Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 май 2013 00:26

DrAvalanche написа:Пожелавам успех на всеки един от тези отбори с/у Лудогорец.

Бахти и комплекса дето изкара. Аре свалете тия фенски цайси или просто за такива като теб няма значение, че тези отбори ще представляват страната ни. Ако трябва и за ЦСКА ще викам, ама само на ниво ЕКТ. Там е друго просто. ХХ всъщност даже съм го правил.. някога.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 26 май 2013 00:28

Никакъв шанс нямат срещу никой!Само срещу отборчета като Миньор и Ботев с 2 скандални дузпи до 13 минута,имат шанс.Пак ще им гледаме резила!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2013 00:29

Онзи ден придворният журналист на Домусчиев в "Гонг" обясняваше, колко добре било за отбора, че ще играе в ЛЕ, вместо да се хвърля отново в дълбоките води на ШЛ. Интересно, какви ли ще ги дъвче сега, при новата "ситуация", на която едва ли някой в Разград изобщо се е надявал до днес, малко преди 20 часа!? 8-) Иначе като възпитан човек би следвало да пожелая успех на "Лудогорец", но цялото ми същество казва: Не-е-е! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 26 май 2013 00:32

От евреите до грузинците ми се виждат преодолими отборите.Дано прехвърлят 2 кръг,че да се надяват поне на плейоф за ЛЕ.Колкото повече мачове и евентуални точки носят на България толкова по-добре.Това се отнася и за другите евро участници.Тук може да се караме,но в ЕКТ трябва да се подкрепяме и да покажем,че можем да изплуваме от блатото. :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 май 2013 00:34

Успех на Лудогорец!!!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2013 00:36

Betchualeng Arnaikem написа:
DrAvalanche написа:Пожелавам успех на всеки един от тези отбори с/у Лудогорец.

Бахти и комплекса дето изкара. Аре свалете тия фенски цайси или просто за такива като теб няма значение, че тези отбори ще представляват страната ни. Ако трябва и за ЦСКА ще викам, ама само на ниво ЕКТ. Там е друго просто. ХХ всъщност даже съм го правил.. някога.

Този "отбор" не представлява странат ми, а болните амбиции на един самозабравил се нещастник, готов да похарчи милиони левове за да задоволи егото си. Не искам страната ми да се представлява от отбор, който си плаща на Славия, Ботев Пд, Миньор и т.н за да му лягат и се хвърлят с/у конкурентите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 00:37

DrAvalanche написа:Този "отбор" не представлява странат ми, а болните амбиции на един самозабравил се нещастник, готов да похарчи милиони левове за да задоволи егото си. Не искам страната ми да се представлява от отбор, който си плаща на Славия, Ботев Пд, Миньор и т.н за да му лягат и се хвърлят с/у конкурентите.

Ти ли си, Базил? :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 май 2013 00:40

Parmalat написа:Незнам за вас,но аз имам предчувствие,че ще се падне Балкански гранд и по-точно Партизан Белград.

Няма нужда от предчувствия- жребият си е почти на регионален принцип, така че или Партизан, или Стяуа.. Бекали е в затвора, значи имате шанс срещу тях. ;)
Добре е преди ШЛ да вземете и някой по-сериозен футболист, че с тези ще ви е много трудно да направите какъвто и да е подвиг. Това се отнася за всичките ни евроучастници- ако направим добри трансфери, може да погледнем и към групи и подвизи. Но с тези в момента ми се вижда невъзможно, ще видим... Успех на всички, дано тая година се представим повече от достойно, че ни се насъбра много мъка през последните години. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2013 00:41

D.Georgiev написа:
DrAvalanche написа:Този "отбор" не представлява странат ми, а болните амбиции на един самозабравил се нещастник, готов да похарчи милиони левове за да задоволи егото си. Не искам страната ми да се представлява от отбор, който си плаща на Славия, Ботев Пд, Миньор и т.н за да му лягат и се хвърлят с/у конкурентите.

Ти ли си, Базил? :lol:

Ти наясно ли си, че няма да играете с/у славия, ботев пд или миньор? И реферите няма да са българи?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 26 май 2013 00:44

Отпадайте..
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Лудогорец”