Приказваш ама не се чуваш. По твоята логика ми се струва, че искаш в Бг да останат два отбора. То тогава ще можете да си правите дербита всяка седмица и през година ще сте шампиони. А сега сериозно- мен баща ми ме е водил на мачове като малък...преди повече от 20 години...на същия този Лудогорец. Сигурно не си бил роден, когато аз съм гледал Л-ц на стадиона пък макар и в Б група. Ама ние в Лудогорието не сме хора или не сме заслужили да имаме отбор, който да ни радва. Огледай се във форума. Не се ли питаш защо толкова хора се радват на неуспеха на Левски ( колкото и грозно да е това, аз не го приемам за нормално)? Не отговаряй, аз знам отговора.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 май 2013 01:19

Стяуа и Виктория Пилзен са много трудни съперници. Срещу другите отбори имате шанс. Успех.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”