БЕРОЕ-обзор на пролетния полусезон.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: БЕРОЕ-обзор на пролетния полусезон.

Мнениеот Седем » 25 май 2013 22:50

GOLEADOR написа:Комплименти!Този сезон нямате спиране!Успех в ЕКТ!

Хахаха! Розовите комплекси край нямат! Чак и клип направил! Сега сигурно си най-щастливото прасе на света, но не защото жалкото ти отборче се надупи в "Надежда", а защото Левски е изгубил титлата. АХ, колко жалко е да си чорбар!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 25 май 2013 23:07

Главните "виновници" за този полусезон са Петър Хубчев и Пламен Липенски!Надявам се най-доброто тепърва да предстои и следващия сезон да имаме още повече поводи за радост!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 май 2013 23:14

Доволен съм от физическата подготовка- издържаха момчетата на много сгъстения цикъл пролетта- през 3 дена мач. Добре е, че контузиите се появиха чак сега, а за важните мачове бяха на линия момчетата. Много от мачовете ги спечелихме до някъде с късмет, но и с постоянство и хъс. Ако покажем израстване и през следващия сезон, тогава ще призная, че се работи в правилната насока. Страх ме е да не стане като при Ил. Ил.- купа, еуфория и после спад и никакво надграждане.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 25 май 2013 23:14

GOLEADOR написа:Комплименти!Този сезон нямате спиране!Успех в ЕКТ!

Хахаххаааааааааааааааааахххххххаааххххххххххххххххххаааааааааааааааааааааааааахахахаааааааа! Суперяк клип! Евалла! отдавна не съм се смял толкова!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 май 2013 23:15

el_tigre написа:Главните "виновници" за този полусезон са Петър Хубчев и Пламен Липенски!Надявам се най-доброто тепърва да предстои и следващия сезон да имаме още повече поводи за радост!

Факт.Хубчев го разбира футбола.Няма друг кондиционен треньор в бг първенството като Пламен Липенски.Нека не умаловажаваме и труда на футболистите.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 25 май 2013 23:34

Берое направи феноменален полусезон! Като изключим предварително уговорената загуба от Левски( няма как, иначе нямаше да го има спонсора) и проспаната 92 минута срещу ЦСКА ( тук пък този мач им идва след тридневни празненства по случай купата) Берое беше безупречен във всички останали мачове! Браво на Хубчев и неговия екип! Както и на ръководството на клуба! Евалла на играчите и на феновете им! Дано имат възможност да продължат по пътя си и да надграждат ! Сигурен съм че ще се представят достойно и в ЕКТ! Успех им желая от все сърце!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2013 01:00

cska - maina написа:успешен сезон-факт

Нали нямаше да пишеш повече в този форум бе, пловдивска п**ко!? 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Берое”